Do It Yourself

Hvorfor flere kvinner vurderer karriere i handelen

  • Hvorfor flere kvinner vurderer karriere i handelen

    click fraud protection

    Borte er dagene da bare menn fylte jobber innen bygg og anlegg. Det har aldri vært et bedre tidspunkt for kvinner å vurdere en karriere i bransjen.

    Når du tenker på handelsindustri, kan bildet av en modig mann i skitne arbeidsstøvler komme til å tenke på. Men denne dvelende stereotypien kunne ikke være lenger fra sannheten.

    Kvinner sementerte sin plass i USAs fagarbeid under andre verdenskrig, fylle stillinger de ofte ble ekskludert fra mens mennene dro ut for å kjempe. I dag, med kjønnsroller i endring og handelsindustriens muligheter for kvinner øker, ser vi flere og flere kvinner som vurderer karriere i bransjen.

    På denne siden

    Unge kvinner viser økt interesse for handelen

    EN siste karriereundersøkelse fra National Kitchen & Bath Association av videregående elever viste at interessen for dyktige fagkarrierer er nesten like høy blant kvinner som menn. Interesse for

    ombygging og renovering rangert høyest for kvinner med videregående klasser/opplæringsprogrammer, i stor grad hentet fra sosiale medier og jobber med oppussingsprosjekter.

    Selv om du lærte en ny ferdighet og god lønn, var noen av de opplevde fordelene med handelsindustrien studie indikerte også krevende fysisk arbeid og skepsis til lønn var noen av de ulemper.

    Emily Pilloton er grunnlegger og administrerende direktør for Jenter garasje, et ideelt design-og-bygge-program og dedikert arbeidsområde for jenter og kvinnelig identifiserende ungdom i alderen ni til 18 år. Pilloton og de 460 "heftige byggjenter" hun og teamet hennes har veiledet siden 2013 har designet og bygget mer enn 130 prosjekter av varierende størrelse og omfang.

    "Jeg er begeistret for å ha denne samtalen," sa Pilloton Familie Handyman. "Jo flere historier om kvinner i bransjen, jo bedre."

    Hva ligger bak skiftet?

    I løpet av de siste årene har det vært en økning mangel på fagarbeidere på bestemte områder. De American Welding Society spår behov for 400 000 flere sveisere innen 2024. I HVAC og elektrisk er det forventet at jobbåpninger vil vokse med 14 prosent frem til 2024. Siden kvinner utgjør mindre enn 10 prosent av dyktige handelsjobber i landet, ifølge Career School Now, ser mange bransjer på kvinner for å fylle noen av disse rollene.

    Til tross for ønsket om å fylle åpne roller med kvalifiserte kvinnelige kandidater, understreker Pilloton faren for at merker, selskaper og lokalsamfunn "symboliserer" kvinner i bransjene. Hun oppfordrer beslutningstakere til å se kvinner ikke som noe annerledes på arbeidsplassen, men bare som "talentfulle, profesjonelle mennesker som er en integrert del av bransjen."

    Markedsføring til kvinner starter ofte tidlig. Leirer som for eksempel Jenter garasje, Jenter bygger og Verktøy og Tiaras hjelpe til med å introdusere unge jenter for handelen. I 2015 ble Women in Trucking Association jobbet med speiderne for å lage et merke for lastebil. På samme måte har Girls Garage tildelt mer enn 1000 prestasjonsmerker til jenter som behersker nye verktøy og ferdigheter.

    Fordeler med å bli handelsmann

    VVS -teknikere, sveisere, konstruksjonsledere, elektrikere, rørleggere - du kan trene og bli en av disse dyktige handelsmenn på omtrent halvparten av tiden og til halvparten av kostnaden enn om du brukte fire år på en dyr universitet.

    Vurder: Gjennomsnittskostnaden for en fireårig høyskole er godt over $ 100 000. EN fagskole kan ta mindre enn et år å fullføre og koster i gjennomsnitt mindre enn $ 35 000. Så du kan tjene penger på en handelsjobb lenge før en høyskoleutdannet foretar sin første studielånbetaling.

    Apropos lønn, avhengig av handelen du kan forvente å tjene omtrent $ 50 000 årlig, ifølge Bureau of Labor Statistics. Og med de riktige mulighetene for avansement, jobber du deg inn i en konstruksjonslederstilling kan gi deg et seks-sifret område.

    Handelskarriere tilbyr også et praktisk miljø som er i fartsfylt og stadig i endring. I tillegg er det flott jobb sikkerhet, som gap i kvalifiserte personer med handelskunnskap og ferdigheter i Amerika utvides med en alarmerende hastighet.

    Det er utfordringer også

    Dessverre står kvinner fremdeles overfor en rekke utfordringer og hindringer i mannsdominerte bransjer, inkludert stereotyper, mangel på veiledning og seksuell trakassering. Samtidig som kvinner står for mer enn halvparten av alle arbeidstakere innen flere industrisektorer i USA er de fortsatt vesentlig underrepresentert i karrierer som konstruksjon og produksjon.

    Etter hvert som flere og flere kvinner fyller noen av disse jobbene, øker behovet for rettferdig representasjon. Ulike støttenettverk som Profesjonelle kvinner i konstruksjon har som mål å støtte kvinner på disse feltene og fremme mangfold på arbeidsplassen.

    “Jeg sier dette til jentene mine hele tiden... du kan være hvilken som helst type kvinne og jobbe i STILK (eller dyktige handler), sier Pilloton. "Det er alltid noen du kan se på, som ligner på deg, som har en historie som deg og som har gått stien før deg, slik at du ikke tror du gjør det for første gang alene."

    Hvordan kvinner kan komme i gang

    Med alt forskjellige handler der ute, er det første trinnet i en karriere i bransjen å finne ut hvilken som er riktig for deg. Karrierevurderinger kan hjelpe deg med å finpusse på det som passer best for deg. Sørg for å undersøke karrieremesser i ditt område som fokuserer på handelsindustrien.

    Hvis du allerede har en ide om hva du vil gjøre, søk etter læreplasser eller assistentstillinger i din bransje. Noen stater krever opplæring på jobb og undervisning i klasserommet for å motta spesifikke lisenser eller sertifiseringer. Mange høyskoler tilbyr også fagbrev og veier til læreplasser. Sjekk ut hvilken fagskoler er anerkjente, og hvilke som tilbyr gode opplærings- og stillingsprogrammer.

instagram viewer anon