Do It Yourself
  • Tips Of The Trades Vol.1

    click fraud protection

    2/14

    Rengjør sagbladene regelmessig

    Hold bladene skarpe

    Sap, lim og harpiks kan gummi opp sirkelsagbladene i all hast. Rengjøring og en semi-vanlig sliping kan hjelpe bladet til å vare mye lenger fordi et rent blad ikke blir så varmt. I tillegg er et rent blad mer nøyaktig og gir bedre kutt. Unngå ovnsrens og andre sterke kjemikalier kan ødelegge teflon og andre fiksjonreduserende belegg. Flytende vaskemiddel er et effektivt og billig alternativ, eller du kan bruke et produkt som er spesielt designet for å rengjøre kniver, som f.eks. Saw-Kleen fra D.W. Davies.

    Sendt inn av Jeff Kirk (@canadian_trimkat)

    4/14

    Hold en listeFamilie Handyman

    Hold oversikt

    I virvelvinden, spredt konstruksjonsverden, er det viktig å fokusere på enhver entreprenør å holde oversikt over det store bildet. Det betyr at noen ganger kan småting som å holde på lager på skruer, spiker og andre materialer noen ganger gli gjennom sprekkene. Å holde en detaljert liste over alt du bruker i løpet av en arbeidsdag kan være en fin måte å holde deg oppdatert på materiallageret ditt.

    Sendt inn av Greg Maruffi (@greg_maruffi_plumbing)

    7/14

    Merk etter tørr passformFamilie Handyman

    Merk etter tørr passform

    Det er ikke noe verre enn å sette sammen PVC for en tørr passform, ta den fra hverandre for å lime... og deretter ha ting blandet sammen, så ingenting passer det samme. For å unngå dette merker jeg og nummererer PVC -brikkene ved skjøtene.

    Sendt inn av Rob Perolli (@perollibuilds)

    8/14

    Fjern fuzz fra malingsvalsen

    Eliminer Fuzz

    Å måtte plukke rulledekselfuzz av en nymalt vegg er ganske irriterende. For å unngå dette, rull malingsvalsen over en tape med tape for å forhindre løst fuzz på forhånd.

    Innsendt av @boltandbeam

    10/14

    Hold malingslokkene reneFamilie Handyman

    Hold malingskassefelgene rene

    Felger i malingskasser kan raskt bli til klebrig, slurvete rot etter bare en skjenking. En av de beste måtene å holde felgene rene er å stikke noen hull i dem med en spiker. Hullene gjør at eventuell oppbygd maling kan sive tilbake i boksen, slik at du ikke trenger å jage den rundt i sirkler med en fille.

    Sendt inn av Shelly Cook (@mamacookieof7)

    11/14

    Strips ren med stålull

    Strips ren med stålull

    Bruk stålull for å fjerne en malingsrulle hvis den blir skorpet med gammel, tørr maling. Bare en rask skrubbe er alt som trengs for å få ren og rullende igjen.

    Sendt inn av 11th and T Designs (@11th_and_t_designs)

    13/14

    Familie Handyman

    Ledningskontroll

    Monter en strømlist direkte på sagstativet med glidelåser. Det reduserer trippfare og holder arbeidsområdet mye mindre rotete. I tillegg er ledningene lettere å finne og nå når det er på tide å ta alt ned for dagen.

    Sendt inn av Lincoln Currie (@curriecarpentry)

instagram viewer anon