Do It Yourself
  • 10 hageverktøyposer for saks, beskjæringshansker, sparkel og mer

    click fraud protection

    HjemVerktøy, utstyr og utstyrVerktøy og rekvisitaHageverktøy og utstyr

    Christina Montoya FiedlerChristina Montoya FiedlerOppdatert: jun. 07, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Oppbevar forsyningene dine og hold dem i orden til neste hagearbeid med en hageverktøyveske

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    10 hageredskapsvesker for å holde plantevesenet i nærhetenVIA KJØPMANN

    Enten du har et lite blomsterbed eller et fullverdig grønnsakshage, har du sannsynligvis samlet en samling håndverktøy, for eksempel en spade, en sparkel og forskjellige jordfresere og beskjærere, for å hjelpe deg med å få jobben gjort. Men som du kartlegge skur eller garasje for din hageredskaper, vil du kanskje innse at litt organisering kan gjøre oppgavene dine med grønne tommel til å gå enda smidigere.

    Det er der en hageverktøyveske kan hjelpe. Disse alternativene er holdbare, vannavstøtende og romslige – akkurat det som holder hageredskaper i nærheten, vel, hånden.

    1/10

    Et solid startsettvia kjøpmann

    10-delers startsett

    Dette 10-delers bag-og-verktøysett kommer med alt en nybegynner i hagearbeid trenger for å begynne å dyrke, plante og høste. Verktøy inkluderer en transplanter, sparkel, beskjærer, rake, lukemaskin, lukegaffel, sprøyte og

    hagehansker– alt i en kraftig veske. I tillegg er vesken designet for å være lengre enn den er bred for å ta opp mindre lagringsplass, men gir fortsatt god plass til å bære alt annet du trenger i det sentrale hulrommet.

    Handle nå på Amazon

    2/10

    Grunnleggende hageverktøyveskevia kjøpmann

    Grunnleggende hageverktøyveske

    For de som har en håndfull verktøy, men ingen god måte å holde dem sammen på, denne solide Oxford lerretsveske vil ikke mislykkes. Den har åtte høye lommer rundt omkretsen av dens kompakte 12-x6-tommers fotavtrykk, og den forsterkede bunnen hindrer den i å velte hvis du legger den ned med ujevn belastning. Som en bonus kommer den i to solide farger, rosa og grønn, og to blomstertrykk.

    Handle nå på Amazon

    3/10

    Martha Stewart Organizer Bagvia kjøpmann

    Ekstra organisert hagepose

    Organisasjon er navnet på spillet med dette Martha Stewart hagepose. Med totalt 11 rom, inkludert seks 6-tommers høye utvendige lommer og to 11-tommers høye innerlommer, er alt verktøyet ditt for dyrke en hage vil ha et dedikert oppbevaringssted – vil du forvente noe mindre? Den lange, avtakbare, polstrede skulderremmen tilbyr et alternativ til de korte håndtakene, og gjør den mer behagelig å bære med tung last.

    Handle nå på Amazon

    4/10

    Kombinert verktøyveske og krakkvia kjøpmann

    Hageverktøybag og krakk Combo

    Hvis du trenger både et sted for alle hageutstyret ditt og et sted å sitte mens du bruker dem, sjekk ut denne alt-i-ett-enheten hagepose og krakk. Polyestervesken kommer med fem hagehåndverktøy og en integrert ramme som kan foldes ut til et komfortabelt sete. Vesken løsner også helt, slik at du kan bruke enten vesken eller setet alene ved behov.

    Handle nå på Amazon

    6/10

    Hageverktøybeltevia kjøpmann

    Hageverktøybelte

    Hvis du finner deg selv å fylle lommene dine for å holde hageredskapene dine for hånden, dette hageverktøyveske med belte bør være ditt valg. De fem verktøylommene og en stor glidelåslomme lar deg oppbevare det mest brukte utstyret ditt, og den justerbare stroppen passer til midjer på opptil 46 tommer. Kraftig lerret og forsterkede sømmer sikrer at produktet varer lenge.

    Handle nå på Amazon

    7/10

    Gaveveske til hageverktøyvia kjøpmann

    Åttedelt hageverktøyveske

    Ønsker en nyttig gave til en spirende gartner? Denne petite hageverktøy bag tilbyr et startsett med verktøy, inkludert en rive, en sparkel, en spade, to beskjærere og en sprayflaske. Det er en fin pakke for et barn eller voksen som bare lærer å trene den grønne tommelen.

    Handle nå

    8/10

    Plassbesparende hageverktøyveskevia kjøpmann

    Hageverktøypose

    Dette flatpanelet, veske med flere lommer er en skikkelig plassbesparende i boden og kan hekte over gjerde, stol eller krakk når du trenger verktøyet i nærheten. De fire lerretslommene varierer i størrelse for å holde forskjellige nødvendigheter, og de to øverste nettinglommene oppbevarer frøpakker der du kan se dem.

    Handle nå

    10/10

    Hageverktøy bøtteposevia kjøpmann

    Hageverktøy bøttepose

    Snakk om et smart design! Dette hybrid hageverktøyveske glir rundt en standard 5-liters bøtte, slik at du kan bære verktøyene dine sammen med vann, jord eller gjødsel samtidig. Eller du kan hoppe over bøtta og bruke den store sentrale plassen til å pakke blomsterpotter eller grønnsaker fra hagen din. Bøttevesken er laget av kraftig lerret med forsterket søm rundt de åtte utvendige lommene for å sikre holdbarhet når du fjerner og bytter verktøy.

    Handle nå på Amazon

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Christina Montoya Fiedler
    Christina Montoya Fiedler

    Christina Montoya Fiedler er en erfaren filmskribent med arbeid som vises i USA Today, Good Housekeeping, Yahoo News og andre nasjonale utsalgssteder. Hun dekker interiørdesign, hagearbeid, fotturer, camping og flere utendørsrelaterte emner. Hun fikk sin journalistikkgrad fra Chapman University og bor i Los Angeles, CA, med familien. Følg henne @cmf2009.

instagram viewer anon