Do It Yourself
  • 15 vecí, ktoré kupujeme v domácom sklade túto jar

    click fraud protection

    DomovDom a komponentyČasti domuŽľaby

    Rachel BroughamRachel BroughamAktualizované: Mar. 23, 2021
    • Facebook
    • Flipboard
    • Twitter
    • Pinterest
    • E -mail

    Krutá zima si môže vyžiadať daň vo vašom dome aj na dvore. Teraz je načase zaoberať sa projektmi domácich úprav, aby ste napravili prípadné škody v zime a aby váš domov vyzeral najlepšie na jar a v lete. Aby boli tieto projekty dokončené, tu je 15 vecí, ktoré kupujeme v The Home Depot túto jar.

    1/15

    výtokcez Home Depot

    Žľaby a zvody

    Silný sneh, ľad a dokonca aj vietor môžu spôsobiť pohromu v odkvapoch a zvodoch vášho domova. A ak máte problém s tým, že sa vám voda dostane do suterénu na jar, teraz je načase tento problém vyriešiť. Vykonajte dôkladnú kontrolu odkvapov a zvodov vo svojom dome a ak máte trvalé problémy s odtokom vody, zvážte rozšírenie zvodu (tu je znázornené), aby odvádzal vodu od základov vášho domu. Máte problémy so strechou a odkvapom? Tu je 25 rád, ako ich opraviť.

    Kúpte si ho teraz v The Home Depot.

    5/15

    sviečky cez Home Depot

    Repelent na komáre

    Teplejšie počasie znamená sezónu komárov, takže buďte pripravení. Či už vo svojom dvore použijete kúru, citronelové sviečky alebo sa budete držať prírodných liekov, ako je mačka, rozmarín a citrónový tymián, urobte si zásoby, aby ste komáre udržali na uzde. Toto

    ručne vyrobená citronelová sviečka je perfektným doplnkom pre zábavu vonku. Tieto neuveriteľné hacky navždy odstránia komáre.

    Kúpte si ho teraz v The Home Depot.

    9/15

    ryobi cez Home Depot

    Elektrická práčka

    Nechajte tento rok na jar zažiariť exteriér svojho domu dobrým praním. Elektrické umývanie vášho domu môže tiež zabrániť rastu plesní a plesní, ktoré sa živia špinou. Toto elektrická práčka od Ryobi má 1 800 psi a funguje skvele na čistenie okien, palúb a vlečiek a obsahuje tri dýzy. Pred kúpou elektrickej práčky si prečítajte tieto recenzie a tipy na nákup.

    Kúpte si ho teraz v The Home Depot.

    15/15

    pavestonecez Home Depot

    Patio dlažby

    Ak ste našli prasknuté dlažby na terase, keď sa sneh roztopil, teraz je načase ich opraviť. Bez ohľadu na to, či používate dlažbu na terasu alebo chodník, vezmite si niečo navyše terasové dlažby v Home Depot opraví všetky problémové oblasti. Začínať od nuly? Vybudujte si vďaka týmto tipom krásnu a odolnú terasu.

    Kúpte si ho teraz v The Home Depot.

    Každý produkt je nezávisle vybraný našimi redaktormi. Ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu za pridruženú spoločnosť.

instagram viewer anon