Do It Yourself

Hvordan entreprenører kan jobbe med eiendomsforvaltere for å få mer virksomhet

  • Hvordan entreprenører kan jobbe med eiendomsforvaltere for å få mer virksomhet

    click fraud protection

    Eiendomsforvaltere som trenger å løse hjemmeproblemer for hundrevis av leietakere, kan gi entreprenører en endeløs strøm av jobber.

    Å ha en jevn strøm av virksomhet er en massiv lettelse for enhver entreprenør. Ved å jobbe med eiendomsforvaltere, som noen ganger administrerer opptil hundre eiendommer, kan entreprenører betydelig øke forretningsvolumet.

    Når en leietaker har en rørleggerproblem, elektrisk problem eller annen hjemmelaget klage, kontakter de eiendomsforvaltere som lager en liste over entreprenører for å fikse dem. Å etablere et forhold til eiendomsforvaltere er en av de enkleste måtene å få mer virksomhet og øke inntektene. Her er noen trinn du kan ta for å etablere dette gjensidig fordelaktige forretningsforhold.

    På denne siden

    Ta kontakt med eiendomsforvaltere

    Den vanskeligste delen av forretningsforholdet ditt med eiendomsforvaltere er å etablere det. Det første trinnet er det enkleste: Ring eller kontakt dem via nettstedet deres. Du kan søke etter eiendomsforvaltningsselskaper i ditt område for å finne en liste over

    potensielle kunder.

    Eiendomsforvaltere er travle mennesker, møter og snakker med dusinvis av leietakere hver dag. David Richardson fra Eiendom Ledelsesmessig, råder entreprenører til å selge seg selv, ikke sine tjenester.

    "Jeg vet allerede hvor viktig arbeidet ditt er siden jeg har sinte leietakere som allerede forteller meg det," sier han. “Fortell meg hvem du er, hva du gjør og din erfaring. Hvis jeg liker det jeg hører, og jeg trenger en entreprenør i din bransje, vil jeg sette opp et møte der vi kan diskutere videre. ”

    entreprenør og huseier ljubaphoto/Getty Images

    Vær forberedt på møtet

    Fordi eiendomsforvaltere må bekrefte at du er pålitelig og profesjonell, er dette første møtet av største betydning. Vær i tide, eller tidligere. Bringe forsikringspapirer og lisenser, pluss bilder og tilleggsdokumentasjon av arbeidet ditt.

    Vær også forberedt på å dele referanser, fordi eiendomsforvaltere vil be om dem. Hvis du kan vise at du har erfaring med å håndtere mange jobber samtidig, øker det sjansene for å bli ansatt. Og bare fordi en eiendomsforvalter har en gå-til-entreprenør for visse jobber, betyr det ikke at de ikke kan bruke deg også.

    "Vi beholder flere entreprenører på listen over kontakter," sier Richardson. "Hvis vår hovedentreprenør allerede er for opptatt med en jobb, tar vi kontakt med våre andre entreprenører, spesielt i nødstilfeller som restaurering av vannskader eller ovnfeil.”

    Husk å forhandle og selge deg selv at prisen ikke er alt. Mike Ortiz, a reparasjonsentreprenør for vannskader, sier respons er viktigere.

    "For våre typer jobber dekker forsikring det meste, så vi fokuserer våre forhandlinger på hvor raskt vi møter opp", sier Ortiz. “Restaurering av vannskader må gjøres raskt. Jo lenger du venter jo mer skade gjør det på et hjem. Det er en grunn til at de fleste entreprenører i denne bransjen tilbyr nødetjenester døgnet rundt. ”

    Hvordan opprettholde forholdet

    Når du har etablert et forretningspartnerskap med en eiendomsforvalter, krever det innsats å opprettholde det. Det er noen få ting du aldri bør gjøre hvis du vil holde forholdet sterkt.

    "Et av de vanligste problemene vi har med entreprenører som får oss til å slutte å jobbe med dem, er å møte opp for sent," sier Richardson. "Jeg forstår at noen ganger jobber tar lengre tid enn forventet, men hvis du konsekvent dukker opp sent og leietakere klager over det, står vi ikke igjen med et valg.

    "Enda verre enn å dukke opp sent er ikke å dukke opp i det hele tatt. Hvis du er for opptatt til å gjøre jobben i dag, så bare gi oss beskjed. Vi vil ikke slutte å gjøre forretninger med deg bare for det, men vi vil definitivt gjøre det hvis du ikke dukker opp. ”

    Etablering av forretningsforbindelser med eiendomsforvaltere kan ta virksomheten din til neste nivå. Eiendomsforvaltere må løse hjemmeproblemer for leietakerne, og du kan tjene på å være der for å tilby løsningene.

    Populære videoer

    Mark Soto
    Mark Soto

    Mark Soto er frilansskribent fra Milwaukee, Wisconsin. Han har omfattende kunnskap om forbedringsprosjekter basert på hans tidligere arbeid. Mark kommer fra en familie av DIYere og har jobbet med landskapsarkitekter, rørleggere, malere og andre entreprenører. Han skriver også om camping og sin entusiasme for friluftsliv.

instagram viewer anon