Do It Yourself
  • Guide til antimikrobiell hjemmemaskinvare og husholdningsartikler

    click fraud protection

    1/10

    Rengjøringsknapp Gettyimages 1211844309Grace Cary/Getty Images

    Hva du bør vite om antimikrobiell maskinvare og husholdningsartikler

    Antimikrobiell er et modeord for pandemien. Enkelt definert, et antimikrobielt produkt, som et desinfeksjonsspray, eller en overflate, som en dørhåndtak, kan enten drepe mikroorganismer eller hemme spredningen. Mikroorganismer inkluderer mugg, sopp, bakterier og virus som SARS-CoV-2-den som forårsaker COVID-19.

    Under pandemien utnyttet produsenter av maskinvare og husholdningsartikler forbrukernes bekymringer ved å introdusere en rekke produkter med antimikrobielle egenskaper. Noen gjenstander, som ekte kobber og bronse inventar, er naturlig antimikrobiell, mens andre behandles med antimikrobielle tilsetningsstoffer.

    Antimikrobielle produkter tar ikke stedet for riktig personlig hygiene og rengjøring av husholdninger praksis - de er fortsatt viktige. Og antimikrobielle overflater kan ikke drepe koronaviruset. Men ved å skape et fiendtlig miljø der mikroorganismer går i oppløsning raskere, bidrar antimikrobielle midler til å beskytte hjemmet ditt og menneskene i det, som gir deg en annen forsvarslinje mot COVID og annen sykdomsfremkallende organismer.

    Her er noen av våre favoritt antimikrobielle hardware og husholdningsartikler, med en forklaring på hvordan de hemmer spredning av mikroorganismer.

    2/10

    Dørhåndtak Kwikset Entry Door Knobs 740j 15 Smt Cp K4 64 1000via homedepot.com

    Beste antimikrobielle dørhåndtak

    Fordi dørhåndtak er blant de mest skitne stedene i huset, Kwikset har introdusert et bredt spekter av antimikrobielle innvendige og utvendige dørhåndtak og dødboltsett. Se etter de som presenterer Kwikset Microban SilverShield teknologi, som bruker ionisk sølv for å hemme bakterier og virusvekst. Mikroorganismer dør raskere på disse overflatene, og bakteriedrepende egenskaper vaskes ikke av eller slites av produktoverflaten.

    Handle nå

    5/10

    Dusjhode 81 2ytmzakl. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste antimikrobielle dusjhode

    Samtidig som skitne hender sannsynligvis ikke berøre a dusjhode, det varme, våte miljøet er det viktigste territoriet for vekst av mugg, mugg og bakterier. Se etter et dusjhode behandlet med antimikrobiell overflate. Vi liker utseendet på dette AquaDance -modell, med seks sprayinnstillinger pluss Microban -teknologi.

    Handle nå

    7/10

    Toalett Et1100via moen.com

    Beste antimikrobielle toalett

    Hvis du er seriøs om bakteriekrigføring i husholdninger, kan du gå ut med en tøft toalett med et oppvarmet (ja!) antimikrobielt sete. Dette deluxe-modell fra high-end armaturprodusent Moen har alle bjeller og fløyter, inkludert en berøringsfri flush -sensor, a innebygd bidet med øyeblikkelig varmt vann og selvrensende dyse, pluss nattlys.

    Handle nå

    8/10

    Rengjøring Caddy 51a+j6dj9wl. Ac Sl1000 via amazon.com

    Beste antimikrobielle rengjøringsvogn

    Fylt med desinfeksjonsspray og rengjøringsløsninger, din rengjøring caddy burde være en av de reneste stedene i huset ditt, ikke sant? Vel, den caddie blir våt. Kast en skitten renseklut eller svamp der inne, så kan det bli en vanlig bakteriegrop.

    Madesmarts Carbon Collection Tote er laget av ventilert, ikke-BPA-plast behandlet med antimikrobielle egenskaper. Det holder rengjøringsvognen praktisk talt bakteriefri.

    Handle nå

    10/10

    Dusjforheng 717mt Vgy+l. Ac Sl1500 via amazon.com

    Beste antimikrobielle dusjforheng

    Som alle våte, varme omgivelser, din dusjforheng kan være grobunn for mugg og mugg, noe som kan forårsake allergi og luftveisproblemer. Hold råolje i sjakk med et antimikrobielt dusjforheng denne fra LiBa, laget av luktfri PEVA -plast.

    Handle nå

instagram viewer anon