Do It Yourself
  • 12 beste forankringsideer for ethvert budsjett

    click fraud protection

    1/12

    romakoma/shutterstock

    Skodder

    Hvis det ikke er i budsjettet bytte vinduer, prøv å legge til skodder i stedet. Det er mye rimeligere, bidrar til å gi en illusjon av større vinduer, og du kan gjøre det selv. Bergingsbutikker er et flott sted å lete etter forsiktig brukte skodder som du kan pusse opp med maling i hjemmets aksentfarge.

    4/12

    Betong fortau barn rulleskøyter leker utenfor betong gangvei kostnad, kostnad for fortauFamilie Handyman

    Inviterende gangvei

    En klar sti fra gaten eller oppkjørselen til inngangen foran er avgjørende for å skape en innbydende atmosfære for potensielle boligkjøpere eller gjester. Mulighetene er uendelige for form, materiale og mer.

    5/12

    ugress i blomsterbedMileniumphoto/Shutterstock

    Blomsterbed

    Blomsterbed introdusere forskjellige teksturer og farger til hagen din. Vær oppmerksom på skyggelagte og solrike områder og plant deretter. Steinblokker, fuglebad og andre harde overflater gir kontrast til blomsterbed.

    9/12

    vindu med skodder og vindusboksgoldenjack/shutterstock

    Vindusbokser

    Enkle vindusbokser i tre med fargerike blomster kan gi hjemmet umiddelbar sjarm. Koordiner fargen på esken og blomstene med hjemmets andre utvendige farger for en polert, gjennomtenkt dempeplan.

    10/12

    Takvifte foran verandaJohn Wollwerth/Shutterstock

    Inngangsmøbler

    Velkommen besøkende til inngangsdøren din med komfortable stoler, sidebord og andre møbler som oppmuntrer til avslapning. Kanskje prøve å bygge en DIY veranda swing, perfekt for å nyte sommerkveldene.

instagram viewer anon