Do It Yourself
  • Handelsskoleelever vinner stipend fra hjemmedepotet

    click fraud protection

    Home Depot gir en hjelpende hånd til neste generasjon bygningsarbeidere.

    Den siste uken var SkillsUSA og The Home Depot vertskap for en Nasjonal signeringsdag å anerkjenne studenter som går eller planlegger å gå på handelsskoler og tekniske høyskoler til forfølge karriere i dyktige bransjer. Som en del av feiringen tildelte The Home Depot Foundation $ 30 000 stipend til seks studenter å hjelpe til med å dekke kostnadene for handelsskolen.

    "Vi er begeistret for å hjelpe disse studentene med å oppnå drømmene sine når de går inn i bygge- og anleggsfaget," sa Shannon Gerber, administrerende direktør i The Home Depot Foundation. "Muligheten til å samarbeide med SkillsUSA og Klein Tools for å gi støtte til neste generasjon handelsmenn er utrolig givende."

    Stipendiatvinnerne var alle fra Sørøst; Home Depot har hovedkontor i Atlanta. Studentene valgte:

    • Annayeli Dionisio, Columbus Career & College Academy, Whiteville, N.C .;
    • Jalen Randolph, Butler County Career Academy, Greenville, Ala .;
    • Jesse Moran, RIVEROAK Technical College, Live Oak, Fla .;
    • Kayla Eades, Cross Keys High School, Atlanta, Ga .;
    • Michael Snipes, East Laurens High School, East Dublin, Ga .;
    • Zackery Pitchford, Lumpkin County High School, Dahlonega, Ga.

    Disse stipendene er en del av The Home Depots planer om å investere i fremtiden for det amerikanske byggearbeidet. Selskapets "Path to Pro" -initiativ sponser mange programmer over hele landet, inkludert førlærlingstid sertifiseringstrening for videregående elever og handler opplæringsprogrammer for militære medlemmer.

    "Home Depot spiller en kritisk rolle i bygge- og anleggsområdet som betjener både profesjonelle entreprenører og forbrukere," sa Chelle Travis, administrerende direktør i SkillsUSA. “Deres engasjement og investering i Nasjonal signeringsdag har vært mektige til å fremme vårt oppdrag og støtte elevenes prestasjoner. ”

    Populære videoer

instagram viewer anon