Do It Yourself
  • 10 beste gulvlamper for 2022

    click fraud protection

    1/11

    10 beste gulvlamper for 2022familie altmuligmann, via forhandlere (3)

    Enten du ser etter nytt ideer til stuebelysning eller dyrt utseende hjemmeaksenter som ikke koster en bunt, er gulvlamper et flott sted å starte. De beste gulvlampene legger til form og funksjon i ett.

    "Fete, store boho-chic lysarmaturer vil dominere markedet," sier Camille Colón, en arkitekt som spesialiserer seg på high-end design. "Stue-trender krever at disse store lysarmaturene plasseres i et ikke-sentrert hjørne av et rom. Å forskyve en av de beste gulvlampene fra midten av rommet gir uforstyrret utsikt gjennom dette rommet.»

    Dyre gulvlamper kan fås til ethvert budsjett. De rimelige valgene nedenfor er alle designer-godkjente eksempler på high-end design.

    2/11

    360 Lighting Modern Pharmacy Gulvlampe Ecomm Via Target.comvia amazon.com

    360 Lighting Modern Pharmacy Gulvlampe

    Denne messingtonet gulv lampe låner vintage-appell med et design i apotekstil som kommer fra tidlig på 1900-tallet. Det er imidlertid desidert moderne, og tilbyr en justerbar arm fra 33-in. til 55-in. høy og en på/av dreiebryter. Dens stil og rimelige prislapp gjør den til en av de beste Mål innredningen av hjemmet finner.

    Handle nå

    3/11

    Big Dipper Arc Gulvlampe (1)via cb2.com

    Big Dipper Arc Gulvlampe

    Legger til en stor buet gulvlampe til hjørnet av stuen eller soverommet er en av de smarteste avanserte ideer til hjemmeinnredning, fordi det frigjør plass samtidig som det tilfører fyldig tekstur. Med seks fot høy, trekker den øyet oppover. Den kommer i nikkel- eller messingfinish, og anmeldere liker den brukervennlige gulvdimmerbryteren.

    Handle nå

    5/11

    Addlon Led Gulvlampe via amazon.com

    Addlon LED gulvlampe

    Denne slanke, moderne LED gulvlampe passer til de fleste dekorstiler og passer godt i små rom. Glassskjermen tilbyr et vintage-møter-moderne design, og LED-pæren hedrer de mest effektive lyssystemer.

    Den er også Alexa-kompatibel, og kan slås av og på via en pedalbryter samt hub-tilkoblede apper. Den er høyere enn gjennomsnittet (66 tommer), noe som gjør den til et utmerket alternativ for rom med høyt tak og hvelvede hjemmekontorplasser. Den beste delen? Velg mellom et dusin metallbasefinisher og farger.

    Handle nå

    6/11

    Breault Column Gulvlampevia wayfair.com

    Breault Column Gulvlampe

    Dette geni søylelampe fungerer utmerket for de som trenger bokhyller for sine små rom. Flere utilitaristiske hyller rommer bøker og tchotchkes, og den kommer i syv lett-å-elske farger. Av/på-bryteren for trekkkjeden er enkel å bruke, og prisen kan ikke slås.

    Handle nå

    7/11

    Mainstays Metal Tripod GulvlampeVia Walmart.com

    Mainstays Metal Tripod Gulvlampe

    Svart er en av de mest trendy fargene å inkludere i hjemmedesignskjemaet ditt, og dette stativ gulvlampe passer regningen. Det er en av beste Walmart møbler finner, takket være den rimelige prisen og mer enn 200 femstjerners anmeldelser på Walmart.com. Den brukervennlige trekkkjedebryteren og den medfølgende skjermen gjør denne 58-tommers lampen til en utmerket verdi.

    Handle nå

    8/11

    Gulvlampe endebord EcommVia Overstock.com

    Gulvlampe/Endebord

    Uanstrengt moderne stil fra midten av århundret blander seg med funksjonalitet i dette gulvlampe/sidebord. Den er full av vintage-følelse takket være woodgrain-bordet og svarte hårnålsbein i jern.

    En innebygd USB-port lar deg lade favorittenhetene dine, og den kommer med en utskiftbar energisparende LED-lyspære. Den lyser opp ethvert rom mens den kombinerer to essensielle møbler i ett.

    Handle nå

    9/11

    Skulpturell glasskjegle gulvlampe klar Via Westelm.com

    West Elm Sculptural Glass Cone Gulvlampe

    Tilgjengelig i messing eller nikkel finish, denne elegante og luftige kjegleformet lysarmatur fungerer godt i minimalistiske moderne rom. Den leveres med en LED-pære, en klar 6-1/2-ft. PVC-ledning som er lett å skjule og en in-line på/av-bryter for enkel betjening. Den er høy nok (57 tommer) til å kaste lys fra over en verdsatt familiesofa eller bak en hjemmekontor skrivebord.

    Handle nå

    10/11

    Bedre gulvlampe for hjem og hagerVia Walmart.com

    Bedre gulvlampe for hjem og hager

    Du vil elske den gårdshusinspirerte sjarmen til dette forvitret grå lampe. Med nesten 60 tommer høy er den verken for høy eller for kort, og den slitte looken føles koselig i alle rom. Lampen leveres med én LED-pære og en stofflampeskjerm.

    Handle nå

    11/11

    Room Essentials Torch GulvlampeVia Target.com

    Room Essentials Torch Gulvlampe

    Det desidert rimeligste funnet på listen vår, dette design i fakkelstil tilbyr alt du trenger mens du fremhever rom av alle typer. Den kommer i grå eller svarte toner, og den enkle dreieknappen gjør det enkelt å slå den av og på. Hele greia, inkludert skyggen, koster mindre enn en pizza, så du kan virkelig ikke gå galt.

    Handle nå

    Bryce Gruber
    Bryce Gruber

    Som hjemmeredaktør dekker Bryce Gruber gaveideer, shopping og e-handel hos The Family Handyman. Du har sannsynligvis sett hennes arbeid på tvers av en rekke kvinners livsstils- og foreldreutsalg og på TV-serier. Hun bor og jobber i New Yorks Hudson Valley med sine fem små barn.

instagram viewer anon