Do It Yourself

Nytt selskap 'RenoRun' leverer materialer direkte til arbeidsstedet ditt

  • Nytt selskap 'RenoRun' leverer materialer direkte til arbeidsstedet ditt

    click fraud protection

    RenoRun ønsker å bringe deg alt du trenger for en jobb direkte til arbeidsplassen.

    Hilsen av RenoRun

    Hvert byggeprosjekt, enten du er snekker, rørlegger eller elektriker, starter og stopper med å ha de riktige materialene på arbeidsplassen din til rett tid. Å løpe rundt og plukke opp skruer og tømmer er bortkastet tid som ellers kunne vært brukt på å jobbe og bygge.

    Men hva om noen andre handlet materialet for deg? Vel, det er her RenoRun kommer inn.

    På denne siden

    Hva er RenoRun?

    RenoRun, ble grunnlagt i 2017, og leverer materialer og forsyninger til arbeidsplasser samme dag. Eier Eamonn O'Rourke, en 20+ år gammel byggebransjeveteran, så en mulighet til å effektivisere prosessen med å få materialer til byggejobber i tide og før planen.

    “Vi spør oss ofte: er vi et teknologiselskap, et detaljhandelsselskap eller et byggefirma? Svaret er, vi er alle tre, sier O'Rourke. "Vi utnytter kraften til data og teknologi for å skape forsyningseffektivitet, vi tilbyr bekvemmeligheten ved mobil- og netthandel, og vi er entreprenører som betjener entreprenører."

    RenoRuns innsidekunnskap er det som virkelig skiller den fra andre leveringstjenester. Tjenesten ble bygget av entreprenører, for entreprenører, slik at de kunne tilby handelsspesifikk kunnskap til sine kunder. Ved å bruke denne “innside -kunnskapen” hjelper RenoRun entreprenører med å planlegge lister over prosjektmaterialer; mengde-kilde nye produkter å legge til i katalogen basert på kundeforespørsler; og planlegg smarte, effektive leveranser til arbeidsstedet ditt.

    Hilsen av RenoRun

    Hvordan fungerer RenoRun?

    RenoRun fungerer som matleveringstjenester som UberEats. Kunder gjør shoppingvalg fra tjenestens dyptgående katalog, og velger fra alternativer kurert av RenoRun-personalet. Når kundene er ferdige med å handle, kan de planlegge levering til et senere tidspunkt eller velge mellom alternativer for levering samme dag eller ekspresslevering.

    RenoRun leveringsdrivere overtar bestillingen derfra. De henter materialet ditt, pakker det inn i en av RenoRuns dedikerte flåte av lastebiler og bringer dem til arbeidsstedet ditt. Mot en ekstra avgift kan sjåføren til og med bringe materialene til akkurat der de trengs på arbeidsplassen.

    Hvor mye koster RenoRun?

    RenoRun leveringskostnader varierer. Ekspresslevering (bestillinger levert på så lite som to timer) og planlagt levering (bestillinger levert innen et valgt vindu på en time) koster for tiden $ 60. Fleksible leveranser (bestillinger som kan leveres når som helst mellom 9.00 og 17.00) koster $ 50. Innleveringer, starttjenester og bomtransport har tilpassede kostnader som avhenger av den spesifikke situasjonen.

    Gjentatte kunder kan også registrere seg for RenoRun pro, et månedlig eller årlig abonnement som slår nesten 50 prosent av kostnaden for hver levering.

    Hvor er RenoRun tilgjengelig?

    RenoRun opererer for tiden i USA i Boston, Mass. og Austin, Tex., samt i Canada i Montreal og Toronto. Flere steder åpner snart. Gi beskjed til selskapet hvis du er interessert i å bruke RenoRun -tjenester i byen din her.

    Populære videoer

instagram viewer anon