Do It Yourself

Nye sikkerhetsstandarder for arbeid i varmen som kommer fra OSHA

  • Nye sikkerhetsstandarder for arbeid i varmen som kommer fra OSHA

    click fraud protection

    Arbeid i ekstrem varme utgjør en farlig risiko for arbeidere i mange bransjer. Her er hvordan OSHA jobber for å minimere denne risikoen.

    Det amerikanske arbeidsdepartementet nylig annonsert det revurderer sikkerhetsstandarder for jobber i varmen og utvider sin innsats for å beskytte arbeidere mot varmerelaterte sykdommer. Som en del av dette initiativet vil Arbeidstilsynet (OSHA) arbeide for å sikre arbeidsplassvarmestandarder håndheves samtidig som det utvikles nye standarder basert på dagens klima vitenskap.

    "I hele landet møter millioner av arbeidere alvorlige farer fra høye temperaturer både utendørs og innendørs," sa Marty Walsh, arbeidsminister i USA, i en uttalelse. «Midt i endret klima øker den økende frekvensen og intensiteten av ekstreme varmehendelser farene arbeidere står overfor, spesielt for fargede arbeidere som uforholdsmessig jobber i viktige jobber i tøffe forhold.

    "Som arbeidsminister er min prioritet å sørge for at vi iverksetter passende tiltak for å holde arbeiderne sunne og trygge på jobben."

    I oktober 2021 planlegger OSHA å utstede en "forhåndsvarsel om foreslått regelverk om varmeskader og sykdomsforebygging." Når det skjer, OSHA vil begynne å samle informasjon og teknisk ekspertise om varmesikkerhetsemner som til slutt kan bidra til å forme en ny føderal standard for varme sikkerhet.

    I følge data fra Bureau of Labor Statistics43 arbeidere i USA døde av varmesykdom i 2019, med minst 2410 flere som led av alvorlige varmerelaterte skader eller sykdommer. For å forhindre at dette tallet stiger, vil OSHA implementere et "håndhevelsesinitiativ" av varmestandarder på tvers av mange bransjer, selv de som vanligvis ikke er knyttet til varmesikkerhet.

    Sa Jim Frederick, OSHAs fungerende assisterende sekretær: "Mens landbruks- og bygningsarbeidere ofte kommer til tankene først når de tenker på arbeidere som er mest utsatt for varme farer, uten riktige sikkerhetstiltak, solbeskyttelse og klimakontroll, kan intens varme være skadelig for en lang rekke arbeidere innendørs eller utendørs og under alle årstid.'

    Dette håndhevelsesinitiativet vil kreve at OSHA-områdedirektører fokuserer på varmesikkerhetsstandarder på følgende måter, ifølge uttalelsen:

    • Prioriter inspeksjoner av varmerelaterte klager, henvisninger og arbeidsgiverrapporterte sykdommer, og igangsett en undersøkelse på stedet der det er mulig.
    • Instruer overholdelse av sikkerhets- og helseansvarlige om å utføre en intervensjon på arbeidsplasser, og diskutere viktigheten av enkel tilgang til kaldt vann, kjøleområder og akklimatisering. De kan også åpne en inspeksjon hvis de observerer ansatte som utfører anstrengende arbeid under varme forhold.
    • Utvid omfanget av andre inspeksjoner for å adressere varmerelaterte farer der arbeidsstedets forhold eller andre bevis indikerer at disse farene kan være tilstede.

    Populære videoer

instagram viewer anon