Do It Yourself
  • Hvordan lage en trepuslespillterning (DIY)

    click fraud protection

    Trinn 1

    Skjær delene i størrelse

    deler av trepuslespill i størrelse

    Fest et 1x4-brett til et stykke 1/4-in. kryssfiner med lim og 1-in. skruer. Fest enheten til gjæringssaggjerdet med 3/4-in. skruer. Skjær et tårn i gjerdet. Dette skaper et gjerde med null klaring som tillater perfekt justering og holder delene dine fra å bli trukket inn i bladet og ødelagt. Tverrsnitt deler A - D til lengde. Riv resten av 1x2 mahogni til 3/4 tommer. og tverrsnitt deler E til lengde.

    For et annet prosjekt som bruker denne stilen med gjæringssaggjerde, Prøv å bygge denne moderne nøkkelhengeren.

    Steg 2

    Lag en boremaskin

    lage en borejig tre puslespillterning

    Skjær et stykke kryssfiner omtrent på størrelse med borepressebordet. Fest lim og kryssfiner til å feste to skrapstykker til kryssfiner og danne en 90-graders vinkel.

    Trinn 3

    Still jiggen opp

    stille opp drill jig wood puzzle cube

    Still høyden på borepressebordet slik at boret er 3/16 tommer. over jigens overflate. Merk midten av den ene enden av Del E. Hold den merkede delen i jiggen, og juster punktet på Forstner -biten med delens sentermerke. Fest jiggen på plass.

    Et sett med Forstner -biter er nyttig for mange DIY -jobber. Hvis du ikke har en, sjekk ut dette 14-dels Irwin-settet på Amazon.

    Prøv dette 14-dels Irwin-settet fra Amazon.

    Trinn 4

    Bor hullene

    bore hullene puslespillterning

    Følg Figur A å bore de nødvendige hullene i delene. Små Forstner -biter blir lett tette, noe som får dem til å bli varme og miste besinnelsen, så hold biten fri for spon. Slip de skarpe hjørnene på delene så vel som hullkantene med sandpapir av 220 korn. Mal delene hvis du vil.

    Trinn 5

    Fest delene og bind dem fast

    streng delene og bind av trepuslespillterningen

    Følg Figur B for monteringsordren. Klipp en 12-in. lengden på elastisk snor og bind den ene enden til en stasjonær gjenstand; vi brukte en klemme festet til arbeidsbenken. Fest delene på ledningen, trekk snoren stramt mens du går. Pincett fungerer godt for å nå inn i de større delene. Når alle delene er på den elastiske snoren, fjerner du den andre enden av snoren fra klemmen og knytter endene sammen.

instagram viewer anon