Do It Yourself
  • 15 typer utendørs julelys

    click fraud protection

    1/15

    utendørs LED julelysAmazon

    LED utendørs julelys

    Samtidig som LED julelys er dyrere på forhånd, vil du spare penger i det lange løp. Du kan betale $ 13,65 per måned til dekorere taket ditt med de gamle glødelampene, eller du kan betale 22 cent med LED -lys (prisene estimert av Xcel Energy Colorado).

    Til sammenligning er lysdioder langvarige med noen lysdioder som er klassifisert til å vare opptil 100 000 timer. I tillegg kommer lysdioder i både varme og kjølige varianter.

    Handle nå

    3/15

    utendørs julelys projektorAmazon

    Utendørs projeksjon spotlights

    Lysdioden utendørs julelys projektor er den enkleste og raskeste måten å få MYE lys på huset ditt. Disse lampene krever ingen takmontering og er en god tidsbesparelse alternativ til tradisjonelle julelys. Bare koble dem til en utendørs utsalgssted og pek dem på huset ditt.

    Disse julelaserlysene har fem mønstre: snøfnugg, jingle bells, juletrær, julenissen og stjerneklar rød og grønn.

    Handle nå

    5/15

    smarte utelysAmazon

    Smarte utendørs julelys

    Disse utendørs julelys kan styres av en app, noe som gjør dem til det perfekte elementet for alle lysdisplayer. Last ned "XMcosy" -appen, og koble deretter lysene til en Bluetooth -enhet inkludert

    Alexa og Google Assistant. Disse lysene inkluderer også en forhåndsinnstilt scene. Bare velg den omgivende bevegelsen du liker, inkludert: fade, puls, blink, jul, multi, tilpass og mange flere.

    Handle nå

    6/15

    stor pære julelysAmazon

    Stor pære utendørs julelys

    Disse retro julelysene er overalt i ferien. Disse store lyspærer (også kjent som C3, C5, C7, C9 og G40) fremkaller en følelse av nostalgi og takket være LED -teknologi vi vil se denne typen lys i mange år fremover.

    Handle nå

    11/15

    LED taulysAmazon

    LED taulys

    Disse LED utendørs taulys er ideelle for å skissere døråpninger, vinduer og gangveier, og for å lage intrikate former og design for lysdisplayer i juletider. Den krystallklare PVC-jakken på disse lysene gjør at den tåler ekstreme værforhold og ytre omgivelser temperaturer. Monteringsutstyr er også inkludert i dette settet.

    Handle nå

    13/15

    FH12DJA_524_08_012 julelysklemmerFamilie Handyman

    DIY Light Clips

    Lag rimelige og langvarige ferielysklipp med en vanlig stift for elektrisk kabling. Klipp stiften i to og fest den til fasciaen din eller trim den med den resterende neglen. Den holder ledningen sikkert, men det er fortsatt lett å skyve ledningen bak klipsen. Disse klippene holder år etter år uansett hvor kaldt det blir. Og hvis du har metallfascia, bruk skruer i rustfritt stål så de ikke ruster.

    Handle nå

    15/15

    FH98DJA_GUTTER_01_02_03 hengelys fra takrennerFamilie Handyman

    Handy Light Hanging Hack

    Hvis huset ditt har takrenner, kan du henge lys fra dem uten å forlate bakken. Og alt du trenger er en 8 fot. 1 × 2, en sterk magnet og noen galvanisert stål rørleggerens hengerrem. Klipp hengerremmen inn i 7-in. seksjoner, bøy seksjonene til kroker, og fest krokene til lysstrengen hver 5 fot. eller noe. Her er hvordan lage denne lette hengeren.

instagram viewer anon