Do It Yourself
  • Slik får du badet ditt til å skinne med en borebørste

    click fraud protection

    Spar tid og bruk mindre albuefett ved å rengjøre badet med en borebørste.

    Rengjøring av badet ditt– spesielt å skrubbe rundt dusjen, toalettet og vasken – kan være en fryktet, tidkrevende oppgave. Men det trenger ikke være det. Bruker en Trådløs drill og borebørstefeste for vanskelig tilgjengelige baderomsplasser kutter du ned på hvor mye tid og krefter du bruker på å rengjøre. Mer enn det, du kan få en dypere rengjøring med en drill, børstefester og basic husholdningsrengjøringsprodukter enn med et håndkle eller håndvaskemaskin.

    Hva du trenger for å rengjøre badet med en borebørste

    Etter at du har kjøpt vedlegg, trenger du en boremaskin og evt rengjøringsprodukt av ditt valg. For badet, du bør ikke bruke flerbruksrens, da det er mer for vedlikehold. I stedet vil du ha et rengjøringsmiddel som bekjemper mugg, såpeskum og bakterier. Hvis du trenger en dypere rengjøring ved tøff oppbygging, kan du vurdere å bruke en blekemiddelløsning. Hvis du bruker blekemiddel, bruk en åndedrettsmaske og sørg for å ventilere badet ditt.

    VIA KJØPMANN

    Handle nå

    VIA KJØPMANN

    Handle nå

    VIA KJØPMANN

    Handle nå

    Slik rengjør du badet ditt med en borebørste 

    Originale Drill Brush 360 Attachments Ecomm Amazon.comVIA KJØPMANN

    1. Sikre en av Borebørste skrubbetilbehør til din belastede bormaskin. Vi liker å starte med det brede, flate børstehodet for en stor overflate som bunnen og veggene til et badekar eller dusj.
    2. Spray området du skal jobbe med. Vi synes børstefestene fungerer best til rene baderomsfliser, men de kan også brukes på kjøkkenoverflater, fugemasse, glassfiber, stoffinteriør med mer.
    3. Slå på boret og start rengjøring av badet! Sørg for å ha et godt grep om borehåndtaket for å sikre at børstehodet ikke snurrer ut av kontroll. Du bør ikke trenge å bruke massevis av trykk, siden boret vil gjøre det meste av jobben for deg.
    4. Resultatene bør være merkbare etter første pass, men hvis du jobber med tøft fjerning av mugg og mugg, kan det hende du må gå over det en gang til for å bli kvitt alt oppbygd skitt. Etter skrubbing, skyll eller tørk av området for å fjerne rengjøringsløsningen og opphopning.
    5. Bytt ut børstehodene for å rengjøre en annen baderomsoverflate. Den kuppelformede børsten er utmerket for rengjøring av et toalett, og den lille detaljbørsten er ideell for desinfisering rundt kraner og trange hjørner.

    Det er alt som skal til. Rengjøring av badet med en borebørste er raskt, enkelt og gir deg en profesjonell gnist og glans. Og mens nylonbusten gir en super grunding rengjøring, de er fortsatt skånsomme nok til å ikke skade eller ripe overflater. Innimellom dyprenser med borebørsten, vedlikehold og punktrengjøring vil holde badet ditt fritt for såpeskum og oppbygging.

    Handle nå

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Mary Henn
    Mary Henn

    Mary Henn, MFA er Associate Shopping Editor hos Family Handyman. Hun er også en nasjonal prisvinnende forfatter og journalist. Hennes ekspertise ligger innen interiør, boliginnredning, hagearbeid og utendørstrender. Når hun ikke jobber med det siste innholdet på FHM, kan du finne henne som leser poesi eller går på tur med hunden hennes, Henry.

instagram viewer anon