Do It Yourself

Undersøkelse: Oppsigelser og fjerninger som stiger i byggebransjen

  • Undersøkelse: Oppsigelser og fjerninger som stiger i byggebransjen

    click fraud protection

    Et blikk på bygningsindustriens tilstand mens koronaviruspandemien fortsetter å forandre dagliglivet i USA.

    Ezra Bailey/Getty Images

    Med coronavirus -pandemien som strekker seg over hele landet, har Associated General Contractors of America det har undersøkt entreprenører og byggefirmaer for å spore sykdommens effekt på byggebransjen. Resultatene var forutsigbare og dystre.

    Ifølge AGCs siste undersøkelse, prosentandelen entreprenører som rapporterer forsinkelser eller kanselleringer av prosjektet hoppet fra 39 prosent til 60 prosent den siste uken. 27 prosent av de 1 269 undersøkte byggefirmaene rapporterte at de har sagt opp eller satt på arbeidsplass på grunn av stansede prosjekter.

    Mens siste stillingsrapport fra Bureau of Labor Statistics viser et relativt lavt antall jobber mistet i byggebransjen i mars (29 000), mener AGC at undersøkelsesresultatene mer nøyaktig representerer den nåværende situasjonen.

    “Sysselsettingsdataene i mars gjenspeiler markedsforholdene før pandemien bedre enn de gjør utbredte forstyrrelser som har skjedd de siste ukene, sier Ken Simonson, sjeføkonom for AGC.

    Simonson bemerket også at de føderale sysselsettingstallene er basert på lønn fra midten av mars, like før pandemien begynte å påvirke dagliglivet i USA

    "Undersøkelsen vår indikerer imidlertid raskt forverrede arbeids- og markedsforhold for byggsektoren," sa Simonson.

    Byggearbeidere og tjenestemenn gjør alt de kan for å holde seg produktive i løpet av denne tiden, samtidig som de opprettholder helsestandarder. 9. april, hundrevis av byggefirmaer og mer enn 31 000 arbeidere deltok i en "sikkerhetskontroll" som ble ledet av AGC.

    "[Disse] sikkerhetsstandardene var designet for å sikre at alle som jobber med konstruksjon kjenner og følger sikkerhetstiltak for koronavirus," sa Stephen Sandherr, administrerende direktør i AGC.

    Under "stand down" ble lagene delt inn i små grupper for å gå gjennom nylig påkrevd sikkerhetspraksis, inkludert:

    • Sosial distansering mens du jobber og på pause
    • Hyppig håndvask
    • Restriksjoner på deling av verktøy
    • Hyppig desinfeksjon av områder med høy berøring

    Til tross for usikkerheten i verden, må arbeidere hvis jobb har blitt ansett som viktige, fortsatt gjøre alt de kan for å balansere produktiviteten med personlige og folkehelseproblemer.

    "Det er ingen feilmargin når det gjelder å beskytte arbeidere og publikum mot spredning av koronaviruset," sa Sandherr.

    Populære videoer

instagram viewer anon