Do It Yourself
  • 14 viktige valpeprodukter du bare må ha

    click fraud protection

    1/14

    ValpekasseVia amazon.com

    En solid kasse

    $74.99

    Handle nå

    Invester i en kasse i riktig størrelse for valpen din er et av de smarteste trekkene du kan gjøre. Det er fordi en kasse dekker de følelsesmessige og fysiske behovene til en ung valp, sier Dawn Hoover, DVM, som praktiserer veterinærmedisin gjennom Veterinary Relief Services. "Denne plassen kan gi valpen et trygt tilfluktssted, og kan også være nyttig når du trener med potter," sier hun. "Finn en stor nok til at de kan snu og legge seg ned, men ikke større." Legger til Lauren Robinson, DVM, med Alabama-baserte Grayson Valley Pet Clinic: "Hunder liker ikke å ligge i urinen eller avføringen og vil ofte holde det. Gjør det for stort for dem, og du risikerer at valpen går til baksiden for å gjøre jobben sin. ”

    Usikker på hvilken størrelse valp du skal ta med hjem? Se etter en kasse med skillevegger, slik at du kan justere innvendig avstand for å passe til størrelsen på din voksende hund. Denne foldbare metallhundkassen fra MidWest Homes for Pets kommer i syv størrelser, hver med skillevegger, gjør dem ideelle for små raser som Chihuahuas helt opp til større hunder som Labrador Retrievers. Bare pass på at du ikke lager disse

    valptreningsfeil du vil angre senere.

    Merk: Prisene som er oppført var nøyaktige per pressetid; prisendringer kan forekomme.

    2/14

    valp tygge leketøy startpakkevia Amazon.com

    Tygge leker

    $21.95

    Handle nå

    Til hjelpe valpen din gjennom tannfasen, Robinson anbefaler tauleker, kosedyr og Nylabones som denne valpstartpakken. Robinson anbefaler imidlertid å ikke snu ryggen for lenge. "Vær alltid oppmerksom på valpen din for å være sikker på at den ikke bryter av leker og spiser dem," sier hun. Sørg for at du beskytter hunden din mot disse 11 vanlige husholdningsartikler som kan skade kjæledyr.

    3/14

    ValpespillVia amazon.com

    Lekegrind

    $26.99

    Handle nå

    En lekegrind som dette metall en fra New World Pet Products kan være nyttig, spesielt hvis du mangler en hage, eller du adopterer valpen din om vinteren når det er for kaldt til å gå ute i lange perioder. På den annen side er det også sikkert å se mye bruk hvis du har en stor hage og vil unngå at valpen din vandrer avgårde. "Dette er en av de fine elementene å ha rundt fordi den lar deg lage et større område for valper å leke trygt i - og det er viktig fordi du ikke kan se dem hele tiden," sier Robinson. Trener du en ny valp? Her er den viktigste sjekklisten din.

    4/14

    FlørtestangVia amazon.com

    Flørtestang

    Prisene varierer.

    Handle nå

    Vil du sikre at du har en glad, godt justert valp? Noe av det viktigste du kan gjøre er å bruke kvalitetstid på å leke med og gå dem, sier Hoover. Invester i leker som fremmer interaktiv spilletid, som dette Outward Hound Tailer Teaser Dog Flirt Pole, kan være flott å holde seg rundt. Det kan også hjelpe valpen din til å brenne gjennom all den oppdemmede energien. Her er 8 geniale måter å plukke opp hundebukk.

    5/14

    HundematVia amazon.com

    Hundefôr av høy kvalitet

    $24.99

    Handle nå

    Dette er en av de største pågående utgiftene til hundeeier. De fleste veterinærer er enige om at du ikke trenger å bruke en formue på hundemat, men du bør ta hensyn til ingrediensene. Som med de fleste ting i livet får du det du betaler for. "Jeg ser etter et protein av god kvalitet som den første ingrediensen sammen med sunne korn og en AAFCO -etikett," sier Robinson. Dette Victor High Protein hundefôr leverer på alle tre. Her er nedgangen hva det egentlig koster å eie en hund - og håndgripelige måter å spare litt småbit på.

    6/14

    Treningsunderlag for valperVia amazon.com

    Treningsunderlag for valper

    $16.99

    Handle nå

    I de første ukene kan noen dyreeiere bli fristet til å slappe av i potteopplæringsrutinen ved å bruke valpeklosser. Robinson sier at selv om disse er fine, advarer hun mot å bruke dem for lenge; Dette kan gjøre det vanskelig å trene valpen din til å gå utenfor. Disse American Kennel Clubs treningsunderlag kan være nyttig når du går over til daglig med din nye valp. Vi vil fortelle deg hvorfor hunden din følger deg inn på badet og mer om den merkelige oppførselen til menneskets beste venn.

    7/14

    Loppe- og flåttdreperVia amazon.com

    Forebygging av lopper og flått

    $48.98

    Handle nå

    En annen betydelig, men avgjørende kostnad for eierskap av kjæledyr, er forebyggende loppe- og flåttbehandlinger. Hoover foreslår å snakke med veterinæren din, da noen områder av landet ikke krever forebygging året rundt. Hun anbefaler å lete etter veterinærgodkjente merker som Advantix. Kombinasjonsformler som dette K9 Advantix II beskytte mot lopper, flått og mygg. Sjekk disse 29 tips for å holde hunden din trygg og frisk i sommer.

    8/14

    HundespandVia amazon.com

    Sunne sutter

    $3.49

    Handle nå

    Hoover anbefaler Hill's Science Diet Training Treats fordi de støttes av veterinærforskning og er magre og fettfattige, så du legger ikke til unødvendige kalorier eller søppelmat til valpens diett. Robinson legger til at dyreeiere også bør velge amerikanskproduserte produkter (Hill's passer regningen). "Det har tidligere vært problemer med toksisitet i tygger og godbiter fra andre land," sier hun. Dette er de mest populære hunderaser i hver stat.

    9/14

    HundehalsbåndVia amazon.com

    Halsbånd

    $18.95

    Handle nå

    Inntil du har trent den nye valpen din til å gå sammen med deg, kan en hodehalsbånd hjelpe deg med å være lykkelig. Hoover anbefaler PetSafe Gentle Leader Collar fordi det bidrar til å forhindre trekking, samtidig som det beskytter hundens nakke. (Hvis du vurderer en rasen brachycephalic eller squishy-face som en fransk bulldog, anbefaler Hoover å investere i en sele.) "Du kan ikke lære manerer snart nok," sier Hoover. "Det er spesielt viktig med store raser, ettersom en valp uten oppførsel raskt kan bli en trussel på 90 kilo." Ikke gå glipp av etikettregler hver hundeeier trenger å huske.

    10/14

    HundebåndVia amazon.com

    Bånd

    $17.17

    Handle nå

    Hoover anbefaler en flat nylonbånd for å starte. "Nyloner er vaskbare og de kommer i mange farger," sier hun, "noe som gjør det enkelt for eiere som liker å koordinere kjæledyrets halsbånd for sesongen." Hun legger til Lupin -merke i bånd er kjent for å fungere godt og støttes av en livstidsgaranti, selv om den tygges. Dette er de BESTE hunderaser for barn.

    11/14

    Hundeseng Via amazon.com

    Hundeseng

    $63.99

    Handle nå

    For å gi valpen sin spesielle soveplass (ikke sengen eller sofaen), invester i en kjæledyrseng laget av vaskbart, pustende stoff. Hoover anbefaler et solid nylonmateriale eller minneskum, så lenge sengen inneholder et vanntett deksel. Dette Friends Forever Memory Foam seng har alt det, og det er tyggesikkert. Sørg for at du kjenner 15 tegn på at hunden din er hemmelig sint på deg.

    13/14

    HundebørsteVia amazon.com

    Pleieverktøy

    Prisene varierer.

    Handle nå

    I den pågående kampen mellom støvsugeren og løshunden til hår, er Furminator vel verdt investeringen. "De får virkelig alt det løse håret ut av valpens pels," sier Hoover. Det er en annen fordel med å kjøpe og bruke jevnlig pleieverktøy som Furminator -børsten, legger hun til. "Det er viktig for folk å begynne å børste valpene sine tidlig, så de er vant til å bli børstet, ha føttene håndteres og ansiktene tørkes slik at de ikke er et mareritt når de kommer til veterinæren, sier hun. Dette er valpetreningsfeilene du vil angre på senere.

    14/14

    HundemerkerVia amazon.com

    ID -tagger

    $18.95

    Handle nå

    For identifisering som er lett å lese og sannsynligvis ikke går tapt, anbefaler Hoover disse personlige krager fra GoTags, som inkluderer valpens navn og eierens telefonnummer brodert i stoffet. Imidlertid bør du også ha kjæledyret ditt mikrochippet. "Halsbånd kan gå tapt eller fjernes, så en mikrochip implantert av veterinæren din er den beste måten å sikre at tapte babyer kommer hjem," sier hun. Les deretter om disse måter å holde hunden din komfortabel mens han er alene hjemme.

    Vil du at flere tilbud og produktvalg skal sendes direkte til innboksen din? Registrer deg for vårt Stuff We Love -nyhetsbrev.

    Rebecca C. Walden
    Rebecca C. Walden

    Rebecca Walden er frilansskribent med base i Texas ved Birmingham. Om dagen er hun en markedsførings- og PR -profesjonell som jobber i høyere utdanning. Om natten (og de fleste helger) fungerer hun som forfatter og redaktør for en rekke kunder i hele USA sjeldne øyeblikk når hun ikke skriver, finner du at hun lager minner med sine tre mest favorittmennesker jord.

instagram viewer anon