Do It Yourself
  • Hvordan lage toalettrengjøringsbomber (DIY)

    click fraud protection

    Vi har sett oppskrifter på gjør-det-selv-toalettbomber over internett i det siste. Så selvfølgelig måtte The Family Handyman prøve det. Virker de? Se videoen for å finne ut. Du kan lage dine egne toalettrensende bomber ved hjelp av ingrediensene og trinnene nedenfor.

    Introduksjon

    Hva er en toalettrensende bombe? I likhet med den populære badebomben, er en toalettrensende bombe laget av flere rengjøringsingredienser støpt til en kake. Når du slipper bomben i en toalettskål, suser den og gir en frisk duft til vannet. Men er dette de fantastiske, ærefryktinngytende rengjøringsmidler som folk hevder, eller er de bare en over-hypet dufteliminator? Les videre for våre funn.

    Materialer som kreves

    • 1/2 kopp natron
    • 1/2 kopp boraks eller maisstivelse
    • 1/2 kopp sitronsyre
    • Essensielle oljer
    • Veske med glidelås i gallon
    • Form
    • Vann i en sprayflaske

    Du kan enkelt kjøpe en toalettrengjøringsbombe i nesten hvilken som helst hjemmevarebutikk, men hva er moroa i det? Du kan lage disse små rengjøringsmidlene med ting du sannsynligvis allerede har rundt huset. Prøv forskjellige former og dufter for å finne det du liker best. Merk: Sitronsyren (også kalt surt salt) kan være litt vanskelig å finne i butikker, men mange nettbutikker kan få det til deg på en dag eller to.

    Nå til funnene våre: Etter å ha laget disse rengjøringsbombene, ble vi… overveldet. Vi håpet at disse kom til å bli en slags renseri hvor du ikke trenger å bli skitten på hendene og toalettet ditt ville være magisk som nytt. Det er ikke tilfelle. Disse er mer for å friske opp tronen din, ikke for å rengjøre den dypt. Du må fortsatt skrubbe toalettet ditt så ofte. Ærlig talt ville jeg bare kjøpe et lys for å sette på toppen av toalettets tank. Det vil gi deg omtrent det samme resultatet og vil vare lenger.

    Klikk her hvis du vil ha flere hjemmelagde rengjøringsprosjekter.

instagram viewer anon