Do It Yourself
  • Dekorative lysrør til hjemmet ditt

    click fraud protection

    1/12

    via amazon.com

    Blå himmel ovenfor

    Dette oppblåst fluorescerende lysfilter er en morsom måte å spre sterk blending av lysrør i fallhimlinger. Skydesignet gir en beroligende scene, perfekt for dagdrømmer.

    En anmelder skrev: “Veldig lett å klippe med en saks eller en roterende kutter. Jeg installerte dem for omtrent seks måneder siden, og jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet. De slipper inn mye lys, men blokkerer den forferdelige fluorescerende gjenskinn. Jeg får mange komplimenter om dem. "

    2/12

    via amazon.com

    Så magnetisk

    Disse billige lysrør dekker som festes til lysarmaturens metallramme med magneter raskt og enkelt nedtoner sterk belysning, noe som gjør dem veldig populære på Amazon. De kommer også i blått.

    "Jeg kjøpte disse til mitt psykoterapikontor ettersom vi har lysrør," sier en anmelder. “De varmer definitivt opp rommet, og jeg har fått mange, mange komplimenter og spørsmål. Andre terapeuter på kontoret mitt har nå også bestilt disse. De føles som dusjforheng, men ser definitivt ikke slik ut. Magnetene er sterke, så jeg har ikke hatt problemer med at de falt, noe jeg var bekymret for. ”

    Her er et smart tips for bruk av magneter for å holde badet ryddig.

    6/12

    via amazon.com

    Cathedral Copycat

    Vi elsker den kuppelaktige illusjonen av dette fluorescerende lysdeksel. Det er et panel og et deksel i ett, slik at du kan bytte det gamle dekselet helt ut mens du spre lys med stil. Dette panelet er akryl og leveres flatt i en beskyttende eske, som de som brukes til kunst. Selv om dette fluorescerende lysdekselet er på den dyrere siden av alternativene på denne listen, elsker vi at det kan tilpasses bestilt for å passe til hvilken som helst størrelse armatur.

    Hvis du vil installere en ny taklampe, gjør du det slik.

    7/12

    via amazon.com

    Ut i det blå

    Hold ting enkelt med monokromatisk, faux-takvindu fluoriserende lys dekkfilm. Denne filmen går over din eksisterende plastdiffusor for å legge til et snev av beroligende blått og for å spre hard, fluorescerende gjenskinn. Dette produktet er populært for medisinske kontorer, venterom og klasserom hvor den mykede blå nyansen er trøstende.

    For en beroligende effekt hjemme, her er 11 Zen innendørs vannfunksjoner.

    10/12

    via amazon.com

    Beach Bum

    Lys opp stemningen med noen beachy vibber! Dette fluorescerende lysdeksel forvandler taket ditt til en lapp av innbydende sand, glassaktig vann og lat håndflate.

    “Bildene er flotte når de sprer lys. Effekten er myk og dempet, sier en anmelder.

    11/12

    via amazon.com

    Forest Canopy

    Enten du legger deg på sengen din, slapper av på sofaen eller tar oppvasken på kjøkkenet, kan et fluorescerende lys over deg flyttes fra hardt til himmelsk med dette fluorescerende lysdeksel. Den inneholder den fredelige scenen til en baldakin av trær under en lys blå himmel.

    "Jeg elsker det! Lysrørene er så harde på kontoret, og nå har jeg takvindu i et vindusfritt rom. Denne designen gir et fint lysegrønt lys, en veldig naturlig følelse, sier en anmelder.

instagram viewer anon