Do It Yourself
  • Antall sysselsatte i konstruksjonen fortsetter å skyve i juni

    click fraud protection

    Byggebransjen har vanskelig for å generere konsekvent jobbvekst. Hvor lenge vil denne arbeidsmengden vare?

    Den totale konstruksjonssysselsettingen i USA gikk ned med 7000 arbeidsplasser fra mai til juni, ifølge de siste dataene fra U.S. Bureau of Labor Statistics. Byggearbeid har nå falt med 38 000 arbeidsplasser de siste tre månedene ettersom industrien har slitt med å gjenvinne momentum i kjølvannet av pandemien.

    "Vår er en bransje som før pandemien hadde mangel på arbeidskraft, ikke bare i New York, men egentlig over hele landet," sa Mike Elmendorf, president og administrerende direktør i New York State Chapter of the Associated General Contractors of America.

    "Etter pandemien har vi mangel på arbeidsstyrke. Så det er litt vanskelig å vikle hodet rundt det faktum at du hadde så mange tap av jobber, men du har fremdeles entreprenører som har problemer med å finne arbeidskraft.

    Den ikke -boligbyggende sektoren led det tyngste tapet, og avbrøt 15 000 arbeidsplasser i juni. Gevinster i boligbyggesektoren, som la til 13 000 spesialisthandlerentreprenører i juni, var ikke helt nok til å oppveie tapene i sysselsetting utenfor boliger.

    Anleggsarbeid forblir 238 000 arbeidsplasser uten topptall fra februar 2020, like før pandemien. Og med konstruksjonssektoren for ikke-boliger fortsatt hemmet av det post-pandemiske bygningslandskapet og boligboomen som gjorde at boligbyggingen gradvis avtok, kan det ta en stund før industrien kommer seg over til pre-pandemi nivåer.

    "Det er vanskelig for industrien å ekspandere når den ikke finner kvalifiserte arbeidere, sentrale byggematerialer er knappe, og prisene for dem fortsetter å klatre, ” sa AGC -sjef Stephen Sandherr. "Junis stillingsnedgang synes mindre om mangel på etterspørsel etter prosjekter og mye mer om mangel på forsyninger å bruke og arbeidere å ansette."

    Populære videoer

instagram viewer anon