Do It Yourself
  • 8 beste bilhundbarrierer

    click fraud protection

    1/9

    Hund i bilRyanJLane/Getty Images

    Kjøper bilbarriere

    Hundehinder for bilen er designet for å begrense hundens bevegelse, holde dem i riktig område av bilen din, enten det er baksetet eller lasterommet.

    Det er mange stiler av hundebarrierer, alt fra garn til metallbur. Tenk på hundens størrelse og seighet når du velger den beste alternativ for bilen din. Tross alt, hvis hunden din av stor rase er fast bestemt på å klatre i fanget ditt, vil en maske- eller nettbarriere bare holde dem i sjakk så lenge.

    Selvfølgelig er det også viktig å vurdere størrelsen på kjøretøyet ditt når du velger en hundebarriere. Enkelte barrierer er ment for sedaner, SUVer eller lastebiler. Sørg for å måle ledig plass på forhånd for å sikre at barrieren sitter som den skal.

    2/9

    Hundebarrierevia chewy.com

    Beste metallhundbarriere

    Metallhundbarrierer er de mest holdbare, og PetSafe Deluxe Happy Ride Dog Barrier er et topp alternativ for store eller bestemte hunder.

    Denne barrieren justeres for å passe de fleste biler og SUV -er. Gummiproppene forhindrer skade på deg

    bilens interiør, og produsenten sier at denne hundebarrieren ikke gjør det rangle mens du kjører. Du vil også sette pris på de slanke stolpene, slik at du kan beholde synligheten mens hunden din kan se deg.

    Handle nå

    3/9

    Hundebarrierevia amazon.com

    Beste Mesh Dog Barrier

    For mer lettgående hunder, en finmasket barriere som Starroad-Tim Car Dog Barrier vil trolig være tilstrekkelig til å holde dem i baksetet. Nettet hindrer ikke luftstrømmen gjennom bilen, og det er enkelt å installere med de medfølgende elastiske snorene. Barrieren kommer i tre størrelser for å passe forskjellige kjøretøyer, og den er også ekstremt rimelig.

    Handle nå

    4/9

    Hundebarrierevia chewy.com

    Beste hengekøye

    Bilbarrierer i hengekøye er ideelle for hunder som liker å bli skitne eller kaste mye, siden de også gir en beskyttende barriere for kjøretøyets innvendige overflater. De Frisco quiltet vannbestandig hengekøye, laget av et vann- og flekkbestandig materiale, er et holdbart og allsidig alternativ i denne kategorien.

    Denne bilhengekøyen inkluderer setebelte tilgangsslisser samt en innebygd oppbevaringslomme. Den festes på baksiden av forsetene dine, og hjelper til med å holde poochen din fra å klatre over midtkonsollen.

    Handle nå

    5/9

    Hundebarrierevia amazon.com

    Beste hundesperre mellom setene

    Hvis hunden din liker å klatre over midtkonsollen, dette Dykeson Pet Barrier som strekker seg mellom de to forsetene kan være ditt svar. Dette rimelige nettet har fire kroker som festes til nakkestøttene og setestengene, og det strekker seg for å passe i de fleste biler og SUV -er. I tillegg har den to lag med mesh, slik at den kan doble som en bilarrangør! Dette er flott verktøy for hundeeiere å ha i bilen.

    Handle nå

    6/9

    Hundebarrierevia amazon.com

    Beste hundebarriere for lastebiler

    Den store, robuste Bushwhacker Deluxe Dog Barrier er det beste alternativet for alle som har lastebil. Denne modellen er 56 tommer bred, noe som gjør den ideell for lastebiler med dobbel førerhus. Den har en aluminiumsramme foret med rivefast mesh.

    Denne barrieren er virkelig tung. En anmelder sier at det er den eneste barrieren som har beholdt sine 100 kg. Great Dane i baksetet: “Jeg kjøpte den bredere versjonen til lastebilen min og den passer perfekt. Han prøvde å få det ned, men uten hell. "

    Handle nå

    7/9

    Hundebarrierevia amazon.com

    Beste justerbare hundebarriere

    Hvis din baksetet er merkelig formet, eller du vil bruke barrieren i flere kjøretøyer Rabbitgoo Dog Carrier har en justerbar design som passer i nesten alle kjøretøyer. Den solide metallbarrieren kan monteres på nakkestøttene i setet, med to justerbare paneler for å forlenge høyden eller bredden etter behov. Anmeldere sier at den er holdbar og effektiv, selv med store raser.

    Handle nå

    8/9

    Hundebarrierevia orvis.com

    Beste hundebarriere for friluftshunder

    Gjør din hund elsker å rulle rundt i gjørme og svømme ved enhver anledning? De Grip-Tight Quilted Hose-Off Hammock Seat Protector er en lett å rengjøre barriere som holder kjæledyret ditt sikkert i baksetet samtidig som det beskytter bilsetene. Det kraftige stoffet fanger hundehår, smuss, gjørme og fuktighet. Det beste er at når det blir skittent, slanger du det bare.

    Handle nå

    9/9

    Hundebarrierevia amazon.com

    Beste bilbarriere for store hunder

    Store hunder kan ofte gå over, rundt eller gjennom nettbarrierer, men High Road Dog Carrier holder effektivt store hunder i baksetet. Denne barrieren har en slitesterk stjelramme med tyggebestandig mesh. Den festes sikkert på baksiden av forsetene.

    “Min 70 lb. Doberman tror han er en valp og pleide å prøve å klatre opp i fanget mitt - helt klart farlig under kjøring, sier en anmelder. “Dette elementet holder ham trygt i ryggen der han ikke kan distrahere meg fra veien og holder ham trygg så han kan ikke fly fremover hvis jeg må stoppe kort! ”

    Handle nå

    Camryn Rabideau
    Camryn Rabideau

    Camryn Rabideau er frilansskribent som spesialiserer seg på mote, skjønnhet, hjem, smart teknologi og generelt livsstilsinnhold. Hun har en grad i mote merchandising fra University of Rhode Island og hopper på enhver mulighet til å kombinere sin kjærlighet til mote og skriving.
    Camryn er en fast bidragsyter til populære mediesider som Martha Stewart, Food52, InStyle, Taste of Home, USA Today, Review.com, The Spruce, Elite Daily og The Everygirl. Hun har også jobbet med flere Fortune 500 -selskaper for å lage engasjerende artikler for deres innholdsmarkedsføringsinitiativer. Til tross for press fra sine jevnaldrende, forblir hun på team #NoOxfordComma.

instagram viewer anon