Do It Yourself

De 5 beste oppvarmede utendørsmattene som smelter snø og is 2023

  • De 5 beste oppvarmede utendørsmattene som smelter snø og is 2023

    click fraud protection

    HjemEmnerSikkerhet

    Elizabeth HeathElizabeth HeathOppdatert: feb. 15, 2023
    • Facebook
    • Flippbrett
    • Twitter
    • Pinterest
    • E-post

    Snø- og isakkumulering utenfor huset ditt er ikke bare upraktisk – det er farlig. Disse oppvarmede utemattene vil hjelpe deg med å smelte bort risikoen.

    Våre redaktører og eksperter håndplukker hvert produkt vi har. Vi kan tjene en provisjon på kjøpene dine.

    Beste oppvarmede utematter som smelter snø og isVIA KJØPMANN

    Historiske vinterstormer har etterlatt nabolag begravet i snø, hjem ved innsjøen innelukket is og bilister strandet i timevis, om ikke dager. Og de har brakt hjem det klare budskapet: is og snø er ingenting å ta lett på. Selv en liten støvtørking av snø på et fortau kan fort bli glatt, og skape en veldig reell fare for å skli og falle. Det er en bekymring for alle, men spesielt for eldre, personer med mobilitetsproblemer, vaklende små barn og til og med eldre kjæledyr som ikke har det bra i kalde forhold. I ditt arsenal av snøryddingsverktøy, her er et hemmelig våpen å vurdere: oppvarmede utematter.

    Disse mattene dekker en overflate – enten det er en oppkjørselen, fortau eller annen gangvei—og generere nok varme til

    smelte is og snø. De kommer i forskjellige størrelser, og noen er til og med laget for trapper. Mens du fortsatt kanskje vil bryte ut snøfreser for å flytte store områder av det hvite, er oppvarmede snømatter et geni hack for fjerning av snø og is som ikke innebærer noen måking. Vi elsker ideen allerede!

    Her er en titt på noen av de beste oppvarmede utemattene for enhver bruk utenfor hjemmet ditt.

    1/5

    Dr Infrarød varmeapparat Utendørs oppvarmet sikkerhetsmattevia kjøpmann

    Best sammenlagt

    Dr. Infrarød oppvarmet sikkerhetsmatte

    Vi setter pris på plug-and-go-enkelheten til denne allsidige høykvaliteten utendørs oppvarmet matte. Bruk en for å smelte snø og is på et lite område; eller koble til opptil fem matter for å rydde en gangvei til bilen, garasjen eller badestampen i bakgården. Matten kommer med en 10 fots strømledning, som gir større fleksibilitet med tanke på hvor du plasserer den.

    For forhold mellom pris og kvalitet er dette en solid vinner. Og når det gjelder feil å unngå ved fjerning av snø, trenger du ikke tenke to ganger på dette valget. Den vedlikeholdsfrie designen er slitesterk, flammehemmende og har anti-skli gummi for sikkert fotfeste.

    Fordeler

    • Smelter 2,3 tommer snø i timen
    • Laget av kraftig, anti-skli gummi
    • Strømenhet inkludert, trenger ikke kjøpes separat

    Ulemper

    • Liten størrelse betyr at flere matter kan være nødvendig

    Handle nå

    2/5

    Vevor Snøsmeltemattevia kjøpmann

    Beste budsjett

    Vevor Snøsmeltematte

    Vi vurderer Vevor Snøsmeltematte et solid startvalg – en relativt beskjeden investering som kan hjelpe deg med å avgjøre om en oppvarmet snømatte er det riktige valget å legge til oppvarmingssystem i hjemmet arsenal. Denne enkle plug-in modellen kan utvides og kobles sammen med opptil 10 matter, noe som gjør den til et ideelt valg for utendørs trapper. Den er laget av sklisikker PVC og smelter opptil to tommer snø i timen.

    Fordeler

    • En av de laveste oppvarmede utemattene på markedet
    • Strømledning inkludert, ikke noe ekstra å kjøpe

    Ulemper

    • Liten

    Handle nå

    3/5

    Heattrak Residential Snøsmelting Trappemattevia kjøpmann

    Best for trapper

    HeatTrak Snøsmeltende Trappematte

    Fra pålitelig utendørs oppvarmet mattemerke HeatTrak, dette snøsmeltende matte er designet for boligbruk og spesielt dimensjonert for trapper. Den er laget av kraftig sklisikker termoplast, slik at du ikke snubler (selv om du gynger beste snøstøvler). Den kommer også med gummihylser for muligheten til å feste den. Strømenheten, som selges separat, driver opptil fem tilkoblede matter.

    Fordeler

    • Spesielt dimensjonert for slanke trapper
    • Høyt vurdert produkt fra et selskap som spesialiserer seg på oppvarmede snøsmeltematter
    • Brukere sier at det holder isen og snøen unna, selv i kraftige stormer

    Ulemper

    • Strømenheten selges separat
    • Flere matter må kjøpes for flere trapper, noe som kan bli dyrt

    Handle nå

    4/5

    RHS oppvarmet gangvei Ecomm Via Walmart.comvia kjøpmann

    Best for oppkjørsler

    Takvarmesystem Oppvarmet gangvei

    Hvis du ikke er klar til å investere i en oppvarmet innkjørsel, er dette alternativet et mer budsjettvennlig alternativ – uten behov for konstruksjon. For den beste sjansen til å komme deg fra bilen til inngangsdøren uten uhell, velg denne ekstra lange oppvarmet gangvei.

    Den er 15 tommer bred og 20 fot lang, noe som betyr at du kan plassere den der du går ut av bilen og, ideelt sett, utvide den til inngangsdøren (eller til en annen oppvarmet matte). Den knallgule kanten hjelper deg å se matten om natten og under snøforhold.

    Fordeler

    • Ekstra lang for å komme deg fra oppkjørselen til inngangsdøren
    • Sklisikker, hevet diamantmønstret slitebane

    Ulemper

    • Dyrt

    Handle nå

    5/5

    Koselig Industool Ice Snow Ice Away Snow Melt Matvia kjøpmann

    Best for verandaer

    Koselig Ice-Away Snøsmeltematte

    Dimensjonene til denne kraftige utendørs oppvarmet matte dekker et stort område, noe som gjør den perfekt for en terrasse, veranda eller plassert ved siden av en front- eller bakdør. Matten er laget av gripende sklisikker gummi, som produsenten hevder er like slitesterk som bildekk. Denne plug-and-go-designen veier 17 pund, så den holder seg selv i vindfullt vær.

    Fordeler

    • Robust design og sjenerøse dimensjoner for en uteplass eller døråpning
    • Anmeldere siterer god kundeservice fra Cozy

    Ulemper

    • Kan ikke kobles til andre matter

    Handle nå

    Hva du bør vurdere når du kjøper en oppvarmet utematte

    Som med mange av bekvemmelighets- og livsstilsproduktene vi anbefaler, oppfordrer vi alltid forbrukerne til å stille seg selv spørsmålet: Hvor ofte vil jeg bruke dette? Hvis snø og is er sjeldne forekomster der du bor, så er en av disse enkle menneskedrevne snøryddingsverktøy kan skyldes.

    På den annen side, hvis du hater måke snø (eller fysiske begrensninger hindrer deg i å gjøre det), eller hvis du befinner deg innendørs fordi du er redd for å skli på snø eller is, kan en snøsmeltende matte være verdt hver krone. Disse mattene er ikke billige, spesielt hvis du trenger å sette opp flere matter på trapper eller et langt fortau, men ulykker er også smertefulle og kostbare!

    Hvordan vi valgte de beste oppvarmede utemattene

    Som shoppingeksperter er vår eneste jobb å hjelpe deg med å finne et vinnende produkt. Vi starter med det grunnleggende om forskning og rapportering – hvilke produkter er laget av, hvordan de ser ut og hvor mye de koster – for å sikre at vi bare anbefaler kjøpene som er verdt tiden din og penger. Deretter undersøker vi funksjonene som snakker om produktets kvalitet, og tar råd fra bransjeinnsidere og fageksperter om hva som gjør et produkt til en smart verdi (eller verdig en utskjæring). Til slutt gjør vi jobben med å finkjemme gjennom brukeranmeldelser for å se hvordan ekte mennesker samhandler med produktet, og om det tåler testen.

    Vanlige spørsmål

    Kan du kjøre på varmematter?

    Oppvarmede utematter er egnet for ved siden av bilen din, men ikke under hjulene. Unngå å kjøre på dem slik at du ikke skader varmeelementene.

    Hvor lenge varer oppvarmede utematter?

    De fleste av de oppvarmede utemattene vi inkluderte kommer med ett års garanti. De er ment å stå ute hele vinteren, men du vil sannsynligvis få lengre levetid fra matten din hvis du tar den inn mellom stormene, og ruller den ut bare når du vet at dårlig vær er på vei.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Elizabeth Heath
    Elizabeth Heath

    Elizabeth Heath er en reise-, livsstils- og oppussingsskribent med base i det landlige Umbria, Italia. Arbeidet hennes vises i The Washington Post, Travel + Leisure, Reader's Digest, TripSavvy og mange andre publikasjoner, og hun er forfatter av flere guidebøker. Mannen til Liz er en steinhogger og sammen brenner de for friluftsliv, endeløse oppussingsprosjekter, datteren deres og hundene deres. Hun dekker en rekke emner for Family Handyman og er alltid klar til å teste ut en ny pizzaovn eller bålpanne.

instagram viewer anon