Do It Yourself
  • Pennsylavania Wood Roach Identification, Control and Information

    click fraud protection

    Et utendørs skadedyr, lær hvordan du tar vare på Pennsylvania Woods kakerlakker i og rundt hjemmet.

    Selv om det vanligvis finnes utenfor hjem, er Pennsylvania Wood kakerlakk (Parcoblatta pensylvanica) har vært kjent for å krype inn i hus og skape problemer for huseiere.

    På denne siden

    Hva er Pennsylvania Wood Cockroaches

    Pennsylvania Wood kakerlakk bor i de skogkledde områdene i Midtvesten og nordøst i USA, og er en vanlig skadedyr utendørs i sommermånedene. En av flygende arter av kakerlakker, trives dette insektet i de våte og varme elementene i skogen.

    Hvordan ser Pennsylvania Wood Cockroaches ut

    Pennsylvania Wood -kakerlakken blander seg godt i omgivelsene og bærer en lys til mørk brun hud. Typisk en centimeter lang, har denne mort seks bein og to lange antenner. Hannene har et fullt utviklet sett med vinger som gjør at de kan fly kortere avstander, mens hunnene har ubebygde vinger og vanligvis forblir jordet.

    Pennsylvania kakerlakkadferd

    Som navnet antyder, foretrekker denne kakerlakken utendørs, bor i hauger av blader, i trær og trestubber og rundt gulvet i skogen. De nyter godt av dødt og forfallent planteliv, frukt og stivelse. Selv om de vanligvis unngår menneskelige strukturer, er de det tiltrukket av lys. Om natten flyr de nær og mot skarpt lys, noen ganger får de dem til å utforske hjemmet.

    Pennsylvania Wood Cockroach Life Cycle

    I motsetning til noen av søskenbarnene sine, søker ikke denne mortet ut eller reproduserer innendørs, og skaper ofte reir i uthulede trær. Hunnene legger 30 til 40 egg om gangen, med babyene sine gjennom en typisk kakerlakk livssyklus av metamorfose.

    Tegn på Pennsylvania kakerlakker

    I motsetning til andre typer kakerlakker, gjør Pennsylvania Wood -kakerlakken lite innendørs, og etterlater få tegn på sin tilstedeværelse. For å vite om en er hjemme hos deg, må du mest sannsynlig se en på åstedet. Boliger laget av sedertre eller tømmer, sammen med hus ute i skogen, er mer sannsynlig å støte på disse kakerlakker enn det typiske hjemmet i byen eller forstaden.

    Hvordan bli kvitt Pennsylvania Wood Cockroaches

    Siden disse kakerlakker foretrekker å bli utendørs og leve og parre seg i skogen, må mange tiltak bli kvitt dem er forebyggende. Hold huset rent, ikke la ut skitne retter og mat, og sørg for å tette sprekker eller hull i fundamentet.

    Pennsylvania Wood Cockroach Safety

    Pennsylvania Wood kakerlakker positur liten trussel mot mennesker. Fordi de ikke overlever lenge innendørs, er typiske problemer med allergi, astma, sykdom og bakterier ikke utbredt. Hvis de trenger inn i hjemmet, kan de fortsatt forurense maten som ligger. Hvis du tar forebyggende tiltak for å holde dem utenfor hjemmet, vil de vanligvis la deg være i fred. I den sjeldne sjansen flere kakerlakker angriper huset, kan du kontakte en profesjonell å tilby skadedyrsbekjempelsesløsninger.

    Kakerlakkressurser

    For mer informasjon om kakerlakker og hva det betyr når du finner dette skadedyret hjemme eller i virksomheten din, sjekk disse skadedyrsartiklene.

    • Typer kakerlakker
    • Amerikansk kakerlakk
    • Tysk kakerlakk
    • Orientalsk kakerlakk
    • Røykbrun kakerlakk
    • Brunbåndet kakerlakk
    • Florida Woods kakerlakk
    • Pennsylvania kakerlakk
    • Asiatisk kakerlakk
    • Australsk kakerlakk
    • Madagaskar hvesende kakerlakk
    • Flygende kakerlakker

    Kilder

    • https://extension.psu.edu/pennsylvania-wood-cockroaches
    • https://extension.umn.edu/insects-infest-homes/cockroaches#pennsylvania-wood-cockroach-137714

    Populære videoer

instagram viewer anon