Do It Yourself
  • 10 luksuriøse dusjdesignideer

    click fraud protection

    1/10

    Ekstravagante detaljer Luksuriøs dusjdesignideermed tillatelse @brendemarshalldesign/instagram

    Ekstravagante detaljer

    Når du sikter på luksus, er det ingen grunn til å holde tilbake. Denne nydelige dusjen forbi @brendemarshalldesign trekker ut alle stopper med en vanlig dusj, en dampdusj, doble dører, tak med sildebeinsflis, innebygd benk, messingarmaturer og kalksteinsgulv.

    Luksusdusjen din er kanskje ikke fullt så ekstravagant, men invester i ekstra oppgraderinger uansett hvilken form budsjettet og baderomsstørrelsen kan romme.

    Fotograf: @laurenpressey

    2/10

    Fet svart luksusdusjdesignideermed tillatelse @suszi_saunders/instagram

    Fet svart

    Vi elsker en lys og luftig dusj, men det er noe å si for en koselig mørk dusj som denne @suszi_saunders. Å dusje mens du er omgitt av den blekksorte flisen føles som en spesiell flukt fra omverdenen, og den mørke bakgrunnen gir en fin kontrast til den vintage-inspirerte messingen dusjarmatur.

    3/10

    Uventede farger, luksusdusjdesignideermed tillatelse @demiliodesign/instagram

    Uventet farge

    En annen måte å lage din dusjen føles mer luksuriøs er å bruke en pop av uventede farger. Den rosa flisen og grønne veggene i dette badet ved @demiliodesign er dristige valg.

    Sammen med messingdetaljene og trekornet forfengelighet, er resultatet overdådig sofistikert. Men, selvfølgelig, stjernen i showet er den røde rosa flisen i dusjen og på gulvet.

    Fotograf: @margaret.wright

    4/10

    Innebygd komfort luksusdusjdesignideermed tillatelse @ibuilddevelopers/instagram

    Innebygd komfort

    En luksuriøs dusj som denne av @ibuilddevelopers bør inkludere innebygde funksjoner for oppbevaring og komfort. En benk å slappe av på eller barbere bena sammen med en krok for badeprodukter, virkelig gjøre dusjopplevelsen mer behagelig. Vi gir bonuspoeng for det nydelige geometriske gulvet!

    5/10

    Designideer for luksusdusj med mønstrede flisermed tillatelse @hendricksoninteriors/instagram

    Mønstret flis

    Fliser med karakteristiske mønstre tok designverdenen med storm de siste årene. Å bruke den i en dusj gir fantastiske resultater, som vist her av @hendricksoninteriors.

    Se etter et mønster som tåler tidens tann, i stedet for trendy fliser design du kanskje blir lei av. De subtile fargene og arabeskformen i denne flisen har en klassisk middelhavsteft som utstråler tidløs sjarm.

    Fotograf: @penlightmedia

    6/10

    Rene og minimale luksusdusjdesignideermed tillatelse @justinplace_sydney/instagram

    Rent og minimalt

    Denne dusjen forbi @justinplace_sydney beviser at du kan oppnå en luksusdusj selv uten mye kvadratmeter.

    Det fortrengningsløse dusjkabinett design og buet glasskabinett skaper en sømløs deling mellom dusjen og resten av badet, slik at plassen føles større. Et enkelt svart dusjarmatur og minimal dekor gir rommet en zen-aktig stemning som er luksuriøs, men likevel enkel.

    7/10

    Ambient Lighting Luksus dusjdesignideermed tillatelse @ ggtiledesign/instagram

    Ambient belysning

    For å virkelig få dusjen din til å skinne, ikke la den baderomsbelysning være en ettertanke. Denne helhvite dusjen @ggtiledesign er fantastisk alene, men den myke gløden fra lyset under benken tar den til neste nivå. Bruk vanntette LED stripelys for et lignende utseende. Installer dem under en benk eller i en nisje for avslappende aksentbelysning.

    9/10

    Luksus badekar dusj kombimed tillatelse @ champagne_taste_design/instagram

    Luksus badekar-dusj kombi

    Hvis badet ditt har et budsjettvennlig badekar og dusj kombi, det betyr ikke at det ikke kan være luksuriøst! Oppgrader badekaret og dusjen ved å ta flisen helt til taket og installere den på forsiden av drop-in badekaret, som vist her på dette badet ved @champagne_taste_design.

    Hele flisen (i den nydelige taupe-fargen!) hjelper dusjen og badekaret til å føles mer tilpasset.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon