Do It Yourself
  • 12 måter å gjøre garasjen din klar for vinteren

    click fraud protection

    1/12

    garasje trekandshoot/Shutterstock

    Roter sesongartikler

    Før vinteren begynner ta litt tid å skyve sommergjenstander som gressklipper, hageverktøy og slanger bak på garasjen og vintergjenstander som spader og salt til et sted som er lettere å komme til. Du kan også flytte sportsutstyr som fotball og basketball til baksiden og sleder og ski fremover.

    3/12

    skokudrik/Shutterstock

    Lag en slippsone

    Hvis du har en tilknyttet garasje, må du sette opp en slippsone nær inngangen til hjemmet ditt, slik at du ikke sporer gjørme, snø og is gjennom huset. Sett opp et sted for støvler og ting som våte votter, skjerf, hatter og strøk. Sjekk ut disse 12 DIY oppstartsbrettideene.

    6/12

    malingPatricia Hofmeester/Shutterstock

    Sjekk væsker

    Det er best å ikke la det være væsker som maling, ugressdrepende middel og trebeis overvintre i en uoppvarmet garasje. Hvis du bor i et område der det blir skikkelig kaldt, bør du vurdere å flytte disse væskene fra garasjen til kjelleren, selvfølgelig utilgjengelig for barn og kjæledyr.

    8/12

    isolasjon

    Hold deg varm

    Hvis du tilbringer mye tid i garasjen om vinteren, bør du vurdere å installere en varmeenhet eller legge til isolasjon til plassen. Du kan også hjelpe til med å holde kald luft ute ved å legge til litt værstriping på dører og vinduer.

    10/12

    FH16JUN_HOMHAK_10Familie Handyman

    Garasjegulv Dam

    Garasjegulv er utsatt for vannpytt: flom på våren, is som smelter fra dekk, you name it. Du kan holde vannet borte fra verktøyene og lekene dine med en demning laget av ekspanderende skum. Den sitter fast, den er vanntett, og du kan gå eller kjøre over den uten å skade den. Og til sommeren, vil det skrape rett ut.

instagram viewer anon