Do It Yourself
  • Iøynefallende Nanoleaf-designideer

    click fraud protection

    1/8

    Nanoleaf viser collageMed tillatelse @cosy.creative/Instagram, @happymodernart/Instagram, @homebyheena/Instagram

    Hva er Nanoleaf personlige lyspaneler?

    Nanoleaf lyspaneler er veggmontert smarte lys som kan tilpasses for å passe din hjemmedekorasjon, reflekter humøret ditt, eller integrer med andre medier som musikk eller filmer. De kommer i forskjellige former og alternativer, inkludert sekskant, trekant, firkant og minitrekant (se flere detaljer nedenfor).

    Slik fungerer de: Du kjøper et startsett som inkluderer syv til ni paneler. Deretter, ved hjelp av den medfølgende dobbeltsidige monteringstapen, henger du panelene og kobler dem sammen til en ønsket layout. Resultatet er et abstrakt design som lyser opp med 16 millioner farger!

    Hva gjør Nanoleaf lyspaneler?

    Når du har fått installert lyspanelene, fungerer de som en lyskilde og et interaktivt kunstverk i ett. Du kan velge mellom disse 16 millioner fargene (unntatt Elements-linjen som bare bruker hvitt lys). De varierer i hvitt lystemperaturer fra varme 1500 Kelvin til kjøligere 4000 K.

    Kanskje i løpet av en hjemmetrening du lyser dem opp med energigivende appelsin. Eller hvis du slapper av med en bok, velg en myk glødende hvit. I tillegg kobles panelene til hverandre, og du kan velge animasjoner som flyter mellom panelene. Panelene kan styres med berøring, Nanoleaf-appen på telefonen eller nettbrettet, eller med stemmeassistenter som Alexa.

    Hvordan samhandler Nanoleaf lyspaneler med andre medier?

    Nanoleaf-paneler gir ikke bare lys. Disse smarte panelene har en innebygd Rhythm-musikksynkronisering, som lar dem reagere på musikk. Din Nanoleaf-design registrerer lyd og forvandler den til en farge- og lysskjerm som synkroniseres med musikken i sanntid. Dansefest, noen?

    Du kan også bruke panelene til å forbedre opplevelsen din mens du ser på en film eller spiller et videospill. I Screen Mirror-modus reflekteres fargene fra skjermen på panelene dine for oppslukende underholdning. Så mens du ser oransje og røde eksplosjoner lyser opp TV-skjermen under din favoritt actionfilm, vil Nanoleaf-lyspanelene eksplodere med det samme lyset for en oppslukende effekt.

    Hva er de forskjellige typene Nanoleaf-paneler?

    Du kan velge mellom fire Nanoleaf-alternativer for å passe din estetikk og dine behov. Her er en rask oversikt over hver enkelt:

    • Elementer: De Elementer paneler er sekskantformet med en raffinert trekornstruktur, slik at de ser bra ut av og på. Når de er på, har de en varm opplyst glød. Disse panelene er mer for en lamperstatning og rettet mot hjem design kunder. De bruker bare kjølig hvitt eller varmt hvitt lys, ingen andre fargealternativer. Pris: $250 for et startsett med syv paneler.
    • Former: De Former paneler finnes i sekskant, trekant og minitriangel. Funksjoner inkluderer 16 millioner fargealternativer, Music Sync og Screen Mirror. Pris: $180 for et startsett med syv paneler.
    • Lerret: De Lerretspaneler er firkantede. Det gir flere designalternativer fordi panelene kan kobles sammen på alle fire sider. Funksjoner inkluderer 16 millioner fargealternativer, Music Sync og Screen Mirror. Pris: $250 for et startsett med syv paneler.
    • Linjer: I stedet for solide lyspaneler, er det Linjer paneler er bakgrunnsbelyste smarte lysbjelker. Designalternativene er mer intrikate, men avgir mindre lys enn de solide panelene. Funksjoner inkluderer 16 millioner fargealternativer, Music Sync og Screen Mirror. Linjer kan også lyse opp med to fargesoner per linje for flere fargekombinasjoner. Pris: $200 for et startsett på ni linjer.

    2/8

    Nanoleaf hjørneskjermMed tillatelse @hadrive/Instagram

    Hjørnedisplay

    En linje med Elements Nanoleaf-paneler lyser opp hjørnet av et arbeids- og spilloppsett @hadrive. Linjen med paneler arrangert i et hjørne nær kunstverket gir mykt lys og passer godt sammen med LED lys på pulten. Elements er et flott panelvalg hvis du har andre tretoner i rommet. Ser du hvordan panelene henger godt sammen med skrivebordsplaten i tre?

    3/8

    Dobbel linje nanoleaf-skjermMed tillatelse @white.grey.all.day/Instagram

    Dobbel linje

    Her er to kolonner med Elements-heksagoner brukt i dette søtt soverom av Bianca av @hvit.grå.hele dagen. Bianca sier: «Når de er fri, har vi et vakkert kunstverk som vi kan flytte rundt og endre form. Når de er på, kan jeg endre lysets farge og stemning med telefonen min. Så kult!"

    4/8

    Kryssende linjer Nanoleaf DisplayMed tillatelse @scorpio.exe/Instagram

    Kryssende linjer

    Hvis du er en gamer, kan Nanoleaf-paneler som henger rett over spilloppsettet ditt skape en mer interaktiv opplevelse. Disse tre kryssende linjene, designet av @scorpio.exe, lys opp skrivebordsområdet og definer dette hjørnet med en fantastisk arkadelignende glød.

    5/8

    Hexagon Panel LineMed tillatelse @emersonintd/Instagram

    Hexagon Panel Line

    En organisk linje med Element-hexagoner kan plasseres der du trenger mer lys eller veggdekor. I denne sittegruppen ved @emersonintd, Nanoleaf-panelene er perfekte for å lese eller gi en avslappende atmosfære.

    6/8

    Triangle Panel Line Nanoleaf DisplayMed tillatelse @cosy.creative/Instagram

    Trekantpanellinje

    Nanoleaf-paneler fungerer også utmerket på soverommet, som vist her i denne plassen ved @koselig.kreativ. Legg merke til hvordan lyspanelene er ved siden av nattbordslampe skape flere lyskilder, som skaper dybde og interesse i rommet.

    7/8

    Interaktiv veggdesign Nanoleaf-skjermGjenstand fra @happymodernart/Instagram

    Interaktiv veggdesign

    Denne vanvittig kule interaktive veggfunksjonen av @happymodernart inneholder Nanoleaf Canvas-paneler som en del av designet. De malte linjene skaper en 3D-effekt rundt panelene, så de er en del av den generelle veggkunsten i stedet for en ettertanke. Panelene kan kontrolleres med berøring, og inkluderer spill du kan spille - perfekt for en lekerom!

    8/8

    Hexagon Strand Nanoleaf DisplayMed tillatelse @homebyheena/Instagram

    Hexagon Strand

    Her er en annen sekskant med Elements-paneler laget av @homebyheena. Vist i denne elegante spisestue, kan du se hvordan treutseendet til Elements-panelene blander seg sømløst med high-end design.

    Erica Young
    Erica Young

    Erica Young er en frilansskribent og innholdsskaper, og spesialiserer seg på hjemme- og livsstilsartikler. Hun elsker å skrive om hjemmeinnredning, organisering, relasjoner og popkultur. Hun har en bachelorgrad i journalistikk og massekommunikasjon.

instagram viewer anon