Do It Yourself
  • 10 beste smykkestativer

    click fraud protection

    1/10

    Smykkestativ Boyett+3+tier+smykker+stativvia wayfair.com

    Best All-Around: Rebrilliant Boyett Three-Tier Jewelry Stand

    For en allsidig visning av smykker, du kan ikke gå galt med Rebrilliant Boyett Three-Tier Stand, som har rikelig oppbevaringsplass for halskjeder, armbånd, øredobber og ringer. Stativet har tre T-formede stenger for å henge gjenstander, samt to stenger med hull for øredobber. Den enkle designen vil passe inn i enhver innredning.

    Handle nå

    2/10

    Smykkestativ 71mp6b2qwfl. Ac Sl1498 via amazon.com

    Best prisgunstig: Keebofly Jewelry Tree Stand

    De Keebofly smykkestativ tilbyr rikelig med lagringsplass med sin høydejusterbare T-stang og tre øredobber. Det hele koster bare $ 18, noe som gjør det flott organisasjonsløsning for de som har et budsjett. Smykkestativet kommer i tre utførelser. Den sirkulære metallbasen har en liten leppe som fungerer som en fangst for ringer, søljer og andre småting.

    Handle nå

    3/10

    Smykkestativ Marmor Og Gull Smykkeholder Skjerm Ovia pbteen.com

    Beste splurge: PB Teen Marble and Gold Jewelry Holder Screen

    Utrolig pen med sin tri-fold design, Pottery Barn Teen Marble and Gold Jewelry Holder Screen

    ($ 129) tilbyr flere lagring av smykker alternativer, inkludert kroker, stenger og en liten tallerken. Den er laget av stål og marmor for en solid og holdbar form. Det inkluderer til og med tosidig forstørrelsespeil for å hjelpe deg med å sikre at øredobbene ser akkurat ut.

    Handle nå

    4/10

    Smykkestativ 71bn9hh7cnl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Best for armbånd: Mooca Wooden Four-Tier Jewelry Display Stand

    Vis en stor samling armbånd på Mooca firetrinns smykkestativ, som har fire 11-in. T-stenger som er perfekte for å henge armbånd. Dette tresmykker stativet kommer i forskjellige naturlige utførelser som passer ditt rom. Stengene er forskjøvet, slik at du også kan henge lengre stykker på den.

    Handle nå

    6/10

    Smykkestativ Ava Frostet Akryl Roterende Øredobberholder Ovia pbteen.com

    Best for øredobber: Ava Frosted Akryl Roterende Øredobberholder

    Selv den største samlingen av øredobber vil passe på Ava roterende øredobberholder, som har nok hull på de fire panelene til å holde 120 par. Stativet er laget av rustfritt stål og akryl med en matt finish. Den roterer også på basen, slik at du enkelt kan finne øredobber du ser etter.

    Handle nå

    7/10

    Smykkestativ 58323601 070 Bvia urbanoutfitters.com

    Beste Boho: Ceres smykkestativ

    De med en bohemsk innredning i hjemmet vil sikkert elske Ceres smykkestativ, som har en hamret metallbase og et solinspirert senteranheng for å holde øredobber. Designet har to T-stenger og forskjellige kroker for halskjeder og armbånd, og det hele har et iøynefallende gullfinish.

    Handle nå

    8/10

    Smykkestativ 81nsw2pra4l. Ac Sy879 via amazon.com

    Beste moderne: Umbra Tesora trelags smykkestativ

    De slanke linjene og blandede materialene i Umbra Tesora smykkestativ gjør det til et uslåelig valg for alle moderne plass. Dette stykket kommer med tre forskjøvne innlegg der du kan vise alle typer smykker, inkludert øredobber, og den solide betongbunnen har metalliske aksenter i kobber. Det finnes også andre finishalternativer, inkludert en med en morsom terrazzobase.

    Handle nå

instagram viewer anon