Do It Yourself
  • De beste keramiske bilvoksene

    click fraud protection

    1/7

    Bil med vannperlerziggy1/Getty Images

    Hva er keramisk bilvoks?

    Keramikk bilvoks er en familie av flytende bilbeskyttelsesprodukter designet for å gi bedre glans med tradisjonell levetid lim-voks belegg.

    De er vanligvis raskere og enklere å påføre enn tradisjonell voks og trenger ikke belegg på nytt så ofte, noe som gjør dem perfekte for de som ønsker bilglans og beskyttelse uten å investere mye tid.

    Keramiske bilvoks inneholder ikke nødvendigvis ekte voks. De er kjemiske polymerer designet for å binde seg til bilmaling, og tilbyr et sterkere belegg enn faktisk voks. Vil du prøve keramisk bilvoks? Her er åtte av de beste keramiske voksene på markedet.

    2/7

    Keramisk bilvoksvia amazon.com

    Ethos Ceramic Wax Pro

    Denne flytende keramiske voksen fra Ethos sparer bileiere mye tid ved å kombinere tre produkter i en flaske: polering, voks og tetningsmasse. Den tradisjonelle bilvoksingsprosessen innebærer å kjøpe og bruke hver for seg.

    Anmeldere er også spesielt imponert over den slående glansen. "Jeg har detaljert i tretti år og har prøvd mange produkter," skrev en Amazon -anmelder. “Denne er på min toppliste... det ferdige produktet er fantastisk. Bedre refleksjon enn noen annen flytende voks der ute. ”

    Handle nå

    3/7

    Spray voksvia amazon.com

    Shine Armor Fortify Quick Coat

    Nok et tre-i-ett-produkt, denne keramiske bilvokssprayen sparer tid ved å tilby en vannløs vask, voksing og fugemasse i ett enkelt trinn. Den vannløse vaskekomponenten fjerner lett fett, og sprayvoks og tetningsmasse gir god beskyttelse og vannperler.

    En Amazon -anmelder skrev: "Å ha et svart kjøretøy er en kamp i Midtvesten med vårt vanvittige vær, men Shine Armor får smusset til å gli bort som smør. Søknaden er så enkel... Ingen virvelmerker, ingen kraftig gnidning som en tradisjonell voks, og resultatet er et speil som finish. ”

    Handle nå

    5/7

    Bilvoksvia amazon.com

    Turtle Wax Hybrid Polish og Wax

    Dette flytende keramiske voksproduktet kombinerer polish og voks, og er kjent for god vannbestandighet. Den er også usedvanlig god til reparere mindre lakkskader.

    Hvis bilen din har mindre hakk eller riper, vil denne voksen hjelpe til med å fylle og skjule dem, ifølge forbrukerne som denne på Amazon: “Produktet reduserte små riper og edderkoppnett som var i maling. Den har en veldig lett fruktduft. Litt går langt, selskapet sier at det bare tar omtrent 2 gram å lage en hel bil. ”

    Handle nå

    7/7

    Bilvoksvia amazon.com

    Chemical Guys HydroSlick Ceramic Coating

    Denne flytende keramiske voksen tilbyr eksepsjonell vannbelegg og merkbart forbedret glans på bilens lakk, selv på helt nye biler. Det er raskt og enkelt å påføre, og tøft nok til å motstå vann, veisalt, gjørme, fett og skitt.

    En glad Amazon -anmelder skrev: "Vann perler opp raskere enn voks og ruller av og tørker raskere enn en voks. Og den får frem fargen i bilen og får den til å skinne. Påfør det akkurat som voks. Lett å ta av og på. ”

    Handle nå

    Robert Maxwell
    Robert Maxwell

    Robert Maxwell er forfatter, videograf, fotograf og online styrketrener med base i Nord -Ontarion, Canada. Han vokste opp på en landlig selvforsynt husmannsplass hvor han lærte ferdighetene til å bygge sitt eget hjem fra bakken opp, utføre alle sine egne bilreparasjoner, og jobbe med tre, stein og metall for å finne praktiske DIY -løsninger for mange hverdag problemer.

instagram viewer anon