Do It Yourself

STUDIE: Huseiers ombyggingsplaner som ikke blir avskrekket av inflasjon og mangel

  • STUDIE: Huseiers ombyggingsplaner som ikke blir avskrekket av inflasjon og mangel

    click fraud protection

    Inflasjonen øker kostnadene og materialmangel forsinker prosjekter, men det stopper ikke huseiere.

    Inflasjon og utbredte forsyningskjedeproblemer driver opp kostnadene for byggeprosjekter overalt, men det hindrer ikke folk i å oppgraderer hjemmene sine.

    Ifølge en nylig studere av Nationwide, planlegger ikke 77 prosent av huseierne som jobber med boligforbedringsprosjekter å forlate fremtidige planer til tross for høye materialpriser og komplikasjoner i forsyningskjeden.

    "Nationalwide studie fant at de fleste huseiere som fullførte store ombygginger i 2021, sto overfor betydelige hindringer forårsaket av forsyningskjeden og inflasjonsproblemer, for eksempel høyere material- og arbeidskostnader, forsinkede tidslinjer og begrenset materialtilgjengelighet," sa Cathy Allocco, visepresident for småkommersielt salg og distribusjon ved Landsdekkende.

    "Det som er mest overraskende er imidlertid at disse hindringene ikke påvirker deres fremtidige ombyggingsplaner, med syv av ti huseiere som sier at de vil fortsette med ombyggingsplanene i 2022 uansett. Men de leter etter nye måter å samarbeide med entreprenører for å spare pris.»

    Undersøkelsen avslørte noen av disse kreative måtene. 40 prosent av huseierne ville være villige til å signere kontrakter for å låse priser selv om de må vente mer enn tre måneder før de begynner. Og overveldende 94 prosent sa at de er OK med å lagre materialer på eiendommen deres for å unngå å betale høyere priser på disse materialene underveis.

    Spesielt oppgraderer disse huseierne ikke bare hjemmene sine for å øke markedsverdien. Bare 16 prosent sa at de gjør det forberede et salg, mens 44 prosent sa at de ikke ville vurdere selge hjemmene sine etter ombygging.

    Dessverre er komplikasjoner og forsinkelser et uunngåelig aspekt ved bygging i 2022. De fleste eiere av byggefirmaer undersøkt av Nationwide spådde at byggematerialer vil bli dyrere enn i 2021. 68 prosent forventer å slite med å finne materialer til prosjekter. Og likevel, til tross for disse potensielle problemene, sa 70 prosent at de var optimistiske med tanke på året som kommer.

    Populære videoer

instagram viewer anon