Do It Yourself
  • Beste hundehalsbånd i 2020

    click fraud protection

    1/8

    Hylende hund iført halsbåndCatherine Falls Commercial/Getty Images

    Kjøper hundehalsbånd

    Når du kjøper en hundehalsbånd, det viktigste å se etter er riktig passform.

    Mål hundens hals for å få en ide om hvilken størrelse du trenger. Som en tommelfingerregel bør du alltid kunne passe to fingre under kragen når den er på hunden din.

    Når du har riktig måling, tenk på hundens oppførsel og favorittaktiviteter. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilket materiale kragen skal være laget av og om du trenger en med spesielle funksjoner, for eksempel en smart hundehalsbånd.

    For å hjelpe deg med å velge det som passer best for hunden din, kan du lese videre for våre valg av de beste hundehalsbåndene basert på funksjon, pris og stil.

    2/8

    Hundehalsbåndvia orvis.com

    Beste allround-hundehalsbånd

    Vi elsker disse flate side-release spenne krager fra Orvis.

    De flate sidene fungerer godt for valper og eldre hunder. Den justerbare spennen er solid nok til å tåle mye trekking, lek og grovhus. Det er også enkelt å slippe ut når det er nødvendig.

    Kragen har også en enkelt kraftig D-ring. Det er praktisk for

    første gang hundeeiere, siden det er enkelt å feste i bånd og gir nok plass til å feste navneskilt.

    Til slutt vil Orvis sy hundens navn og telefonnummer direkte i stoffet, slik at hunden din kan identifiseres og returneres til deg.

    Handle nå

    3/8

    Hundehalsbåndvia amazon.com

    Beste treningskrage for valper

    En krage er en av ting du må kjøpe før du tar med deg en valp hjem. Et treningskrage må være behagelig for valpen din og fremfor alt flat. De Country Brook Petz Martingale krage er blant de beste i sin klasse av disse grunnene.

    Martingale -designet betyr at den vil stramme rundt hundens hals når han trekker i båndet, men ikke til det punktet hvor den kveles. De er designet for å være rømningssikre og holde seg tette uten spenne. De er enkle, holdbare og perfekte for trener en ny valp.

    Handle nå

    4/8

    Hundehalsbåndvia amazon.com

    Beste hundehalsbånd for store/gigantiske raser

    Hvis du har en stor hund, trenger du et halsbånd som tåler mye aktivitet. Spesielt under trening må kragen tåle sterk trekking i bånd.

    De Svart Rhino Comfort Collar er en av de tøffeste krager på markedet. Det kraftige nylonmaterialet er bygget for å vare og tåle mye misbruk. Innsiden er foret med neopren, som er behagelig og kan beskytte hundens nakke fra irritasjon hvis de er spennende i bånd. Neopren tørker også raskt og er luktbestandig, så denne kragen er flott for arbeidende raser også.

    Sørg for rengjør kragen og båndet regelmessig, selv om det ikke lukter.

    Handle nå

    5/8

    Hundehalsbåndvia amazon.com

    Beste krage for små hunder

    Med små raser kan krager være for store og gli av halsen. De Max og Neo Nylon hundehalsbånd kommer i flere størrelser og er justerbar, slik at du enkelt finner riktig størrelse for den lille hunden din.

    Den er også relativt tynn og laget av lett nylonmateriale, så den vil ikke være for stor på halsen til den lille hunden din. Den er imidlertid fortsatt sterk nok til å holde til vanlig bruk og slitasje.

    Legg merke til at noen hunderase som er leketøystørrelse eller mindre, bør ikke ha krage og bør bruk en sele i stedet.

    Handle nå

    6/8

    Hundehalsbåndvia chewy.com

    Beste hundehalsbånd i skinn

    Skinnhalsbånd er mer holdbare enn de fleste andre og ser bedre ut også. Eiere velger det ofte for utseendet eller fordi hunden deres er det allergisk mot nylon. Slike allergier pleier å være sjeldne, men er ikke uhørt.

    Soft Touch skinnhalsbånd tilbyr lærhalsbånd av høy kvalitet for hunder, laget med saueskinnfôr for å unngå å gnage hunden din. Kragene er bygget for lang levetid og stil, med en rekke størrelser og fargekombinasjoner å velge mellom. Det skal bemerkes at bare hunder eldre enn to skal ha lærhalsbånd, fordi en valpekrage alltid skal være flat.

    Handle nå

    7/8

    Hundehalsbåndvia amazon.com

    Beste Budget Dog Collars

    Ikke alle eiere ønsker å splurge på en dyr krage. Dessuten blir noen hunder stadig skitne og trenger en ny krage ofte. Uansett årsak, sjekk ut hvis du leter etter noe enkelt, praktisk og rimelig Blueberry Pet Classic linje.

    Disse krager er uten frills, men kommer i en rekke farger og størrelser. Det er de også maskinvaskbar, så du trenger ikke bekymre deg for hvordan du rengjør det etter en gjørmete dag i parken. Basen er laget av tett vevd nylon med spenner laget av resirkulerte plastflasker.

    Du kan alltid oppgradere til en mer avansert Blueberry Pet Collar for spesielle anledninger.

    Handle nå

instagram viewer anon