Do It Yourself
  • Stuff We Love: Car Detailing

    click fraud protection

    3/5

    Familie Handyman

    DeWalt 20V MAX XR 7-In. Polermaskin

    Hvis du holder på med å holde bilen i stand til utstillingslokaler, vil du ha det denne DeWalt polermaskinen med høy ytelse. Kombinert med riktig polermasse kan du ta vare på eventuelle riper eller mangler på kort tid. De beste egenskapene inkluderer:

    • Børsteløs motor for effektiv ytelse og kjøretid;
    • Den er trådløs, gir frihet til å streife omkring og gjør jobber utenfor stedet lettere;
    • Sidelengs batteripakke for bedre ergonomi;
    • Kan holdes via en stor kausjon eller sidehåndtak;
    • Variabel hastighet på avtrekkeren og skiven.

    DeWalt designet denne polermaskinen med pro-auto-body finisher i tankene. Prisen gjenspeiler det, men for en seriøs bilentusiast det er en verdig investering. Alle som bruker denne DeWalt er glade for effektiviteten med alle typer applikasjoner. Hastighetsvelgeren med flere trinn gir deg den nøyaktige hastigheten du trenger for de flere polske trinnene som er nødvendige for en flott speilfinish.

    Handle nå

    4/5

    Familie Handyman

    Ryobi 18V 10 tommer. Buffer

    Hvis du vil gjøre et raskt arbeid med en finish av høy kvalitet på bilen, båten, gulvet eller møblene dine, denne Ryobi -bufferen vil ikke skuffe. Grunnleggende funksjoner inkluderer:

    • 10 tommer i full størrelse. poleringsapplikator, med to hetter;
    • Opptil 1-1/2 timers kjøretid med et 5,0 AH batteri;
    • Trådløs bekvemmelighet for å betjene buffer på fjerntliggende steder;
    • Tilfeldig orbital handling gir en virvelfri finish.

    Det store halvmåneformede håndtaket med det superkomfortable grepet gjør det enkelt å kontrollere dette store virvlende dyret. Ryobis velprøvde 18-volts batteriplattform gir mye strøm til denne bufferen og alle andre flotte batteridrevne verktøy. Hvis du vil at bilen din skal se buff ut, vil du ha dette verktøyet!

    Handle nå

    5/5

    Familie Handyman

    Meguiars polsk og voks

    Meguiars har laget bilpleieprodukter siden den første Model T rullet av Fords samlebånd. De er det beste alternativet for polering og voks for de fleste bilforhandlere og profesjonelle detaljister. De Speilglasur 2.0 fjerner trygt fine riper og virvler mens Ultimate flytende voks gir maksimal beskyttelse for ditt polerte kjøretøy. Begge kan påføres for hånd, men fungerer like godt med en polerings- eller polermaskin. Hvis du vil gi vognen din et glimt for å gjøre gudene sjalu, få disse eller andre Meguiars -produkter til detaljert bilen din til perfeksjon.

    Handle nå

    Bill Bergmann
    Bill Bergmann

    "Bungalow" Bill Bergmann er assosiert redaktør i Family Handyman. Han har vært en lisensiert entreprenør/byggherre i mer enn 20 år. For ham er det ikke noe bedre enn å ta ut noen vegger for å gjøre folk lykkeligere i hjemmene sine.

instagram viewer anon