Do It Yourself
  • De beste luftionisatorene i 2021

    click fraud protection

    1/9

    Beste luftionisatorerFamily Handyman, via amazon.com (2), via molekule.com

    Kjøpe en luftionisator

    Forbedring innendørs luftkvalitet er et hett tema i disse dager. Enten du er bekymret for røyk fra skogbranner eller hvordan du holder familien din trygg mot allergener og virus som flyter i atmosfæren, luftionisatorer kan gi et friskt pust.

    An luftionisator bruker en innovativ teknologi der negativt ladede ioner drives ut i luften. Ionene fester seg til små partikler som beveger seg gjennom rommet. Når de er bundet, blir forurensningene så tunge at de faller på gulvet eller fester seg til overflater. Deretter kan de tørkes eller støvsuges bort.

    "Fordelen med å bruke ionisatorer vs. HEPA luftfiltre," sier Michael Clark, grunnlegger av Pulled.com, "er at de kan angripe finere partikler, helt ned til 0,1 mikron."

    En av ulempene med noen luftionisatorer er deres tendens til å avgi usunne mengder ozon. Finn ut om en enhet møter UL 2998 standard sertifisering for lave eller null ozonutslipp før du kjøper.

    Dette er faktorene du bør vurdere når du kjøper en luftionisator:

    • Oppfyller den anbefalt leveringshastighet for ren luft (CADR) for det store rommet?
    • Hva er støynivået?
    • Har den noen smart teknologi?
    • Avgir den null eller bare spor av ozon?
    • Hvor mye koster det?

    Noen ionisatorer har vifter, mens andre kommer med UV-lys eller filtre. Med alt dette i tankene, her er en liste over luftionisatorer for å hjelpe deg med å oppnå bedre luft.

    2/9

    Envion Ionic Pro Turbo Ionizervia homedepot.com

    Beste all-around luftionisator

    Foruten å bli kvitt 99,9 prosent av nanopartikler som forurenser innemiljøet ditt, Envion Ionic Pro Turbo ($131) tårnet tilbyr oppsamlingsblader med frontmating som er enkle å rengjøre. Den bruker også mindre energi enn et gjennomsnitt fluorescerende pære. Det viktigste er at produsenten hevder at den effektivt ødelegger de fleste forkjølelses- og influensavirus.

    Handle nå

    3/9

    Homelabs 4 i 1 kompakt luftrenservia amazon.com

    Beste bordluftionisator

    SilverOnyx fire-i-ett kompakt luftrenser ($145) renser lydløst og effektivt luften samtidig som den reduserer lukt i løpet av få minutter.

    Vi elsker at den er kompakt og lett, slik at du kan plassere den nesten hvor som helst - på et endebord, nattbord eller kjøkkenbenken. Fire-trinns filtreringssystemet ioniserer, griper tak i store partikler, fanger opp mindre biter (rundt 0,3 mikron via en HEPA) og nøytraliserer røyk, matlagingsaromaer og kjæledyr lukter gjennom karbonfilteret – alt fra opptil 40 fot unna.

    Handle nå

    4/9

    Airoasis Ionicair Uv Ionizervia airoasis.com

    Beste Bi-Polar luftionisator

    De AirOasis IonicAir UV ($299) kombinerer bi-polar ionisering og et innebygd UV-lys for å sprenge bakterier, mugg og andre allergifremkallende partikler inn i glemselen. Dessuten viser resultater fra tredjeparts laboratorietester at AirOasis reduseres flyktige organiske forbindelser (VOC) i halvparten, om en time eller mindre.

    Handle nå

    5/9

    Airdog X3 Home Air Purifiervia airdogusa.com

    Beste Smart Air Ionizer

    La oss være ærlige: Hvis teknologi har gitt oss noe, er det bekvemmelighet. Oppnå sunnere luft med Airdog X3 hjemmeluftrenser ($449), ideen til Silicon Valley Air Expert, Inc.

    Denne ionisatoren skiller seg ut for sin smarte datalagringsfunksjon som sender luftrensing statusrapporter til smarttelefonen din slik at du kan justere den eksternt, i sanntid. Foretrekker du en mer lavteknologisk tilnærming? Fargekodede lys blinker luftkvalitetsvarsler: grønt for utmerket, gulgrønt for godt, gult for moderat forurenset og rødt for farlig.

    Handle nå

    6/9

    Riktig billuftrenser usbvia apropermarket.com

    Beste luftionisator for biler

    Kjøretur er hyggeligere med Riktig billuftrenser ($30). I motsetning til duftende luktfjernere for biler som bare maskerer lukt, bruker denne lille enheten plasmaionisering og steriliseringsprosess for å fjerne lukter ved kilden - fra sigarettrøyk til mat, sportsutstyr til kjæledyr. Den er også rettet mot allergener, bakterier og virus.

    Og det er nydelig! Det slanke skallet er polert, galvanisert og lasergravert i platinasølv, rosa gull eller mursteinsgull. Selv om den er nydelig i utseende, kan den også redde liv. Det fungerer som en hammer for å bryte ut et vindu hvis det verste skjer.

    Handle nå

    7/9

    Air Pro av Molekulevia molekule.com

    Beste Air Ionizer Splurge

    Få profesjonell rensing hjemme med Air Pro fra Molekule ($1,199). Perfekt for områder med mye trafikk, partikkelsensoren og auto-beskyttelsesmodusene oppdager og beskytter deg mot forurensninger i områder på opptil 1000 kvadratfot.

    Produsenten hevder Air Pro-filtreringssystemet fjerner og ødelegger virus som SARS-C0V-2 (AKA COVID-19).

    Handle nå

    8/9

    Clarifion Plug In Air Ionizervia clarification.com

    Beste plug-in luftionisator

    Skrubb luftbårne partikler fra luften på kontoret eller annen liten plass med en standard elektrisk støpsel og Clarifion Plug In Air Ionizer ($40). Mini men mektig, bruk Clarifion til å feie bort uønsket støv og pollen i rom opptil 150 kvadratfot.

    Koble den til, og når den blå LED-lampen slås på, vet du at den fungerer. Ultrastille, enkel å installere og filterfri, du får rabatt når du kjøper tre eller flere. Så fortsett og kjøp dem til kjøkkenet, soverommet, badet, stuen og garasjen.

    Handle nå

    9/9

    Lasko Wind Curve luftionisator og viftekombinasjonvia amazon.com

    Beste Air Ionizer og Fan Combo

    De Lasko vindkurve ($70) bærbar elektrisk oscillerende tårnvifte med frisk luft slår ionisatoren varmen når den sender millioner av negative ioner inn i rommet.

    Den innovative viften/ionisatoren kjører på tre stillegående hastigheter. Den tilbyr også dekning for fullt rom med en smal profil for reell plassbesparelse. Det er enkelt å flytte fra stue til soverom og tilbake takket være det innebygde bærehåndtaket. Og timeren kan stilles inn til å slå seg av automatisk slik at den ikke sløser med energi.

    Handle nå

    Alle priser og lenker var gjeldende ved publisering.

instagram viewer anon