Do It Yourself
  • 10 feil du gjør for å tiltrekke mygg til ditt hjem

    click fraud protection

    1/10

    Min 2 yen/Shutterstock

    Åpne papirkurven

    Søppel i seg selv og vannet som samler seg i søppelbøtten når den står åpen, kan sende mygg din vei. Søppelbøtter er grobunn for mygg, så ikke gi dem noen åpning. Hold lokket godt til vinne krigen mot mygg.

    2/10

    Bambus IKEA

    Enkelte planter

    Noen planter i hagen din kan være et fyrtårn for mygg. Bambus, taro, papyrus, vannliljer, vannhyasinter og vannsalat kan alle tiltrekke seg mygg, ifølge Intelligent Living. Hvis du har en eller flere av plantene i hagen din, bør du vurdere å erstatte dem med planter som avviser mygg.

    3/10

    FH16APR_SOGGYA_01-3 stående vann i gårdenFamilie Handyman

    Stående vann i gården din

    Stående, stillestående vann er en av de beste tingene som tiltrekker seg mygg. Hvis du bor i et område der det regner kraftig eller ofte, må du sørge for at tunet har god drenering.

    5/10

    dfh17sep038_102829166_03 vinterkompostert makulering av en stor tregrendcwcreations/Shutterstock

    Verftrester

    Gårdsrester er et gunstig hekkeområde for mygg fordi det beskytter dem mot vind og andre elementer, ifølge skreddersydde plener. Listen inneholder gressutklipp; gjengrodd vegetasjon; stabler av pinner, kvister og grener; hauger av blader; høyt, uklippet gress; kompostbunker; og uforglemmelige naturområder og busker.

    Regelmessig klipping og rydding av rusk bør hjelpe lindre et myggproblem.

    6/10

    Sharon Pruitt / EyeEm / Getty Images

    Utrent barnebasseng eller vannbord

    Som alt stående vann, en udrent barnebasseng eller vannspeil er en stor magnet for mygg. Sørg for at når du er ferdig for dagen, tømmer du bassenget eller bordet i et område som vil tømmes.

    7/10

    rene takrennerIndy Edge/Shutterstock

    Urensede takrenner og tette avløp

    Renhold av takrenner er en avgjørende del av utvendig vedlikehold av hjemmet. Det er også viktig for å holde mygg unna. Mygg svermer til rennerester for fuktighet og beskyttelse. Sjekk takrennene regelmessig gjennom de varme månedene for å sikre at de forblir klare.

    8/10

    Nasturtium og variasjon av salat i plantepotter i hagenWestend61/Getty Images

    Planteskåler

    Plante tallerkener beskytte overflater mot avrenning av vann eller vann. Imidlertid utgjør de et perfekt, vått hjem for mygg. Kontroller med jevne mellomrom om det er for mye rusk og tapp ut vann.

    9/10

    Gettyimages 1059738040krblokhin/Getty Images

    Pet Water Bowls

    Det er viktig å holde din firbeinte venn hydrert om sommeren, men de utenfor vannskåler kan være populær blant flere enn kjæledyrene dine. De kan tiltrekke seg dyr som hjort, vaskebjørn og til og med mygg. Så når hunden eller katten din er inne, dump vannet, og fyll det på igjen neste gang du slipper dem ut.

    10/10

    Gettyimages 926757986Elizabeth Fernandez/Getty Images

    Gamle dekk

    Gamle dekk er flinke til å samle og beholde vann, og det betyr at de er gode til å tiltrekke seg mygg. Tøm vannet på dekkene i hagen din, inkludert dekkhopp. Hvis du finner deg selv tømme dem ofte, bør du vurdere å flytte dem til et dekket område som en låve eller garasje der de ikke samler vann.

instagram viewer anon