Do It Yourself
  • 12 beste rengjøringsprodukter til badet

    click fraud protection

    1/13

    Moderne bad i luksushus; Shutterstock ID 506313262; Jobb (TFH, TOH, RD, BNB, CWM, CM): TOHDD Images/Shutterstock

    Hjelp familien med å holde seg frisk

    Badet er et av de travleste rommene i hjemmet ditt. Og dets muligens den mest bakteriefulle. Så det å holde det rent er ikke bare for estetikk, det er for familiens helse. Bruk desinfiserende servietter for rask rengjøring av overflater. Og når det er på tide med den ukentlige dyprensingen, kan du gå til disse "beste" produktene for å hjelpe.

    3/13

    Rengjøring av badvia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for dusj

    Regelmessig rengjøring gjør ikke bare at dusjen din ser bra ut takler såpeskum og mineralforekomster før de har en sjanse til å bygge opp. CLR Bath & Kitchen Foaming Action Cleaner løser opp såpeskum og gjenoppretter gnisten til fliser, glassfiber, glassdører og andre overflater (men ikke alle, så les etiketten for å sikre at den fungerer for din situasjon). Den inneholder ingen ammoniakk, blekemiddel eller fosfater og er biologisk nedbrytbar.

    5/13

    Vann flekkfjernervia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for dusjdører

    Den beste måten å holde dusjdørene rene på er å nappe dem ned etter hver bruk. Hvis noen familiemedlemmer glemmer og dørene får vannflekker, bruk

    Bio Clean sin flekkfjerner for hardt vann. Den er formulert for dusjdører, med en pasta-lignende konsistens som løser opp selv sta hardt vann flekker. Uten giftige røyk trenger du ikke bruke åndedrettsvern for å bruke dette produktet.

    "Uten albuefett løste det hvite kalsiumet og såpeskummet seg bare opp ved kontakt og skyllet bort uten problemer," sier en Amazon -forbruker. "Jeg trengte ikke å skrubbe noe. Bio Clean gjorde alt arbeidet og gjorde alt klart igjen. Det var som om jeg hadde en helt ny dusj! ”

    6/13

    Eddik og natronfokuspunkt/Shutterstock

    Beste rengjøringsmiddel for plastdusjforinger

    Mugg, vannflekker, såpeskum - en plast dusjforingsforing tar juling, akkurat som dusjvegger. Noen dusjforheng kan slenges inn i vaskemaskin (sjekk produsentens instruksjoner). Tilsett 1/2-kopps natron til vaskemiddelet under vaskesyklusen og 1/2-kopp eddik under skyllesyklusen. Eller, rengjør den for hånd: Dryss med natron og skrubb med en fuktig mikrofiberklut. Skyll godt med vann.

    7/13

    Vindusvaskervia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for baderoms speil

    Rengjøring av speil (og vinduer også) handler om løsningen og kluten du bruker. Hvis du vil lage din egen løsning, bland like mengder hvit eddik og destillert vann i en sprayflaske. Eller bruk Usynlig glass. Den strekkfrie formelen inneholder ingen ammoniakk, fargestoffer, såper eller dufter. Spray på rengjøringsmidlet og tørk av speilene med en tynn mikrofiberklut, som f.eks Rubbermaids speil- og glassrengjøringskluter.

    8/13

    Steinrensvia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for Stone Vanity Tops

    Ditt beste forsvar mot vann flekker på marmor, granitt og kvarts forfengelighetstopper er å holde dem tørre og forseglede. Bruk den for daglig rengjøring og beskyttelse Weiman granittrenser og polsk. Det renser, skinner, deodoriserer og desinfiserer, og dreper bakterier og virus.

    "Vi kommer ikke til å bruke en annen tellerenser i hjemmet vårt," sier en Amazon -forbruker. "Vi har kvarts og det fungerer bra!"

    9/13

    Barrensvia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for badekar og servanter

    Hva er bra for baren og bra for badekaret? I dette tilfellet, ja! Bar Keepers Friend er old school hele veien, inkludert de høye karakterene den får for sin allsidighet på en rekke materialer, inkludert vasker og badekar i porselen. Dryss rensemiddelet i pulverform på karet eller vasken, skrubb med en fuktig svamp og skyll. Produsenten uttaler at produktets unike mikropartikkelslipende partikler ikke vil klø porselen og andre materialer.

    10/13

    Vaskemiddelvia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for badekraner

    Mineraloppbygginger og vannflekker sløver finishen kraner på badet, sluk og dusjhode. Gjenopprett glansen med Kalkrens på badet. Spray armaturet og tørk.

    "Dette fungerer bra, selv på svært tøff kalk og rustoppbygging," sier en Amazon -forbruker.

    11/13

    Skånsom rengjøringsmiddelvia amazon.com

    Beste baderomsrenser for miljøet

    Ren uten skyld med Meliora Gentle Scrub for rengjøring av hjemmet. Denne natronbaserte renseren er fri for fargestoffer og konserveringsmidler. Og det er 100 prosent biologisk nedbrytbart og septisk trygt. Dryss den på en overflate, skrubb og skyll.

    Er det effektivt? Amazon-forbrukere gir den 4-1/2 stjerner. "Det er skånsomt og tøft," sier en forbruker. "[Den] fjernet rustflekker i et badekar som hadde sittet i åtte år. ”

    12/13

    Toalett børstevia amazon.com

    Beste rengjøringsverktøy for toaletter

    Du vil sannsynligvis skrubbe toalettet mer enn noen annen overflate på badet. Så børsten du bruker må fungere effektivt og tåle bruken den kommer til å få. OXO Good Grips Hideaway kompakt toalettbørste er opp til utfordringen. Den har et avsmalnet børstehode og solide blå børster for å komme under felgen og andre vanskelig tilgjengelige steder. Den åpnes og lukkes automatisk, har ventilasjonsåpninger, slik at den tørker mellom bruk, og er kompakt, slik at den kan gjemmes bort når den ikke er i bruk.

    13/13

    Toalettsprayvia amazon.com

    Beste rengjøringsmiddel for badelukt

    Ok, lukt er egentlig ikke en rengjøringsutfordring, men de får deg definitivt til å tro at et bad ikke er rent. Poo-Pourri (ja, du leste riktig) stopper lukt før de stinker opp i rommet. Bare spray den inn på toalettet før du drar. Velg mellom mer enn to dusin dufter.

instagram viewer anon