Do It Yourself
  • Gjør søvnspillet ditt bedre med disse skylignende madrassen

    click fraud protection

    1/12

    kvinners hender som fester en overmadrass til en madrassAndreyPopov/Getty Images

    Velge en overmadrass

    Viser madrassen din en viss alder i disse dager, men ikke helt nok hvor den må byttes ut? En overmadrass kan gi sengen din et nytt liv, noe som sparer deg for en ny madrass.

    En overmadrass er et fantastisk alternativ for å forynge en eldre madrass, men det er også flott å legge mykhet til en altfor fast. I kaldere klima gir en fjærstopper naturlig varme og isolasjon, mens allergi lider vil sette pris på de allergivenlige egenskapene til syntetiske fyllte toppers. For personer med ryggproblemer anbefaler vi en ekstra tykk overmadrass med minst fem centimeter støtte.

    Vi har samlet de 10 beste toppmadrassene i flere kategorier for å hjelpe deg med å finne den som passer best for deg. Merk: Alle priser er for en overmadrass i full størrelse.

    3/12

    Toppmadrassvia homedepot.com

    Beste fjær

    Lett og pustende, du har ingen problemer med å sovne på Company Store Pillowtop Featherbed Madrass Topper ($359). Denne topper er laget av hvit andedun innkapslet i et plysj, 200-tråden, 100 prosent bomullshull. Det er et en-tommers topplag, deretter et fire-tommers bunnlag med en blanding av 95 prosent fjær og fem prosent TCS, et dunfritt syntetisk fyll. Det er som en hel kropp

    dunpute.

    Handle nå

    5/12

    Toppmadrassvia airweave.com

    Beste Splurge

    Understated soverom luksus som etterlater deg med mindre ledd og ryggsmerter gjør den høyere prisen på den japanskproduserte Airweave toppmadrass‘(760 dollar) mye lettere å svelge. Toppen har fast støtte for å opprettholde kroppens naturlige holdning, et pustende mesh -deksel som holder luftstrøm (derved kontrollerer kroppstemperaturen) og Airfiber -teknologi som fordeler vekten din jevnt. Du kan ikke sette en pris på dypere, mer avslappet søvn og mange smertefrie dager.

    Handle nå

    7/12

    Toppmadrassvia homedepot.com

    Best for de som kjører varmt

    De Sealy Chill Gel Memory Foam Madrass Topper ($ 150) vil glede varme sviller overalt. Den er konstruert av kurvekramende, gelinfusert minneskum, og leveres med en maskinvaskbar, antimikrobielt deksel for å regulere kroppstemperaturen din ved å transportere bort fuktighet. Legg deg ned og slapp av for en behagelig søvn uansett årstid.

    Handle nå

    8/12

    Toppmadrassvia amazon.com

    Beste ned -alternativ

    De Eksepsjonelle laken Bambus madrassunderlag ($ 105) føles og fungerer som autentisk gås eller andedun. Den er laget av plysj RevoLoft Cluster Fiber, et topp moderne fiberfyll- og dunalternativ avledet fra naturlig bambus. Denne overdelen passer til de fleste innerspring-, latex- eller memory foam -madrasser på opptil 18 tommer dype.

    Handle nå

    10/12

    Toppmadrassvia amazon.com

    Beste ultratykk

    Luksuriøst begynner ikke å beskrive følelsen når du synker ned i putetoppen på dette SOPAT Ekstra tykk overmadrass ($85). Den myke "Double Border Pillow Top" er fylt med 50 prosent mer fyll enn andre pads. Konstruksjon ”og pustende HTMicrofiber beholder formen slik at du alltid vil føle at du flyter videre luft. Unn deg selv plysj sengetøy å passe.

    Handle nå

    11/12

    Toppmadrassvia avocadogreenmattress.com

    Beste økologiske

    Håndlaget av den fineste naturlige bomull og ull Avocado Green Organic Latex Madrass Topper ($ 349) er bienes knær på søvnoverflater. Den er godkjent av USDAs nasjonale organiske program, og inneholder Global Organic Standard latex, ull og bomull. Ullen i denne topperen gjør det andre materialer ikke kan - skape en naturlig flammesperre, så nei kjemiske retardanter trengs.

    Denne topper er også tilgjengelig i en vegansk versjon uten ull.

    Handle nå

instagram viewer anon