Do It Yourself
  • Beste DIY hundepleieverktøy for hjemmet ditt

    click fraud protection

    Hvert redaksjonelt produkt er uavhengig valgt, selv om vi kan bli kompensert eller motta en tilknyttet kommisjon hvis du kjøper noe gjennom våre lenker. Vurderinger og priser er nøyaktige og varene er på lager fra tidspunktet for publisering.

    DIY hundepleie er noe som alle kan takle med litt øvelse, så lenge de har de riktige verktøyene for jobben.

    Lei av å se hundens angstnivåer krype høyere hver gang du kjører dem til groomers? Det er en enkel løsning - å lære å stelle hunden din selv.

    Det vil ta tid og øvelse, men du kan gjøre det så lenge du har de riktige verktøyene til rådighet. Her er en titt på noen av verktøyene og produktene kjæledyrseiere trenger for å bli fullverdige DIY-hundefrisører.

    På denne siden

    Hundevaskeutstyr

    Gjør badetiden til en mindre tidkrevende og morsommere opplevelse for deg og din valp med et dusjutstyr for dusj. Enheter som Waterpik PPR-252 Pet Wand Pro dusjsprøyte koble til dusjen eller hageslangen din, og gjør det enkelt å vaske hunden din på en skånsom og kontrollert måte.

    Se etter vedlegg du kan betjene med en hånd, slik at du alltid har en annen hånd fri til å roe kjæledyret ditt. Noe sånt som Aquapaw Pet Bathing Tool er helt enhåndet, og lar deg pusse og skylle hundens pels samtidig.

    Hundebørster og kammer

    Børsten eller kammen du bruker til å stelle hunden din, vil i stor grad avhenge av rasen og hårtypen. Noen børster passer perfekt til alle (eller i det minste de fleste) typer hunder og hundehår, som Hertzko selvrensende slickerbørste. Den er laget for alle hundehårstyper. Når du er ferdig, er det en knapp på håndtaket som trekker penselens børste tilbake for enkel rengjøring.

    Selvfølgelig er det mange alternativer for kammer og børster laget spesielt for visse typer hundehår. Korte hårkammer som dette Pet Neat Pet Grooming Brush har små, hårete børster som kan fjerne dødt hår og floker. Børster for langhårshunder har vanligvis lange, åpne børster designet for å forsiktig lokke ut matter, som Paw Brothers Slicker Dog and Cat Grooming Brush.

    Hundepleiebord

    Ofte er den mest utfordrende delen av stell av en hund å holde den stille og under kontroll i en lengre periode. Hundepleiebord gir et kontrollert, forhøyet miljø der du kan sikre hunden din og komme på jobb.

    Husk at det finnes forskjellige størrelser på pleiebord for forskjellige størrelser på hunder. Så hvis hunden din er på den større siden, kan du gå med et solid bord som Yaheetechs 32-tommers sammenleggbare stellebord for hundehunder.

    Saks og klippere

    Å klippe hundens hår krever definitivt en mer øvet hånd. Hvis du føler deg komfortabel med det, og ikke har noe imot at hunden din ser litt sprø ut mens du får tak i det, kan det spare deg for en god del penger. Imidlertid er det en veldig dårlig idé å gå billig når du kjøper klippere eller saks til hundene dine. Billige blad vil binde seg og klype, noe som kan gjøre en hårklipp mye mer smertefullt for kjæledyret ditt.

    Investerer i kniver som profesjonelle hundefrisører bruker Andis Professional Animal Grooming Clippers og Andis rett saks, kan koste mer på forhånd. Men det vil gjøre hårklippsopplevelsen mye hyggeligere for deg og hunden din.

    Neglepleie

    Å holde hundens negler trimmet er kanskje det vanskeligste aspektet ved å stelle en hund. Du kan bruke et sett med neglesaks til kjæledyr, men vær forsiktig - sørg for at du bare klipper neglen og ikke den rosa “raske”, eller kjernen i neglen.

    Hvis hunden din ikke blir skremt av støyen, bruker du en neglesliper som ConairPRO profesjonell neglesliper er en mye mer kontrollert og presis måte å gradvis legge hundens negler tilbake uten risiko for å klippe for dypt.

    Populære videoer

instagram viewer anon