Do It Yourself
  • Tepperensetips for dyreeiere (DIY)

    click fraud protection

    Eliminer flekker og lukt fra kjæledyr raskt etter ulykken ved å bruke denne enkle vakuumteknikken pluss spesielle bioenzymrensere. Løs problemet på 5 minutter.

    Av DIY -ekspertene i The Family Handyman Magazine

    Du vil kanskje også like: TBD

    Det beste verktøyet for jobben

    Kjøp en håndholdt ekstraktor for å suge væske fra teppet. Det fungerer mye bedre enn å prøve å absorbere rot med papirhåndklær eller filler. En avtrekk er laget for denne oppgaven, og i motsetning til et vakuum i butikken er den lett å rengjøre.

    Mer om rengjøringsløsninger

    Hjemmemedisiner som bruker eddik og natron, maskerer lukten kort tid og fjerner ikke årsaken. I stedet kan du kjøpe et produkt laget for akkurat din type kjæledyr.

    Kommersielle rengjøringsprodukter for kjæledyr varierer i pris fra noen få dollar til mer enn $ 20 per liter. De billigste produktene inneholder vanligvis et teppevaskemiddel for flekken og en luktmaskerende kjemikalie. Siden de faktisk ikke nøytraliserer stoffet, kommer lukten vanligvis tilbake på fuktige dager.

    Bruk mer på å få et produkt med enzymer. Disse produktene er gode for små overflateflekker. Men hvis du har å gjøre med en stor flekk, en som har dyppet dypt ned i teppet, eller en som allerede har tørket, kan du bruke mer ennå og bruke et produkt med bakterier, enzymer og en oksygenforsterker.

instagram viewer anon