Do It Yourself

5 tips for å vinne et kommersielt malerprosjektbud

  • 5 tips for å vinne et kommersielt malerprosjektbud

    click fraud protection

    Å bryte seg inn på det kommersielle malermarkedet kan være flott for virksomheten din. Bruk disse tipsene for å øke sjansen for å vinne budet.

    Shutterstock/welcomia

    På denne siden

    Gå til jobbstedet

    Du kan bare fortelle så mye fra et bilde. For det første vil du ikke kunne måle jobben nøyaktig. Til utvendige jobber, må du se hvilke hindringer, landskapsarbeid eller høydeproblemer som kan bremse deg. Det er det samme når budgivning interiør næringsareal. Du må se arbeidsforholdene. Er det en haug med møbler du må flytte eller jobbe rundt? Uten å besøke synet, vil du ikke kunne bestemme tilstanden til den nåværende malingen og overflatene, eller gi en nøyaktig pris for forarbeidene.

    Mål nøyaktig

    Ta deg tid til å faktisk måle alt som skal males, inkludert kvadratmeter på veggen og takhøyde. Sammenlign deretter det med gjeldende produksjonshastigheter mens du tar med alle variablene du har identifisert på stedet. Uansett hvor mye du stoler på øyet, må du ikke gi et grovt estimat. Det kan føre til at du over- eller underbuder.

    Avklar prosjektets omfang

    Sørg for at du vet nøyaktig hva din potensielle klient ønsker, og sørg for å påpeke alt som klienten kanskje ikke vet at de trenger. Gjør det klient vil du bare male veggene uten større forarbeid? Inspiser veggen for å kontrollere at den er i god nok stand til det. Hvis malingen flasser og flasser, må du inkludere forarbeid i budet ditt. Gjør det klart, og forklar hvorfor det er viktig for malingsjobbens integritet.

    Diskuter materialer

    Noen klienter kan ha en preferanse eller skjevhet overfor en bestemt malingsprodusent i et forsøk på å spare penger. Bestem deg for om du er ok med det eller ikke. Hvis de vil at du skal bruke et produkt som ikke vil gjøre jobben effektivt, må du kommunisere det med klienten og prøve å forhandle om bruk av et bedre produkt. Det er vanligvis bedre å gå bort fra et prosjekt enn å bruke materiale du mistenker vil resultere i tilbakekall nedover veien. Tilbakeringing dreper!

    Vær profesjonell

    Du er en bedriftseier som snakker med en annen forretningsperson. Det er viktig at du ser på delen. Du trenger ikke ha på deg dress og slips, men du må være ren og profesjonell når du skal gi et bud på en jobb.

    Vær forberedt med et klart forslag som viser nøyaktig hvordan du bryter prosjektet ned. De fleste kommersielle malerentreprenører bruker estimeringsprogramvare i dag for å hjelpe dem med å beregne tallene nøyaktig. Mange bygningseiere er komfortable med programvaregenererte estimater og forventer det ofte.

    For å hjelpe meg med forslag jeg laget Estimering av ett trinn som tar dine håndskrevne notater mens du er på stedet og transkriberer dem til et profesjonelt forslag med produksjonshastigheter innebygd i Microsoft Excel og Word.

    Husk at det å åpne foten for en virksomhet vil åpne mange flere muligheter. Ta deg tid til å gjøre det riktig.

    om forfatteren

    Josh Abramson er den viktigste løsningslederen for ALLBRiGHT 1-800-MALING, et bolig- og kommersielt malerfirma som betjener Greater Los Angeles -området.

    Populære videoer

instagram viewer anon