Do It Yourself
  • Stuff We Love: Carhartt Pac Winter Work Boot

    click fraud protection

    1/2

    For dere som jobber ute om vinteren vet dere hvor elendig det er å ha kalde føtter. Å være på beina hele dagen er tøft nok uten smerter fra kalde tær. Her er den siste av tre OSHA-godkjente støvler vi prøvde som er designet for å holde deg varm, tørr og komfortabel på vinterdager.

    Hvis du vil ha glade føtter på slutten av en lang dag, sjekk ut dette siste tilbudet fra Carhartt. For mer informasjon om disse flotte støvlene og hvor du kan kjøpe dem, klikk på koblingen "kjøp nå" nedenfor.

    Sørg også for å sjekke ut våre anmeldelser av de to første par støvlene for å sammenligne og kontrastere funksjonene og passformen.

    • Timberland Pro Boondock
    • Lacrosse Alpha Range

    2/2

    Carhartt-Bootvia familiehåndverker

    Carhartt Pac Boot

    jeg skjønner disse støvlene som en moderne oppfatning av de gamle tømmerstøvlene. De snører raskt 10 tommer høye med hybrid blonderskap som fester seg godt. Den nedre støvelen er i polyuretanbelagt skinn, mens den øvre er for det meste oljebrunt skinn.

    Inne i støvelen er det en vanntett pustende membran med 1000 g isolasjon, noe som betyr at de er veldig varme og holder seg tørre under de våteste forholdene. Inne i den sjenerøse gummibeskyttelsen på hælen, ankelen og tåen, er det sammensatte vakter for å motvirke skader.

    Andre funksjoner inkluderer en avtagbar EVA -innersåle for tilpasset tilpasning og stor, komfortabel mansjett i toppen. Jeg brukte disse støvlene for et par utendørs vinterarbeidshelger og syntes de var ganske stive i utgangspunktet, men de løsnet etter et par dager og føltes bra. Så jeg vil si at neste gang du "tar på deg Carhartt's" vil disse støvlene være et flott tillegg.

    Handle nå

    Bill Bergmann
    Bill Bergmann

    "Bungalow" Bill Bergmann er assosiert redaktør i Family Handyman. Han har vært en lisensiert entreprenør/byggherre i mer enn 20 år. For ham er det ikke noe bedre enn å ta ut noen vegger for å gjøre folk lykkeligere i hjemmene sine.

instagram viewer anon