Do It Yourself
  • Lite soverom? Prøv plassbesparende møbler fra Amazon

    click fraud protection

    1/10

    nattbord sidebordvia amazon.com

    Smalt nattbord

    Hvis du ikke har mye gulvplass ved siden av sengen din, dette smalt nattbord er det perfekte valget. Med en diameter på omtrent 12 tommer vil du sannsynligvis kunne presse inn ett eller to av disse bordene, selv i minste soverommet. Og, med skuffen og den nedre hyllen, dette lite nattbord gir bonus lagringsmuligheter.

    Handle nå

    2/10

    oppbevaringssengvia amazon.com

    Seng med oppbevaring

    Apropos lagring - få mest mulig ut av din soverom møbler ved å sikre at hvert stykke trekker dobbelt plikt. For eksempel dette polstret plattformseng gir ikke bare et stilig sted for hodet å hvile, men inkluderer også fire innebygde oppbevaringsskuffer under sengen! Bruk dem til sengetøy, klær eller sko og spar det dyrebare skap plass for andre ting.

    Handle nå

    3/10

    hvit soverom kommodevia amazon.com

    Tall Dresser

    I stedet for en tradisjonell bred, lav kommode, velg en høy, smal kommode som tar mye mindre gulvplass. De seks romslige skuffene i denne vertikalen soverom kommode kan holde klær eller annet utstyr du trenger å gjemme bort. De rene linjene og den klassiske stilen smelter sømløst sammen med alle

    soverom innredning. Og flere Amazon -anmeldere sa at de skulle ønske de hadde plass til to av disse kommodene!

    Handle nå

    4/10

    hjørne stigehyllevia amazon.com

    Hjørnehylle

    Bare fordi du har et lite soverom, betyr det ikke at du skal ofre oppbevaring eller innredning. Dette hjørnehylle tar ikke mye plass inn i hjørnet og kan inneholde dekorative gjenstander, bøker eller til og med soverombehov som ekstra sengetøy. En femstjerners anmelder sa at den ser langt mer avansert ut enn den faktisk er, og var lett å montere.

    Handle nå

    5/10

    speil i full lengdevia amazon.com

    Speil i full lengde

    En vid, speil i full lengde visuelt dobler plassen i ethvert lite rom. Speil spretter også lys rundt i rommet, får plassen til å føles større og mer luftig. Vi elsker det uformelle utseendet på å lene et speil mot veggen, men du kan også spare gulvplass og montere et speil veggen. Med sin delikate gullramme og imponerende størrelse er dette elegante speilet en bedøvelse.

    Handle nå

    7/10

    stofflagring osmanniskvia amazon.com

    Oppbevaringsbenk

    Hvis du har plass i det lille soverommet til en benk ved foten av sengen, gå for det. En benk gir et behagelig sted å sitte mens du tar på deg skoene, samt et sted å plassere ekstra puter ved sengetid. Maksimer funksjonaliteten ved å velge en oppbevaringsbenk som denne høyt vurderte versjonen som åpner seg for å avsløre romslig innvendig oppbevaring.

    Handle nå

    8/10

    hengende klesstativvia amazon.com

    Plaggstativ

    Et lite soverom betyr vanligvis a lite skap. Så selv om det er en strekk å kalle dette et møbel, liker vi ideen om å utvide ditt oppbevaring av klær plass med en veggmontert plaggstativ. Den svarte finishen og den kule industrielle stilen betyr at det vil se flott ut hvor du vil på soverommet ditt. Bruk den til å henge dine mest slitte klær-gir enkel tilgang og rydder opp i dyrebar skapplass.

    Handle nå

    9/10

    sengeramme i metall og treplattformvia amazon.com

    Seng med hodegjerde

    Her er et annet elegant soveromsmøbel som sparer plass med sin innovative design. Den 6-tommers brede sengegavlen på denne plattformseng inkluderer tre innebygde USB-porter, så du har et praktisk sted å lade enhetene dine selv om du ikke har plass til et nattbord. Selve hyllen er også flott for dekorativt tilbehør, en vannkaraffel eller en haug med lesing om natten.

    Handle nå

    10/10

    dagsengvia amazon.com

    Daybed

    En tradisjonell seng er vanligvis plassert i midten av rommet, og tar opp dyrebar gulvplass. Vurder a dagseng i stedet, som kan rulles opp mot veggen for å åpne resten av kvadratmaterialet. Plassbesparende barnesenger blir ofte tenkt som barnemøbler, men denne stilige, moderne modellen passer godt for voksne.

    Handle nå

instagram viewer anon