Do It Yourself
  • 12 viktige bakgårdsbassengtilbehør

    click fraud protection

    1/12

    Bassengdekselvia amazon.com

    Solar teppe

    Et soldeppe er flott av to grunner. For det første hjelper det med å varme bassenget ditt ved hjelp av solenergi, og holder bassenget klart til bruk når du vil ha det. Det hjelper også å kutte energikostnader og reduserer fordampning. De SMOPS 1600 -serien soldeksel er perfekt for din basseng over eller i bakken. "Et soldekk kan redusere termisk tap med 95 prosent," sier Steve Goodale, en forfatter og teknisk spesialist som når millioner av basseng- og spa -eiere hvert år gjennom sin Svømmebasseng Steve ressursblogg og hans YouTube -kanal.

    Handle nå

    2/12

    Bassengvakuumvia amazon.com

    Robotic Pool Vacuum

    Goodale anbefaler alltid robotstøvsugere over suge- og trykkbassengstøvsugere. "Det er bekvemmelighetsfaktoren, men den største fordelen er det robotstøvsugere ikke løp av bassengpumpen som tradisjonelle bassengstøvsugere, sier han. "Det kan spare deg for mye penger fordi en bassengpumpe kan bruke et halvt hus strøm."

    En populær og høyt vurdert modell er Dolphin Nautilus CC Plus automatisk robotbassengrens.

    Handle nå

    3/12

    Ringbøyevia amazon.com

    Sikkerhet Essentials

    De Det sier amerikanske Røde Kors drukning er den viktigste dødsårsaken for barn i USA, og at de fleste av barna ikke var forventet å være i eller i nærheten av et basseng.

    Selv om ingen produkter er en erstatning for nært tilsyn, bør du ha noen få sikkerhetsartikler på hånden. De inkluderer a tau og flottør å sperre av den dype enden av bassenget, a ringbøye, a sikkerhetskrok og a førstehjelpsskrin. Alle disse elementene skal plasseres på et lett tilgjengelig og godt merket sted. Inspiser dem regelmessig for å sikre at de er i god stand.

    Handle nå

    5/12

    Bassengprøvesettvia amazon.com

    Test Kit

    Det er viktig å test jevnlig bassengets nivåer av klor, pH og mer for å holde kjemikalier i balanse og for å forhindre problemer, for eksempel en grønt basseng. Poolmaster Essential Collection Chemistry Case inneholder brukervennlige drop-tester for å måle bassengets nivåer av klor, brom, pH, syrebehov og total alkalinitet.

    Handle nå

    6/12

    Basseng rengjøringsnettvia amazon.com

    Skimmer

    Fjern bassengets vannoverflate for blader, insekter og annet rusk med en skimmer av høy kvalitet, for eksempel Milliard Pool Leaf Skimmer Net. Den fanger tøffe ting i et dobbeltsydd nylonnett som er festet til en kraftig aluminiumsramme. Du kan bruke den alene eller feste den til en standard forlengelsesstang for lengre rekkevidde.

    Handle nå

    7/12

    Bassengfløtevia amazon.com

    Pool Float

    Slå deg tilbake og slapp av i en oppblåsbar bassengflåte, for eksempel Aqua 4-i-1 Monterey hengekøye oppblåsbar bassengfløte. Flyten som er lett å blåse opp kan skifte mellom fire konfigurasjoner: en hengekøye, stol, drifter og treningssal. Et annet pluss er at den sitter under vannet i stedet for på toppen, slik at du alltid holder deg kjølig på varme dager.

    Handle nå

    8/12

    Vanntett høyttalervia amazon.com

    Flytende vanntett Bluetooth -høyttaler

    Gjør bassengtiden til festtid med en høyttaler, for eksempel COWIN Swimmer IPX7 flytende vanntett Bluetooth -høyttaler. Den har en imponerende bass, høyt volum, teknologi for å sikre lyd i full spektrum og et trådløst område på 30 fot for sømløst å koble til dine Bluetooth-aktiverte enheter. Den kanskje morsomste funksjonen er trefarger LED lys display på toppen.

    Handle nå

    10/12

    Bassengnudlervia amazon.com

    Bassengnudler

    Langvarig og rimelige bassengnudler, slik som Fix Find Colorful Foam Pool Swim Noodle 5 Pack, er flotte for slappe av, vannøvelser og spill. Disse nudlene er laget i USA og kommer i forskjellige lyse juveltoner. De er også laget av et ekstra tett skum som skaper en stivere, mer flytende bassengnudel å nyte i årene som kommer.

    Handle nå

    11/12

    Kjøligere bordvia amazon.com

    Utendørs kjøligere bord

    Kald drikke er et must på varme dager ved bassenget, og et utendørs kjøligere bord som f.eks Keter Pacific Cool Bar Sidebord gjør det enkelt å holde drikkene kjølig og like ved hånden. Skjult i det værbestandige harpiksbordet er en 7-1/2 gallon kjøler der du kan lagre opptil 40 bokser med is. For å få tilgang, løft toppen - den strekker seg 10 tommer, og du kan la den være hevet til tjene som en cocktail bord.

    Handle nå

    12/12

    Rainbow pool flytervia amazon.com

    Oppblåsbar mat og drikkeholder

    Det er ikke nødvendig å gå ut av bassenget for å ta en matbit eller din favorittdrink når du har Jasonwell Oppblåsbar Rainbow Cloud Drink Holder. I tillegg til de fem koppholderne, har den et stort innrykket rom hvor du kan slappe av drinker på is eller beholde dine favoritt snacks. Bunnen er formet som en sky og toppet av en fargerik regnbue, slik at du aldri mister den av syne.

    Handle nå

instagram viewer anon