Do It Yourself
  • 15 beste julelandsbysett for en festlig ferievisning

    click fraud protection

    HjemEmnerHelligdagerjul

    Shivani Vyas, interiørdesignekspertShivani Vyas, interiørdesignekspertOppdatert: nov. 09, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Lys opp hjemmets feriedekorasjonsscene med disse herlige julelandsbysettene i miniatyr.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    13 beste julelandsbysett for en festlig ferievisningVIA KJØPMANN

    Det er ikke noe sted som hjemme for høytidene, noe som gjør denne sesongen til en idyllisk tid for å bringe varmen og følelsen av juledekor inn i dine rom. Og mens Julekranser, trær og girlandere forblir i hjertet av feriedekorering, og å toppe interiøret med kunstferdige detaljer vil sette den koseligste atmosfæren hele sesongen.

    En detalj som er verdt å vise i dekorasjonsopplegget ditt i år er julelandsbysett. Uansett designstil (eller alder), vil disse bittesmå scenene få deg til å føle deg som et storøyd barn igjen som ser inn med ærefrykt. Ikke sikker på hvor du skal begynne? Vi har samlet noen sjarmerende bordskjermer med lyse farger og glitrende finisher for å hjelpe deg med å lage din egen vintereffekt.

    1/15

    Harry Potter Illuminated Village Collection
    via kjøpmann

    Harry Potter Opplyst landsbysamling

    Opplev prakten av dette landsby med alle trollmenn satt i Storbritannia, en eksklusiv fra The Bradford Exchange. Hver landsbybygning, inkludert Three Broomsticks Pub, er laget og malt for hånd. Du kan også blande inn flere julelandsbysett og -stykker, som Harry Potter Galtvorts ekspresstogsamling, for å danne den mest fortryllende feriescenen for Harry Potter fans i alle aldre.

    Handle nå

    2/15

    Kurt Adler Musical Led Village
    via kjøpmann

    Musikalsk julenisse og hjorteby

    Dette julebygdesettet ble designet av Kurt Adler, og spiller åtte låter og har julenissen sammen med sleden og hjortene som flyr over en liten by. Med innebygde varme lys og glinsende snø som fremhever hvert hjem, er denne landsbyen ett trinn dekorasjonsløsning som vil zhuzh enhver bordvisning.

    Handle nå

    3/15

    Village Telys lysestaker
    via kjøpmann

    Village telys lysestaker

    EN moderne, minimalistisk oppfatning på tradisjonelle julelandsbyer, skaper dette settet en festlig scene hvor som helst i huset, fra vinduskarmer til hyller og bokhyller. Laget av keramikk, disse landsbyens telys inkludere ett lite, mellomstort og stort hus. Ved å fungere som en lysestake vil den også skape den vakreste myke gløden i enhver krok.

    Handle nå

    5/15

    Tre Christmas Mantel Village
    via kjøpmann

    Tre julelandsby

    Dette lystig tre landsby laget av kryssfiner setter scenen under den viktorianske tiden. Denne landsbyen har gule lysdiodelys (LED) og en 39-tommers plug-in-ledning. Med en fjernkontroll og innebygd timer, tenn denne landsbyen én gang og la den gå på autopilot hele sesongen. Du kan også velge mellom to iterasjoner – landsbydesignet eller Adventskalender (som også kommer i hvitt).

    Handle nå

    6/15

    Spode Christmas Tree Christmas Transportation Village
    via kjøpmann

    Transport Village

    Hvis du er en tradisjonalist som elsker en nostalgisk og varm julestil, trenger du ikke lete lenger enn Spodes juleby. Hvert design feirer vintage juledekor med en klassisk rød og grønn fargepalett med keramiske figurer og samleobjekter du ønsker å gi videre til dine kjære i generasjoner.

    Handle nå

    7/15

    Klassisk Light Up Silver Church
    via kjøpmann

    Light-Up Snowy Church

    Denne dekorative lys opp kirke kan være en del av Pottery Barn Kids-merket, men det er en slik glede at det garantert vil sjarmere alle i alle aldre! Dens sølvstruktur har en base laget av papp og har de mest bedårende detaljene, som en stor rød sløyfe og snødekte tårn. Du trenger bare tre AA-batterier for å nyte dette husets interiørlys. Se til hele samlingen for å fullføre denne festlige scenen ved å pare den med klassisk opplyst rutete tregård og rødt hus.

    Handle nå

    8/15

    Hvordan Grinchen stjal julelandsbyen
    via kjøpmann

    Hvordan Grinchen stjal julen Landsby

    Lag din helt egen Whoville med Department 56's Grinch-inspirert landsby. De sære stykkene, som Cindy Lou Whos hus, er fargerike med unike vinkler for å virkelig skille seg ut på mantelen eller bordet. Barn vil spesielt elske de filminspirerte stykkene.

    Handle nå

    9/15

    Adventskalender for bordplater
    via kjøpmann

    Adventskalenderlandsby

    Dette sjarmerende landsbyens adventskalender doble plikter som en bordplate fjelllandsbyutstilling. De 24 dørene og vinduene trekker ut små skjulte skuffer for å holde en spesiell godbit eller seddel bortgjemt. Denne landsbyen kommer som en enestående del, så den vil fungere best for et statisk bordlandskap du ikke trenger å endre gjennom sesongen. Med hjemmekoselige aksenter som trær, buer og kranser, setter denne landsbyen opp den mest muntre julescenen.

    Handle nå

    10/15

    Papirhuset i feriegangen med trær
    via kjøpmann

    Glitterhus med trær

    Ta med deg den fantasifulle verdenen til dette glitrende feriesettet dekorasjonsplanene dine i år. Dette kreative og greie design av papirhus legger til en dæsj julestemning til ethvert bordlandskap. Hver hytte er laget av papir, og har en glitrende snøfinish og inkluderer LED-lys. I tillegg er dette settets stil allsidig nok til å blandes eller matches med andre feriefigurer eller aksenter, som flaskebørstetrær.

    Handle nå

    11/15

    Innendørs animert Winter Wonderland-sett
    via kjøpmann

    Animert Winter Wonderland-sett

    Står bare 18 tommer høy, den animert vinterlandskap lar ingen juledetalj stå urørt. Med 75 varme LED-lys, et tog i bevegelse, figurer og en snødekt landsby, vil denne innredningen sette feststemningen i alle deler av huset. Bonus: Den spiller klassiske julesanger for å skape den ultimate julestemningen! Du kan tilpasse innstillingene dine gjennom tremodusbryteren for å slå på alle tre funksjonene (bevegelse, lys og musikk) eller bruke innstillingen for bevegelse og kun lys.

    Handle nå

    12/15

    Emily Taylor For George & Viv Light Up Holiday Village
    via kjøpmann

    Lys opp ferielandsby

    Dette snodig ferielandsby er et vakkert valg for å pynte på en bordplate som kan trenge en dæsj julesjarm. Denne kolleksjonen er inspirert av afterski og alpinkultur, og viser vakre juveltoner. Hver del selges separat, slik at du kan sette opp landsbyen din med bare butikkene du elsker! Velg fra en kaffebar, lekebutikk, tinselhus, strikkebutikk og kinohus. Ikke glem å sjekke ut disse Julesalongbord dekor ideer.

    Handle nå

    13/15

    Julesamlingshus
    via kjøpmann

    A-Frame julehus

    Det er det aldri for tidlig å sette opp julepynt, spesielt når du kan tilpasse en morsom landsbyvisning med en A-ramme hus det er en del av Christmas Collectible House-samling. Hver er støpt av 100 % harpiks og har 360-graders detaljer, noe som gjør disse søte hjemmene vakre fra alle vinkler. I tillegg lyser hvert vindu med varme LED-lys og har en valgfri seks-timers timer som automatisk lyser på samme tid i seks timer per dag.

    Handle nå

    14/15

    Hvitt keramisk hus og oliven kransmantelsett
    via kjøpmann

    Hus og oliven kranssett

    Bruk Crate & Barrels elegante visning av hvitglassede keramiske kanalhus (inspirert av nederlandsk arkitektur), bærfylte girlandere og tonale grønne gran-skulpturer for å koordinere den idylliske julelandsbyscenen. Glassert steintøy omgir hvert hus med bærekraftig utformede Forest Stewardship Council (FSC)-sertifiserte akasiegrantreskulpturer.

    Handle nå

    15/15

    Granny Kitsch Illuminated Village Mantel Arrangement
    via kjøpmann

    Fargerik opplyst landsby

    Dette opplyst landsby er håndlaget av sisal, papirmasse og plast. Dens flerfargepalett danner en energisk og leken skjerm, en spot-on refleksjon av MacKenzie-Childs' lunefulle estetikk som symboliserer tradisjonell innredning med en vri.

    Handle nå

    Shivani Vyas, interiørdesignekspert
    Shivani Vyas, interiørdesignekspert

    Shivani er en interiørdesignekspert for Family Handyman som dekker interiørdesign, dekorering og hjemmeforbedring. Hun har 5+ års bransjeerfaring og jobber for tiden som boliginteriørdesigner i Macon, GA. Hun er lidenskapelig opptatt av å dele kunnskapen sin om ulike designmetoder, som innredning og innredning av hele rom, plassplanlegging og fargerådgivning. Shivani har også blitt omtalt i Better Homes & Gardens, MyDomaine og Atlanta Magazine. For ytterligere opplæring fullfører hun sin sertifisering for boliginteriørdesign gjennom Rhode Island School of Design.

instagram viewer anon