Do It Yourself
  • 5 beste bildamprensere for 2021

    click fraud protection

    1/6

    Billedetaljer, damprengjøringskonsept. Kjekk afrikansk mann i kjeledress og t-skjorte, arbeider ved bilvaskesenter, rengjøringsbil med varm damprenser og blå mikrofiberklut. Bil detaljering konseptundefined undefined/Getty Images

    Kjøper en bilrenser

    Beholder interiøret i bilen ren er ingen enkel bragd, spesielt hvis du har barn eller kjæledyr! Hvis du lurer på hvordan du skal rydde opp i de tøffeste bilrote, kanskje du trenger en bildamperenser.

    Det er mange fordeler med en bil dampvasker. De tilbyr kjemikaliefri dyprengjøring, og varmen fra dampen dreper 99,9 prosent av bakteriene. Å bruke en damprenser til en bil er en effektiv måte å fjerne vanskelige merker og smuss på.

    Her er noen funksjoner du bør vurdere når du velger en bildamperenser:

    • Vekt: Bil damprensere kan variere fra to til fire pounds for en håndholdt enhet til 20+ pounds for en flerbruksmodell. Vurder hvordan og hvor du vil bruke dampbåten.
    • Vedlegg: Hva skal du rengjøre? Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilke vedlegg og tilbehør som er viktige.
    • Tid: Det tar mellom fem og 12 minutter for de fleste damprensere å varme opp og være klare til bruk. Mengden vann enheten kan holde avgjør hvor lenge du kan bruke den før du fyller på nytt. De fleste dampere kan operere i 40 minutter til mer enn en time.
    • Volum: Mengden vann en damprenser kan holde på avhenger av størrelsen på dampovnen. Håndholdte enheter holder vanligvis syv til åtte gram, større enheter fra 40 til 64 gram.

    Enten du takler flekker som er igjen fra en tidligere eier eller håndterer nye, er dette de beste bildamperene på markedet. Bonus: Du kan bruk disse damprensene i huset ditt også.

    2/6

    Wagner bil dampervia amazon.com

    Beste multidamprengjøringsmiddel for bil

    For tøffe flekker trenger du et allsidig verktøy som tåler utfordringen. De Wagner Spraytech damprens på forespørsel har alt du kan ønske deg. Dens 18 vedlegg inkludert en stråledyse, verktøybørster og en stor rengjøringsbørste. Du finner bruk for dette verktøyet rundt bilen og huset. Og ikke mer kostbar profesjonell bildetaljer.

    Handle nå

    3/6

    Steamfast håndholdt bildampervia amazon.com

    Beste håndholdte damprenser for biler

    Trenger en liten damper å rengjøre koppholdere og vanskelig tilgjengelige riller i bilen din? Sjekk ut Dampfast håndholdt damprenser.

    Med en vekt på litt mer enn to kilo, er dette den letteste enheten vi fant - perfekt for raske opprydninger. Den 28-tommers forlengelsesslangen lar deg nå selv de dypeste sprekker. Denne enheten varmes opp på bare tre minutter med åtte minutter med damp.

    Handle nå

    4/6

    Costway bil dampervia amazon.com

    Bilrengjøringsmiddel med beste verdi

    Barn og kjæledyr kan skape kaos på en bilens interiør, men en hardtarbeidende bildamperenser kan hjelpe. Hvis du har et budsjett, vil Costway flerbruksdamprenser tilbyr kraftig rengjøringskraft uten den høye prisen på sammenlignbare modeller. Den håndterer sta flekker med høy damptemperatur og har en innebygd barnesikring for trygghet. Praktisk tilleggsoppbevaring er et annet pluss.

    Handle nå

    5/6

    Vapamore bil dampervia amazon.com

    Damprensere av profesjonell kvalitet

    For de tøffeste flekkene, fett og skitt trenger du en kraftig damprenser. De Vapamore Primo damprenser gjør alt med kommersiell kvalitet.

    Den har et utvalg av vedlegg og tilbehør for å takle alle slags rot. Den elektroniske ventilen, typisk for kommersielle enheter, holder ledningene tørrere og produserer varmere damp. Vapamore lager en så kvalitets damper den står bak produktet med en livstidsgaranti.

    Handle nå

    6/6

    Mcculloch bilsteamervia amazon.com

    Beste bildamperenser med tilbehør

    De McCulloch deluxe damprenser for beholder er et dyr på en god måte! Fra sin 64-unse vanntank til 120-minutters driftstid, er denne damprenseren klar til bruk.

    Og med en mengde vedlegg (23, for å være nøyaktig) fra børster til dyser, er ikke noe rot for stort og ingen møbeltrekk for stinkende for denne dampbåten. Gjør deg klar til å eliminere de verste flekkene og sølene med letthet og få din bilen ser ut som ny på kort tid.

    Handle nå

    Andrea Cooley
    Andrea Cooley

    Jeg er en arbeidende mamma til 3 som elsker å gjøre huset vårt til et hjem, inne og ute. Freelance skribent og kopiredaktør for Meredith Premium Publishing og tidligere redaktør for Country Home og Lowes Creative Ideas. Jeg elsker å bo i et 100 år gammelt hjem som er fullt av karakter.

instagram viewer anon