Do It Yourself
  • Disse vinterbilsakene er på dyp rabatt

    click fraud protection

    Ikke forlat huset uten å fylle på med de beste bagasjerommene for kjøring i kaldt vær. Ta biten av snøværet og spar opptil 54 % på disse vinterbiltilbudene!

    Det kan være et vinterland utenfor, men de av oss som pendler kjenner smerten ved å våkne til en iskald bil dekket av snø og is. Og å sitte fast i en snøfonn er frustrerende og farlig – spesielt når du ikke er forberedt. Derfor er det viktig å holde bagasjerommet fylt med vinterbiler.

    Bortsett fra ulempene med den kalde årstiden, er det flere måter kulden kan ødelegge bilen din på. Men med noen enkle kjøp vil bilen din være vinterklar. Den beste delen? Alle disse essensielle vinterbilene er på markdown!

    Vinterbiltilbud skjer nå

    Arm og Hammer kattesand

    Arm og hammer kattesandVIA KJØPMANN

    Mens det ikke vil smelte isen rundt dekkene dine hjelper kattesand dekkene med å få grep i glatt vær. Det er en god ting å ha i bagasjerommet under snøforhold. Velg leirebasert søppel, som dette Arm og Hammer kull, på salg med 26 % rabatt. Bare strø søppel under bilens dekk for å hjelpe dem med å gripe isen.

    Handle nå

    Mylar nødtepper

    Termisk nødteppe VIA KJØPMANN

    Legg denne pakken med 12 tepper, på salg nå for 31 % rabatt, under et sete i tilfelle en ulykke i kaldt vær. Disse lette og vanntette mylar ark holde på opptil 90 % av en persons kroppsvarme, noe som gjør dem ideelle for å holde varmen i nødstilfeller.

    Handle nå

    Hurtigvirkende issmelting

    Prestone Driveway Heat via kjøpmann

    For en besparelse på $7, hent en pose med hurtigvirkende issmelting. Den kjemiske reaksjonen trekker fuktighet fra snø og is for å fjerne den. Bruk denne issmeltingen i tilfelle du blir sittende fast i en snøfonn, eller ha noen for hånden for oppkjørselen. Bare vit at det ikke er en kjæledyrsikker issmelting.

    Handle nå

    Bildekk trekkkjedesett

    Dekkkjeder VIA KJØPMANN

    Inkludert i dette settet er to dekkkjeder som sentrerer og stram mens du kjører, og forbedrer trekkraften under glatte forhold for de uten vinterdekk. Disse er enkle å installere dekkkjeder feste rundt dekket uten å måtte flytte bilen. Plukk opp et par for $60 rabatt.

    Handle nå

    Smart boosterkabel

    Smart boosterkabel og måler Ecomm Via WalmartVIA KJØPMANN

    Det er en god idé å ha startkabler i bagasjerommet om vinteren og hele året. Dette sett med hjelpekabel, kun $15, inkluderer en krysskoblingsadvarsel som varsler deg hvis kablene er koblet feil. De 16 fot lange kablene er mer enn i stand til å nå fra bil til bil.

    Handle nå

    Uttrekkbar snøbørste

    Utvidbar snøbørste VIA KJØPMANN

    Hva skiller dette snøbørste fra andre er dens fleksibilitet. Bruk de to hodene som en isskrape eller børst og demonter for enkel oppbevaring når bilen er snøfri. Selv om det vanligvis selges for $30, kan du kjøpe det nå for 42 % rabatt.

    Handle nå

    Astro 175 hodelykt

    Astro 175 hodelykt via kjøpmann

    Lommelykter er alltid nyttige å ha i bilen, men de er tungvinte når du prøver å skifte dekk eller vurdere motoren. Dette Astro hodelykt løser det problemet. Huset kan håndtere alle værforhold, og lyset inneholder et lysstyrkeminne som husker dine siste innstillinger. Få opptil 25 % rabatt under Backcountrys salgsarrangement.

    Handle nå

    HotHands håndvarmer verdipakke

    Hothands håndvarmer VIA KJØPMANN

    Hansker er nyttige til de er for våte. Disse HotHands håndvarmere, tilgjengelig for $7 i rabatt på 10-pakningsalternativet, er ideelle for jevn varme som varer i opptil 10 timer. Bare fjern fra pakken og rist til aktiv. Den kjemiske reaksjonen inne i posen holder hendene varme!

    Handle nå

    Hvilke forsyninger bør du ha i bilen for vinterkjøring?

    Ha lommelykt, teppe, reservedekk, førstehjelpsutstyr, startkabler og håndvarmere i bilen gjennom vintermånedene. Vurder sikkerhet og varme når du kjøper vinterutstyr.

    Hva kan jeg ha på bilen min for å beskytte den mot snø?

    Bildeksler gjør en utmerket jobb med å holde snø og is unna biler. Det er smart å parkere innendørs når det er mulig for å unngå elementene.

    Handle smartere med våre ekspertanbefalinger for verktøy, utstyr og pengebesparende tilbud på gjør-det-selv- og hjemmeprodukter som du ikke kan gå glipp av. Meld deg på Nyhetsbrev om ting vi elsker.

    Populære videoer

    Emily Way
    Emily Way

    Som Associate Shopping Editor of Sales and Deals hjelper Emily leserne med å finne de laveste prisene på de beste produktene. Emily er en entusiastisk shopper og er alltid på utkikk etter de største kuppene. Når hun ikke søker gjennom flash-salg, kan du vanligvis finne henne som leser mysterieromaner eller koser med katter.

instagram viewer anon