Do It Yourself
  • 11 flotte DIY -rammeplaner og ideer - The Family Handyman

    click fraud protection

    1/11

    grønn-soverom-innredning diy sengestel

    Valnøtt DIY sengestel med metallben

    Hvis du leter etter enkelhet kombinert med eleganse, trenger du ikke lete lenger enn dette vakre eske med ramme. Designet har rene, minimalistiske linjer, understreket ved bruk av et hodegjerde og ben i metall. Fullstendige instruksjoner for sveising av rammen er inkludert, slik at du kan lage din egen seng. Det er også god plass under DIY -sengen for enkel rengjøring. Og våre tips for beroligende dekorasjonsideer kan hjelpe deg med å gi soverommet ditt en fullstendig makeover.

    Foto: Hilsen av Dans le Lakehouse

    2/11

    diy-lagring-seng-ramme

    Keramisk låve-stil DIY sengeramme med oppbevaring

    Lagringstempoet er alltid på topp i soverommet, så løs dine problemer med lagring ved å bygge denne klassikeren Pottery Barn-stil lagringsseng. Denne DIY sengerammen inneholder seks romslige skuffer som ikke bare er funksjonelle, men også ser nydelige ut. Denne DIY -sengen er malt i kald hvit, og har et snev av Shaker -styling, men finishen kan tilpasses nesten hvilken som helst stil. Det er fullstendige instruksjoner og planer for hvordan du bygger en sengeramme med skuffer som denne, sammen med veiledning om hvordan du kan tilpasse denne king-size modellen til en dronning hjemmelaget seng med oppbevaring. Og for å kose deg med en bok ved sengetid, legg til noen

    vegghengt lys.

    Foto: Hilsen av Gjør det selv Divas

    3/11

    Minimalistisk-himmelseng

    Minimalistiske planer for himmelseng

    Har du alltid drømt om en himmelseng? Nå kan drømmen din bli virkelighet når du lager din egen seng. Designet av den anerkjente dronningen av DIY-sengedesign, Ana White, denne minimalistiske king-size himmelseng kan få tilbehør for å passe din favorittstil. Du kan til og med lage en Rennie Mackintosh-inspirert nattbord å passe.

    Foto: Hilsen av Ana White

    4/11

    Flytende seng med integrert belysning

    Flytende seng med integrert belysning

    Nei det er ikke magi! Men dette er fantastisk designet flytende seng med integrert belysning ville være et virkelig magisk midtpunkt, da det ser ut til å sveve uanstrengt over gulvet. Denne DIY -sengen er bygget av redwood i California, og bruker standard tresnitt som kan kuttes med en sirkelsag. DIY sengerammer kommer ikke mye mer nyskapende enn dette. Og når du er ferdig, sjekk ut disse ideene for fantastiske ideer om aksentvegg for å legge til en stilig finish på soverommet ditt.

    Foto: Hilsen av LifeBuzz

    5/11

    diy-pjokk-hus-seng

    Småbarnshus seng

    Det er ikke bare de voksne som ønsker det beste innen soveromstil. La smårollingen bli med på moroa med denne flotte hus seng (og lag ekstra lagringsplass med dette boks under sengen, også). De små dimensjonene gjør dette til den perfekte startersengen for barnet som er voksen nok til å flytte til en ‘stor seng’. Denne DIY sengerammen kan enkelt tilpasses barnet ditt, og i løpet av dagen er den et praktisk lekehus.

    Foto: Hilsen av The House of Wood

    6/11

    Race Car Bed

    Race Car Bed

    Bygg dette fabelaktige racerbil seng for den lille fartselskeren i livet ditt, og de skal løpe for å komme seg til sengs hver kveld. Denne sengerammen ser ikke bare ut som en racerbil, men den har også en skjult seng for de viktige sovende. Den lystmalte finishen kan tilpasses for å holde ungen din fornøyd, og det er til og med en innebygd bokhylle. Fullstendige planer og instruksjoner er tilgjengelige for å hjelpe deg på alle trinn. Og disse smart organisasjon hacks vil holde soverommet ryddig også.

    Foto: Hilsen av Lowes kreative ideer

    7/11

    prinsesse-slott-loft-seng-tittel1

    Princess Castle Bed

    La barnet ditt fly til drømmelandet i dette eventyret prinsessens slottsseng. Selv om det er designet som en loftseng, for å tillate lekeplass under, ville det være lett å legge til en gulvseng i slottet for flere jordbundne prinsesser å glede seg over. Den grunnleggende DIY sengerammen med oppbevaring er enkel å bygge (det er til og med en video som hjelper deg), og det er rikelig med muligheter for å pynte og tilpasse den for å gjøre den unik for dine unge kongelige.

    Foto: Hilsen av Remodelaholic

    8/11

    Klubbhus Bed treehouse

    Klubbhus seng

    De vil ha det gøy, moro, moro hele sommeren i dette surfinginspirert klubbhusseng (og hele vinteren også hvis du følger vår tips for å varme opp et kaldt rom!). Planene forteller deg alt du trenger å vite om å konstruere denne solide furu DIY sengerammen, som inneholder rekkverk, vinduer, en loftstige og til og med gardiner for litt privatliv. Under sengen kan du legge til en sofa, gulvputer eller enda en seng for en ekstra soveplass når surfeklubben kommer for å ringe.

    Foto: Hilsen av Ana White

    10/11

    Plattform Oppbevaringsseng

    Plattform Oppbevaringsseng

    Lagrer tenåringene ting i et svart hull under sengen? Gjør rommet sitt om med disse DIY -sengeplanene for a plattform lagringsseng. Ferdige skap danner grunnlaget for denne sengen, og skaper mye plass til oppbevaring under. Det er til og med en praktisk lampe og en hylle for bøker som kan fungere som nattbord. Og denne DIY sengerammen ville også være perfekt for en studioleilighet hvor plassen er begrenset. Sjekk disse varme fargetrender for å dekorere rommet slik at det passer.

    Foto: Hilsen av å ja

    11/11

    diy-kjeller-lekeplass03 Innendørs lekeplass Seng

    Innendørs lekeplass seng

    Hvilket barn (eller kanskje noen voksne) ikke vil at soverommet skal doble som en innendørs lekeområde komplett med soveplass? Du trenger mye plass for å konstruere dette prosjektet, så et stort rom eller en kjeller er best, men DIY -sengeplanene gir deg all informasjonen du trenger for å bygge en drømmeseng. Det inkluderer god soveplass for flere barn (hvis du kan få dem til å sove!), Lekerom og til og med noen solide apebarer. Og vurder å legge til litt ekstra lekeoppbevaring også.

    Foto: Hilsen av Ana White

instagram viewer anon