Do It Yourself
  • Anmeldelse: Vores græsekspert testede en John Deere plænetraktor 2023

    click fraud protection

    Jeg er en græsplæneprofessionel, og jeg har solgt en masse tungt kommercielt græsplæneudstyr gennem årene - så jeg kender en kvalitetsklippemaskine, når jeg ser en. Lad os tale om John Deere plænetraktoren.

    FHM Vi prøvede det John Deere plænetraktorJoe Churchill for Family Handyman

    Fuld gennemsigtighed her: Jeg er i den professionelle græsplænebranche. Jeg startede som teenager for mange år siden og arbejdede på min hjembys golfbane. I omkring 10 år solgte jeg kommercielt græsudstyr til golfbaner, sportsgræsforvaltere, professionelle sportshold og plæneplejefirmaer. Dette er alt for at sige, at jeg kender en kvalitetsklippemaskine, når jeg ser en.

    Så da jeg fik fingrene i en John Deere plænetraktor, jeg var godt forberedt til opgaven. Og hvis du ikke allerede var overbevist om min dygtighed omkring en græsslåmaskine, ved dette: Jeg testede denne plæneklipper grundigt i flere måneder, så jeg kunne give dig 4-1-1. Hvordan er det for grundig test?

    Hvad er en John Deere plænetraktor?

    John Deere blev grundlagt i 1804 og er et kendt mærke, der har eksisteret i bogstavelige århundreder. Det var dog først i 1963, at mærket producerede sin første plænetraktor (omkring samme tid

    Unge kadet gjorde). Den indledende zero-turn plæneklipper fulgt i slutningen af ​​90'erne. OK, tilbage til den type plæneklipper, jeg testede.

    Jeg modtog en konventionel, mavemonteret plænetraktor fra John Deere for at teste, og lad mig sige: Det er en sød tur. Ved tændingen kunne jeg mærke den kraft og det drejningsmoment, som denne maskine var ved at levere. Efter at det nye med at tage et par omgange rundt om min græsplæne under misundelige naboers vagtsomme øje var visnet, begyndte jeg at være mere opmærksom på oplevelsen.

    Som jeg sagde før, er dette en plænetraktor. det er ikke en zero-turn rideplæneklipper - selvom John Deere også laver dem. Zero-turn plæneklippere optager typisk meget gulvplads i store kasser og forhandlere af eludstyr. De får også høje karakterer med hensyn til manøvredygtighed og produktivitet. De er dog ikke for alle. Der er en lang læringskurve forbundet med at udvikle færdigheder til at betjene en. Sådan er det ikke med plænetraktorer fra John Deere. Hvis du kan køre bil, kan du betjene denne traktor.

    Køb nu

    John Deere plænetraktor funktioner

    John Deere S180 54 in. 24 Hk V Twin Els Gas hydrostatisk rideplænetraktor funktionervia købmand

    Da jeg kiggede på min John Deere traktor, var det første, jeg lagde mærke til, at displayets instrumentbræt er godt designet og let at læse. Den har brændstofmåler, omdrejningstæller, voltmåler og timetæller. Min enhed kom ikke med tilgængelig servostyring, hvilket jeg først troede, kunne være et problem. Ikke så. At guide plæneklipperen rundt om forhindringer var ubesværet. Jeg er ikke sikker på, hvorfor du overhovedet har brug for det, for at være ærlig. Traktoren leveres også med fartpilot i bilstil, hvis du klipper større, uhindrede områder. Når den er aktiveret, skal du blot trykke på bremsen, og den kobler fra. Sædet er justerbart og bidrager til den generelle komfort på førerpladsen. Der er også et lille opbevaringsrum og kopholder.

    Den letstartede elektroniske tænding giver en hurtig motorstart hver gang. Som forventet er der mange sikkerhedsfunktioner og integrerede nærhedskontakter, der beskytter operatøren mod personskade eller skade på ejendom. Motoren starter ikke, medmindre parkeringsbremsen er aktiveret. Og når du klipper, vil knivene automatisk deaktiveres, når de forsøger at køre i bakgear. At trykke PTO-knappen ned og derefter genindkoble er lidt besværligt, men der er en kontakt til bevidst at tilsidesætte denne sikkerhedsfunktion. Ellers skal du trykke PTO-knappen ned og trække den op igen for at genindkoble plæneklipperknivene. For at afmontere plæneklipperen med motoren i gang, skal du have knivene frakoblet og parkeringsbremsen aktiveret.

    Jeg elsker den trinløse hydrostatiske transmission. Kørehastigheden i både frem og tilbage kan øges eller mindskes med, hvor langt ned du trykker på Twin Touch-pedalerne med højre fod. Så nemt er det. Den hydrostatiske transmission giver dynamisk bremsning, hvilket betyder, at når du tager foden fra frem/bak-pedalerne, stopper plæneklipperen automatisk uden at bruge bremsepedalen. Plæneklipperen kører ikke, når den hydrostatiske transmission er i neutral position.

    Plæneklipperens design giver god manøvredygtighed, hvilket betyder, at den omslutter skarpe hjørner, træer og havekanter meget godt. Dens veldesignede styring og geometriske konfiguration hjælper med at holde den uklippede cirkel på omkring 18 tommer. Dette er imponerende for en konventionel mavemonteret plænetraktorstil. Plæneklipperen er udstyret med store græstørvsdæk, der giver et godt greb, men jeg syntes, at den var en smule underpowered, når den drejer skarpt op ad bakke. Jeg beder måske om meget i denne situation, men jeg bemærkede, at plæneklipperen skulle arbejde ekstra hårdt og så ud til at gå lidt i stå under denne manøvre.

    Sådan testede vi det

    Min græsplæne er ikke stor, og den er fyldt med adskillige træer, haver, fuglefoder og andre forhindringer gemt i adskillige afkroge. Tilføj et par små bakker, og det skaber en potentielt udfordrende prøveplads for en plænetraktor. Jeg var klar til opgaven. Det eneste tilbageværende spørgsmål: var plæneklipperen?

    Efter et par klipninger for at bestemme den bedste tilgangsvinkel, når jeg navigerede rundt om disse forhindringer, var jeg meget overrasket over hvor manøvredygtig plænetraktoren var, og hvor lidt ekstra trimning jeg skulle gøre for at afslutte job. Men hvis din græsplæne er til den lille side, er en standard plæneklipper muligvis ikke det bedste valg.

    Mit mål var at bestemme brugervenlighed og skæreydelse, både med hensyn til kvaliteten af ​​skæringen og dens manøvredygtighed og produktion. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg har tjekket de fleste af boksene, og betragter John Deere X-serien som en højtydende, når det kommer til græsslåning af forskellige størrelser, former eller konfigurationer.

    Fordele

    • Flot designet operatørplads
    • Glat to-pedal hydrostatisk transmission
    • Overlegen skæreydelse
    • Meget alsidig med mange tilgængelige tilbehør til brug året rundt
    • Nem at servicere
    • Kraftig hestekræfter (HK) motor

    Ulemper

    • Noget underpowered, når man klatrer op ad bakker med plæneklipperskjoldet indkoblet
    • Manuel PTO-genindkobling efter back-up er besværlig

    Produktsammenligning

    John Deere plænetraktorJoe Churchill for Family Handyman

    John Deere producerer forskellige typer plæneklippere, herunder zero-turn, plæne, kommercielle og golf- og plænespecifikke muligheder. Her er følgende typer plænetraktorer, du skal være på udkig efter, og hvilke forskelle du kan forvente mellem modellerne. Til reference testede vi en plænetraktor inden for X300-linjen, men John Deere-kvaliteten er til stede i alle serierne.

    • John Deere 100-serien: Dette er den mest overkommelige linje, som tilbyder to års garanti på alle plæneklippere og dæk op til 54 tommer.
    • John Deere 200-serien: Enheder i denne serie har tre års garanti, fartpilot og de mindste dækstørrelser.
    • John Deere X300-serien: Twin Touch fodpedaler tilbydes på disse modeller sammen med et dæknivelleringssystem.
    • John Deere X500-serien: Dette er den dyreste plænetraktorlinje, der har en længere garanti på 500 timer (eller fire år), de stærkeste HP-motorer og et større 21-tommers sæde.

    Endelig dom

    Jeg voksede op på en lille gård i det sydøstlige Minnesota, og min far var en John Deere-fyr. Efter at have erklæret det, vil jeg fortælle dig, at jeg ikke har nogen bias over for en John Deere. Faktisk plejede jeg at sælge mod John Deere på golf- og sportsgræsmarkederne. John Deere er ikke den eneste gode rideplæneklipper derude - der er andre, som Cub Cadet, Husqvarna og Kubota, for at nævne et par stykker. Alligevel er der noget ved en John Deere plænetraktor, der hurtigt transporterer mig til mit glade sted. Det giver mig en bedre følelse af komfort og sikkerhed ved, at jeg køber kvalitet.

    En plænetraktor fra John Deere vil sætte dig nogle få kroner tilbage, men det er der en grund til. John Deere har lavet kvalitetsplænetraktorer færdige i den klassiske grønne maling siden 1963. det er det ægte artikel, når det kommer til plænetraktorer, den som alle andre producenter forsøger at efterligne. Som Benjamin Franklin engang sagde: "Bitterheden af ​​dårlig kvalitet forbliver længe efter, at sødmen ved lav pris er glemt."

    John Deere plænetraktorer er ikke perfekte, da der ikke er sådan noget. Men efter at have tilbragt noget kvalitetstid med en og fokuseret på summen af ​​dens dele, vil jeg sige, at den er i toppen af ​​plænetraktorens fødekæde.

    Hvor kan man købe en John Deere plænetraktor

    John Deere S180 54 in. 24 Hk V Twin Els Gas Hydrostatisk Plænetraktorvia købmand

    Som mange udstyrsproducenter tilbyder John Deere et godt-bedre-bedst produktudvalg. Du kan købe dem i store kassebutikker, f.eks Home Depot og Lowes, hvor let-duty muligheder måske bedre passer til dit prispunkt. Eller du kan købe de beefier X300 og X500 serier plæneklippere hos autoriserede John Deere forhandlere.

    Køb nu

    Joe Churchill
    Joe Churchill

    Joe Churchill er Senior Turf Specialist for Reinders, Inc. i Plymouth, MN med en passion for at fremme realistiske og miljørigtige vedligeholdelsespraksisser for græsgræs gennem ansvarlig brug af vand, gødning, pesticider og andre input. Joe's kundebase omfatter professionelle græstørvledere, der betjener græsplænepleje, sportsgræs og golfbaneindustrien. Hans græsplæne er nabolagets misundelse, og i sin fritid nyder han at slappe af på Northshore af Lake Superior.

instagram viewer anon