Do It Yourself
  • Family Handyman Reader Projects: Indoor Spaces

    click fraud protection

    1/10

    Chris Smith Fhm ProjectsHilsen Chris Smith

    Ulike prosjekter

    Chris Smith taklet en rekke prosjekter for seg selv og andre. Han laget et butikkskilt for naboen hvis kallenavn under fotballen var "Donut." Han bygde også et frittstående "Battle Shots" -spill, samt en Grinch-juledekorasjon og en Jeep-grillstativ.

    2/10

    Mark Dearing Trapp Remodel FhmHilsen Mark Dearing

    Oppgradering av trapper

    Mark Dearingreviderte trappen, rive ut det gamle teppet og erstatte det med konstruert løvtre. Han så på flere YouTube -videoer for å lære å gjøre det og dokumenterte til og med prosjektet sitt underveis. Vi er imponert!

    3/10

    Jake Miller Master En SuiteHilsen Jake Miller

    Suite med hovedsoverom

    Når Jake Miller og kona kjøpte sitt første hjem, en av de første tingene de gjorde var å gjøre et snusket soverom til en hovedsoverom. Den har et walk-in closet, stein- og glassdusj, toalettrom og en forfengelighet med vedlagt sminkestasjon. Jake elsket tiden sammen med sin far, som hjalp til med DIY -prosjektet.

    5/10

    Todd Peterson Basement RemodelHilsen Todd Peterson

    Renovering av kjeller

    Todd Peterson og kona brukte nedetidene sine til

    renovere kjelleren. Prosjektet besto av to soverom, et komplett bad og en 440 kvm. ft. familierom. De utførte alt arbeidet selv bortsett fra elektrisk, rørleggerarbeid og ferdig gipsarbeid; familie og venner hjalp til med det.

    7/10

    Joel Rambeaux Stairwell Toolshed 1Hilsen Joel Rambeaux

    Verktøyskjul for trapperom

    Joel Rambeaux er en maler og altmuligmann av handel. Da han var uten jobb under pandemien, bestemte han seg for å omarbeide en liten trapp i leiligheten hans, som inneholdt mange ubrukte kvadratmeter.

    Henter inspirasjon fra Family Handyman magazine, han forvandlet plassen til en hjem for verktøyene sine. Ved å lage tilpassede caddies kan han enkelt ta tak i verktøyene han trenger for arbeidsplassen. Farg oss imponert!

    10/10

    Amy Simonton Metal Pipe VegghyllerHilsen Amy Simonton

    Metallrørvegghyller

    Amy Simonton oppdaterte kreativitetsrommet sitt med skreddersydde vegghyller laget av metallrør. Enhetene flankerer et stort vindu og smelter sømløst inn med hennes andre innredning. I tillegg har hun nå et ultraorganisert sted for å beholde sine kreative gjenstander.

    Shay Tilander
    Shay Tilander

    Shay Tilander er seniorredaktør i Family Handyman. Når han ikke nyter familietiden med kona og tre gutter, liker han å pusle med prosjekter og lure på elektronikk.

instagram viewer anon