Do It Yourself
  • 9 prisvinnende produkter fra 2023 International Builders' Show

    click fraud protection

    1/9

    The Door Stud Pro Ecomm Thedoorstud.comVIA KJØPMANN

    Dørstiften

    Pris: Best in Show

    Dørstiften tok med seg årets "Best in Show"-prisen, sammen med en annen for "Beste vindus- og dørprodukter." Det gjør det enkelt for én person å transportere og installere en dør med et ekstra sett med hjelpende hender. Dørstiften er alt en person trenger for å gjøre en dør rett og jevn – du trenger ikke engang å bryte ut din dør shims.

    2/9

    Ct1 Carpenter Trailer Ecomm På Sitebuildingsolutions.comVIA KJØPMANN

    CT1 Mobil snekkerverkstedhenger

    Pris: Mest innovative konstruksjonsverktøy

    Snakk om alt-i-ett! On-Site Building Solutions Mobile Carpenter Workshop Trailer har alt du trenger til en snekkerbasecamp, inkludert individuelle stasjoner for sporsag, bordsag, overfresbord og flere andre standard elektroverktøy.

    Det hele kobles sammen med støvoppsamlingssystemet ombord, som automatisk inneholder sagflis via en serie støvsugere. CT1 passer på en parkeringsplass eller en standard boliggarasje og leveres med to innebygde strømkilder.

    3/9

    Span Drive Ecomm Span.ioVIA KJØPMANN

    Span Drive

    Pris: Beste energieffektive produkt wha

    Ettersom populariteten til elektriske kjøretøy øker, øker også antallet personer som ønsker en

    lader for elektriske kjøretøy i garasjen deres. Og ifølge dommerne ved IBS 2023 Span Drive er det klare valget for hjemmelading av elbiler.

    Vanligvis krever installasjon av en hurtigladende elbil-lader i en garasje en elektrisk serviceoppgradering. Det er ikke tilfelle med Span Drive. Drive er et tillegg til selskapets banebrytende elektriske panel. Ved å kombinere spennpanelet og stasjonen, kan huseiere lade elbiler med en rask hastighet på 41 miles av rekkevidde i timen uten å endre deres elektriske.

    4/9

    Bilt Buildersshow.comVIA KJØPMANN

    Bilt

    Pris: Beste hjemmeprogramvareprodukt

    Bilt er en av verdens ledende profesjonelle 3D-designplattformer. Bilt fremskynder arbeidet på tvers av arbeidsplassen ved å gi arbeiderne interaktive 3D-modeller av installasjonen de jobber med. Disse lar arbeidere visualisere og gå gjennom prosesser før de prøver dem i den virkelige verden, noe som fører til færre feil og mer presist arbeid.

    5/9

    Combo Limbo Stand Rgb BwMed tillatelse fra GE

    GE Profile UltraFast Combo

    Pris: Beste hjemmeteknologiprodukt

    Å gjøre to ting samtidig er alltid en god ting - så lenge begge tingene gjøres bra. Heldigvis den nye GE Profile UltraFast Combo er en to-i-en vaskemaskin/tørketrommel som utfører begge oppgavene til perfeksjon.

    UltraFast Combo har et ventilløst tørkesystem med høy luftstrøm som GE hevder er 50 % mer effektivt enn nødvendig for Energy Star-sertifisering blant standard tørketromler. Systemet tilbyr også bekvemmelighet, slik at vaskemaskin/tørketrommel-kombinasjonen kan installeres uten ekstern ventilasjon.

    6/9

    Overture automatisert innendørs luftkvalitetssystem Ecomm Broan Nutone.comVIA KJØPMANN

    Overture automatisert inneluftkvalitetssystem

    Pris: Beste innendørsprodukt

    Inneluftkvalitet har blitt mye mer i fokus de siste årene. De Overture automatisert innendørs luftkvalitetssystem av Broan-NuTone overvåker luften i et hjem gjennom et system av sensorer.

    Når Overture oppdager luftforurensning som røyk, karbondioksid eller VOC i et rom aktiverer den en nærliggende ventilasjonsvifte. Viften fjerner deretter forurensningen fra rommet mens den trekker inn ren luft utenfra.

    7/9

    Bluestar Dual Fuel Range Ecomm Bluestarcooking.comVIA KJØPMANN

    BlueStar Dual Fuel Range

    Pris: Beste kjøkken- og badprodukt

    Gassovnsutslipp har vært i nyhetene i det siste, men det stoppet ikke BlueStars Dual Fuel Range fra å ta hjem prisen "Beste kjøkken- og badeprodukt" på IBS 2023.

    Dual Fuel Range ville være det perfekte midtpunktet i enhver foodies drømmekjøkken. Den har alt du trenger for å lage et fem-retters måltid, inkludert en elektrisk varmluftsovn med åtte tilberedningsmoduser, og store gassbrennere som kan justeres nøyaktig til de perfekte tempene.

    8/9

    Hydaway hydrauliske vegger Ecomm Hydawaywalls.comVIA KJØPMANN

    HydAway hydrauliske vegger

    Pris: Beste utendørsprodukt

    HydAway har laget hydrauliske vegger siden 1992, og det er helt klart nå at de vet hva de gjør. De små detaljene er det som gjør disse veggene spesielle - ting som de spesialdesignede sylindrene som reduserer støyen ved å redusere hastigheten på veggen akkurat når den er ferdig med å lukke.

    Hydaway hydrauliske vegger er slanke, stillegående og en fin måte å få veggene eller dørene til ditt neste prosjekt til å skille seg ut.

    9/9

    Elevation Cable Rail Ecomm Barretteoutdoorliving.comVIA KJØPMANN

    Høydekabelskinne

    Pris: Mest innovative byggematerialer

    Kabelrekkverk tilbyr den minimalistisk, moderne utseende mange huseiere leter etter. Men de kan også være vanskelig å installere. Inntil nå.

    Barrette Outdoor Livings RDI Elevation Rail endrer spillet ved å komme i forhåndsmonterte sett. Barrette hevder at disse kan installeres 38 prosent raskere enn konkurrentene. I en av de største tidsbesparende, krever Elevation Rail ikke at hver kabel skal strammes individuelt. I stedet kan det innebygde "OneTen"-systemet (patentsøkt) stramme hver kabel i en seksjon av rekkverket på en gang.

instagram viewer anon