Do It Yourself

Måter å gjøre kjæledyrene dine komfortable mens de er alene

  • Måter å gjøre kjæledyrene dine komfortable mens de er alene

    click fraud protection

    1/10

    løpeSyda Productions/Shutterstock

    Brenn av deres ekstra energi

    Å forberede kjæledyrene dine til å bli alene, bør begynne med trening. Det er viktig at de får ut overflødig energi. Dette vil hjelpe dem å være rolige og avslappede når de er alene hjemme. Det vil også forhindre kjæledyret ditt i å rive huset ditt mens du er borte. Så ta med hunden din en tur, bruk litt tid på å dingle et leketøy foran katten din, eller la dem løpe rundt på gården før du drar. Dette er hvor mye trening hunden din virkelig trenger.

    2/10

    fuglVyaseleva Elena/Shutterstock

    Bli vant til å være alene

    Sørg for at du angir et rom for kjæledyrene dine å bo i mens de er hjemme alene, enten det er et rom, en kasse eller et bur i riktig størrelse, eller en avkroket del av huset. Fjern rommet for farer, og fyll det med ting kjæledyrene dine trenger for å være komfortable. Dette kan inkludere mat, vann, leker, en seng eller et annet sted som er stille og koselig.

    Deretter må du begynne å trene kjæledyret ditt for å være alene. Sentral -California SPCA

    foreslår at du forlater kjæledyrene dine alene i små intervaller av tid som du gradvis øker for å venne dem til det. Du kan la dem være i en bestemt del av huset eller holde deg ute mens de er inne. Dette er de skjulte farene du trenger å vite for å holde kjæledyrene dine trygge.

    3/10

    hund Iakov Filimonov/Shutterstock

    Få dem inn i en rutine

    Prøv å la dem stå på en fast plan hver dag, slik at de kan venne seg til en rutine. Sørg for at du er rolig og ikke altfor emosjonell når du drar, slik at de ikke blir nervøse eller triste. Det er også en god idé å gi dem en godbit rett før du forlater huset, så myk fraværet ditt. Dette kan til og med få dem til å se frem til "farvel".

    Du vil sørge for at hunden din er trent før du lar den være i fred. Få tips om hvordan du kan trene en valp her.

    4/10

    komfortvia iheartdogs.com

    Legg igjen duften din

    Du kan skape en illusjon om at du fremdeles er sammen med kjæledyret ditt ved å la lukten ligge igjen for dem. Å forlate noe som lukter som deg, vil hjelpe til med å trøste kjæledyrene dine, spesielt hunden din, når de er alene hjemme. Prøv å legge putetrekk eller t-skjorte over et kosedyr eller en pute, slik at de kan kose med det når du er borte.

    De Comfort Cuddler er en hjerteformet pute for kjæledyret ditt som har en pose som du kan putte putetrekk i. Du kan ta en her for $ 14,99.

    Vil du vise kjæledyret ditt litt kjærlighet? Her er 40 dyreprosjekter som kan hjelpe med det.

    6/10

    fuglvia amazon.com

    Spille musikk

    Eksperter sier at musikk kan roe kjæledyrene dine og hjelpe dem til å føle seg trygge og komfortable. Så det kan være lurt å vurdere å la musikken stå på når de er alene hjemme

    "Noen få studier har blitt gjort spesielt på hunder og andre ledsagende dyr som støtter de gunstige effektene av viss musikk på disse artene, ”sa Dr. Mark Verdino, senior visepresident og sjef for veterinærpersonell ved North Shore Animal League America, PetMD.

    Det er musikk som er spesielt laget for kjæledyrene dine. Du kan kjøpe hele album for kjæledyrene dine og også finne musikk å spille på YouTube.

    Kjøp musikk for fugler (vist her) nå på Amazon.

    Kjøp musikk for hunder nå på Amazon.

    Kjøp musikk for katter nå på Amazon.

    Dette er de 53 feilene hver hundeeier gjør.

    7/10

    video via amazon.com

    Sjekk inn og si hei

    Hvis du tror at kjæledyret ditt savner deg (eller du savner kjæledyret ditt), kan du chatte dem med video og si hei. PetChatz Digital barnehage er et mer ekstravagant kjøp, men det gjør mange veldig kule ting.

    PetChatz Digital barnehage har et toveis lyd- og videokamera som lar deg snakke med kjæledyret ditt og se hva de gjør mens de ser deg fra en skjerm. PawCall lar kjæledyret ditt trykke på en knapp som varsler deg når de vil snakke med deg. Det kan også videooppta kjæledyrets aktivitet, streame DOGTV for kjæledyrene dine å se på, og det kan levere godbiter og aromaterapi dufter.

    Dette er de beste hunderaser for barn.

    Kjøp den nå på Amazon.

    10/10

    Rettsmidlervia amazon.com

    Angstmidler

    Det er mange produkter du kan kjøpe hvis kjæledyrene dine opplever angst når de er alene hjemme. Du kan be veterinæren om å anbefale beroligende kosttilskudd for hunder, katter og fugler. Aromaterapi kan også hjelpe til med å berolige kjæledyret ditt. Du kan ta en spray og douse kjæledyrets favorittplysj med den eller bruke en aromaterapi -enhet.

    De ThunderEase Dog Calming Pheromone Diffuser (vist her) avgir en mors naturlige ammende feromoner for å berolige hunden din.

    Kjøp den nå på Amazon.

    De Sentry Beroligende krage for katter avgir også feromoner og har duft av lavendel og kamille.

    Kjøp den nå på Amazon..

    Kjæledyrene våre kan også roes av vester, kjent som "tordenjakker", som brukes til å redusere angst hos dyr.

    Her er de 5 best vurderte tordenjakkene for hunden din.

    D.G. Sciortino
    D.G. Sciortino

    D.G. har mer enn et tiår med erfaring som en livlig forfatter, journalist og spesialist på digitale medier. Hun liker å skrive innhold som inspirerer folk til å elske og leve sitt beste liv. Besøk dinagracezoemedia.com for mer informasjon om arbeidet hennes.

instagram viewer anon