Do It Yourself

Kan en garanti vinne deg i jobben?

  • Kan en garanti vinne deg i jobben?

    click fraud protection

    Tilbyr du garantier? Konkurrentene dine gjør det. Finn ut hvor mange entreprenører som tilbyr garantier, hva de dekker og hvor lenge de varer.

    Type garantier Infographic | Construction Pro Tips

    Hvem tilbyr garantier?

    Tilbyr du garantier til kundene dine? Hvis din bedrift leverer arbeid av høy kvalitet og leverer solid verdi, er det ingen grunn til ikke å gjøre det. Det er sannsynlig at de fleste av konkurrentene tilbyr garantier. Over 90% av utvendige selskaper tilbyr en slags garanti, som er den høyeste blant bransjene. Over 67% av landskapsarkitektene tilbyr en garanti, som fortsatt er et flertall til tross for at det er den laveste prisen i byggebransjen. En rettferdig garanti, som tilbys i god tro, kan bidra til å skille din bedrift fra pakken. Men ikke spill spill; en forvirrende eller villedende garanti vil også skille deg fra hverandre, bare ikke på en positiv måte.

    Garantiens lengde | Construction Pro Tips

    Hva går inn i en garanti?

    Materialer bør dekkes av produsenten, men noen produsenter har et bedre rykte når det gjelder å stå bak løftene. Se etter anmeldelser på nettet eller spør til andre entreprenører før du velger hvilke byggematerialer du skal installere. Og

    BESTANDIG følg produsentens anbefalte installasjonsinstruksjoner! Hvis du ikke gjør det, vil du ugyldiggjøre og deretter miste garantien, selv om produktet er defekt.

    Husk at over 97% av produsentene av utvendige produkter tilbyr lengre garanti enn to år. På den annen side selges mindre enn 30% av landskapsarbeidsproduktene med en garanti på to år eller mer.

    Lengden på "kvalitet på arbeidet" -garantier varierer også fra en handel til en annen. Utvendige selskaper dekker sitt håndverk i gjennomsnitt 7,4 år. Gjennomsnittlig garanti som tilbys av malerentreprenører er tre år.

    Kan en garanti vinne deg i jobben?

    Svaret er ja! Hvis garantien din er bedre enn disse gjennomsnittene, må du sørge for at potensielle kunder vet det. Det kan gi deg den lille ekstra fordelen å vinne jobben.

    Populære videoer

instagram viewer anon