Do It Yourself
  • De beste hjemmekontorene

    click fraud protection

    1/11

    Stående skrivebord Epiximages/Getty Images

    Hva er fordelene med et stående skrivebord?

    Hvis du jobbe hjemmefra ved et skrivebord i lange perioder, er sjansen stor for at du allerede er klar over risikoen ved å sitte i timevis, dag etter dag. I det minste å bli bøyd over et skrivebord hele dagen, spesielt i en dårlig designet kontorstol, kan føre til nakke-, skulder- og ryggsmerter. I verste fall kan stillesittende jobber bidra til fedme, hjertesykdom og diabetes.

    Stående skrivebord kan lindre smerter og smerter ved å sitte hele dagen, og de kan til og med bidra til å øke produktiviteten. De brenner litt mer kalorier enn å sitte. Så mens du sannsynligvis ikke vil gå ned i vekt ved å bytte til a stående skrivebord, kan du føle deg bedre generelt når du beveger deg mer.

    Hvis du er klar til å bytte fra sittende til stående, ta en titt på våre valg for de beste hjemmekontorstativene.

    2/11

    Stående skrivebordvia upliftdesk.com

    Beste tilpassede hjemmekontor stående skrivebord

    Eksperter sier at en kombinasjon av å sitte og stå i løpet av dagen kan være den ideelle blandingen for komfort og helse. De

    Uplift V2 Custom Standing Desk gjør det raskt og enkelt å bytte mellom en stol og føttene, med en diskret elektronisk kontroll skjult under bordplaten. (Eller du kan velge en fotpedal.)

    Vi elsker at dette skrivebordet er helt tilpassbart, fra bordstørrelse og finish, antall ben, helt ned til fargen på grommets. Uplift er sterkt anbefalt av Family Handyman -redaktører.

    Handle nå

    3/11

    Stående skrivebordvia ikea.com

    Beste stående skrivebord som er klar til montering

    Hvis du trenger en stående skrivebord stort nok til å holde en bærbar datamaskin og ikke mye annet, ta en titt på Ikea KNOTTEN Stående skrivebord. Arbeidsflaten er bare 20 x 17 tommer, men to skuffer, en cubby, to hyller og sidekroker for ledninger og kabler gjør dette til lite skrivebord det kunne.

    Handle nå

    4/11

    Stående skrivebordvia potterybarn.com

    Stående skrivebord på hjemmekontoret

    Stående skrivebord har stor funksjon, men de mangler ofte i stilavdelingen. Pottery Barn's Pittsburgh Crank Standing Desk er stor på estetikk.

    Vintage design er industriell chic, med pulverlakkert metallbunn og rustikk treflate. Selv håndsveivmekanismen for jevnt å heve og senke skrivebordet blander seg rett inn i utseendet. Den er tilgjengelig i vintage kastanje eller vasket furu. Kombiner den med Pittsburgh stol med justerbar høyde.

    Handle nå

    5/11

    Stående skrivebordvia amazon.com

    Tryggeste skrivebord på hjemmekontoret

    Stående skrivebord mangler ofte dybden som kan få dem til å føle seg mer betydningsfulle, og stående skrivebordsomformere kan skli ut av kanten på en konvensjonelt skrivebord. Derfor liker vi Fezibo L-formet elektrisk skrivebord. Dette romslige ståbordet er designet for å passe inn i et hjørne, og tilbyr L-formet stabilitet, pluss mye arbeidsflate for skjermer, bærbare datamaskiner, musematter og annet tilbehør.

    Handle nå

    6/11

    Stående skrivebordvia fully.com

    Beste stående skrivebord for barn

    De Jarvis Standing Desk for Kids fra Fully er en investering i barnets helse og utvikling. Disse solid laget barn skrivebord, tilgjengelig i forskjellige utførelser, kommer i tre bordstørrelser og justeres med en elektronisk spak eller berøringsplate. Barna kan jobbe med dem stående eller sittende, og skrivebordene vokser med dem - de er justerbare fra 22 til 42 tommer høye. Selger også ergonomiske skrivebordstoler i barnestørrelse.

    Handle nå

    7/11

    Stående skrivebordvia seanwoolsey.com

    Beste stående skrivebord

    Hvis du vil ha et stående skrivebord som ikke skåner detaljer og funksjoner - og du er villig til å betale for det - Sean Woolsey Smart Desk er et kunstverk. Tilgjengelig i to trefinisher, har skrivebordet tre skuffer, innebygd stikkontakter og USB -porter, en stille motor og praktisk berøringsplate, og - få dette - en trådløs mobiltelefonlader innebygd i overflaten.

    Handle nå

    8/11

    Stående skrivebordvia walmart.com

    Best Value Standing Desk

    Hvis du ikke er klar til å forplikte deg til et stående skrivebord, men er interessert i å teste vannet, er Fenge Standing Desk Converter tilgjengelig på Walmart eller Amazon er en enkel, billig løsning. Det er enkle designfunksjoner som en strykebrett og gir mulighet for rask oppsett og nedtak. Når du er klar til å sitte, er den justerbare bordplaten bare 2,4 tommer fra skrivebordets overflate.

    Handle nå

    9/11

    Stående skrivebordFamilie Handyman

    Beste DIY hjemmekontor stående skrivebord

    Visst, vi kan være litt partiske, men vi liker tilfredsheten med en DIY -løsning. Dette stående skrivebordsprosjekt fra Family Handyman -redaktør Mike Berner er lett nok til å bygge deg selv med grunnleggende ferdigheter og verktøy. De DIY -prosjekt inneholder en komplett liste over materialer og verktøy som trengs, pluss trinnvise instruksjoner.

    10/11

    Stående skrivebordvia fully.com

    Beste plassbesparende hjemmekontor Stående skrivebord

    Hvis din arbeids-hjemmefra-innstilling er en liten leilighet, et lite hus eller andre trange kvartaler, Jaswig Nomad Standing Desk fra Fully er en enkel, elegant løsning. På mindre enn 22 tommer dyp er det et lavprofilskrivebord som kan sitte tett inntil veggen. Det er ingen elektriske deler, bare et enkelt hakket system for å heve og senke skrivebordet. Avrundede kanter og lys bjørkfarging gir den et moderne utseende.

    Handle nå

    11/11

    Stående skrivebordvia vari.com

    Beste hjemmekontor stående skrivebordskonverter

    Dette VariDesk justerbar stående omformer forvandler umiddelbart et tradisjonelt skrivebord til et stående skrivebord. Vi liker at den kommer montert, kan settes til 11 høyder og justeres med en enkel fjærbelastet mekanisme. Den to-lags design gir rom for en datamaskin tastatur, mus og skjerm. Større modeller gir plass til to skjermer.

    Handle nå

instagram viewer anon